Romance Cafe forums

All forums

SP 2006 !  

views: 10823, replies: 186 LOCKED
total: 186, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2006-03-29 10:35
SP 2006 !
pa da pochneo lagano sa komentarima,razmishljanjima, itd.... blizzi se SP
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
page: 16
#151: (2006-06-13 23:56)
SP 2006 !
mike-leo (male, 50)
pa naravno , sad je bolja slika...pomeri antenu jos malo u levo...
nikolapo
#152: (2006-06-14 02:46)
SP 2006 !
ledeno miran: Momci,mislim da smo opet previse ocekivali.Nama su pukli i uspesniji sportovi od fudbala (i kosarka i rukomet,jos imaju znacaj vaterpolo i odbojka),kod nas je sport na rubu provalije.Nazalost mi jesmo neko ko vise ocekuje,nego sto vredi,ali bas su juce bili bez petlje.Sta reci,nego da je to verovatno stanje koje je upravo tako,ali svi mi smo se nadali.Mada je sasvim realno da nasi ne mogu vise od ovoga,mi mozemo blesnuti,ali to je kratkotrajno.A posebno za jedno SP,bar mozemo neostrasceni gledati dalji tok SP-a. Iako je ljudski nadati se,mislim da smo mozda spremni za jedan fles,ali ne za istrajno i dugo takmicenje.Pa mi nismo ni kondiciono spremni,a tek psiholoski.Zeleo sam da nista ne ocekujem,pa da me iznenade,ali nisu uspeli.Bar da do kraja pokazu hrabrost i odlucnost,bilo bi mi lakse.
OVO MI ZVUCI MNOGO POZNATO......A MOZDA NISMO TREBALI NI DA PUTUJEMO TAMO AKO SMO PREVISE OCEKIVALI?MOZDA...
nikolapo is no longer member of Romance Cafe
#153: (2006-06-14 13:24)
SP 2006 !
plavushice ( bivsha ) hehehe...BATINA JE IZ RAJA IZASHLA !!!!..nego shta nego kritika. i ovo je josh mazzenje shta treba da se dogodi .

ps: dobijamo bifteke u petak. `ladno
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
#154: (2006-06-14 21:27)
SP 2006 !
UUUUUUUUUUAAAAAAAAA ( UY.CO SAD NISAM RE.CO ONO...MISIM...NEMO DA ME BRISHESH )
OKO KRITIKA NA STANJE NASHEG SPORTA....ZA NACIJU KOJU SU SVI TRTILI ZADNJIH 70 GODINA, MNOGO SMO DOBRI I TO U VISHE SPORTOVA. A DA SMO NAVIKLI DA KUKAMO I PLUJEMO PO SEBI SAMIMA, NAJBOLJI DOKAZ JE MIKE-LEO KOJI NAVIJA ZA ENGLEZE...JBTE...PITAJTE GA KOJE SPORTOVE IMAJU ENGLEZI I U KOJIMA SU DOBRI...KRIKET...E UMRECU OS SMEHA...KOSARKA I NE ZNAJU SHTA JE, VATERPOLO,ODBOJKA TAKODJE...A DA, IGRAJU GOLF )) A I FUDBALSKI TIM IM JE ZZESCI KURTON A RULJU SU NAPALILI KO BLESAVE...SVI SU TAKO PATRIOTSKI OKITILI BMWJCE, VW I AUDIJE ZASTAVICAMA (MADE IN CHINA)...NI SELEKTOR IM NIJE ENGLEZ...BILA BI ME VECA SRAMOTA DA SAM ENGLEZ NEGO SHTO SAM SRBIN...
Party Animal (male, 46)
Let me show you the good times!
mirkic
#155: (2006-06-14 22:29)
SP 2006 !
mirkic is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#156: (2006-06-14 22:59)
SP 2006 !
mr.sa zanimljivim nickom

prvo , nisam ni malo manji patriota od tebe, navijam kad god sam u prilici za nase, ali za razliku od tebe imam petlju da kazem kad nesto NE VALJA. nemam argumente tipa, "trtenje 70 godina"," losa ekonomska situacija", "borili su se", "nisu imali srece", " sudija nas ostetio" i slican bullshit.....upravo zato sto ne gledamo istini u oci i trazimo razloge loseg u drugima tako nam ide na svim poljima pa i u sportu .toliko o tome.
drugo , mike ne navija za engleze nego samo pokazuje respekt prema drzavi gde zivi i drzavi koja mu je pruzila vise nego sopstvena [sad but true] u odredjenim okolnostima .posto je mike vec duze vreme u dobrovoljnom egzilu moze malo bolje sagledati realno sta se desava i tamo i ovde.
trece, [najzad nesto znas. ..]jeste, englezi su truba u vecini sportova...tenis ocajan, uzeli naseg bogdanovica i to je sve, ragbi , juzna hemisfera ih redovno bije -australija, zeland, s.afrika.,kriket, redovni su pacijenti indije i pakistana itd,itd.ipak u svakom mecu daju sve od sebe pa makar su im sanse nikakve za pobedu!

zakljucak, dok god nasi u dresu sa drzavnim grbom [koja je sad momentalno drzava.?.]igraju kao primadone, bez motiva, zara , srca i kao p........e , mike ce moci da o njima kaze "po koju"....
mike-leo (male, 50)
#157: (2006-06-15 10:44)
SP 2006 !
zaboravih da dodam....
lep ti taj nickname PARTY ANIMAL a i poruka ispod, LET ME SHOW YOU THE GOOD TIMES, jes malo vuce na taj omrzeni engleski al bolje zvuci svakako nego na ruskom...
poz..m

Updated 1 time(s), Last update (mike-leo) 2006-06-15 10:47

mike-leo (male, 50)
Neo-n
#158: (2006-06-16 16:48)
SP 2006 !
...posle swega widjenog - slobodno se mozhe konstatowati da nam je najbolji period igre bio - poluwreme!
( tada nismo primili ni`edan goL )
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#159: (2006-06-16 16:51)
SP 2006 !
ps - kod rezultata 5:0, 30 sekundi pre 6tog gola, komentator izjavljuje :

"... iiiiiiiiiiiiiiii brani Jewritj! ... pogodila ga je lopta ... "
(u glawu)

heheheheeeeeeeeee

...
hrk!
Neo-n
#160: (2006-06-16 16:53)
SP 2006 !
...selektor izjawljuje (po swrshetq tekme):

"....... sad` se widi da sam bio u prawu!....."

...

brawo mai100reeee!
total: 186, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis