...u studi.yu, "kolega" Sharenatz pita jednog od eminentnih gostiju: "...shta mislite - da li je owo realno?...???" ( ) ... ne nije "realno" - hwala bogu da utakmica ne traje 120 minuta, realnost bi bila kvalitativno (&kwantitatiwno) drugachija
Ali ovo je tacno nase mesto u svetu fudbala i mozemo se ljutiti ili ne,ali mi imamo limitiran tim i moramo shvatiti gde se tacno nalazimo. A i mi moramo,kao navijaci shvatiti mnogo toga mada priznajem,uzasno ponizenje,sramota. E sad,treba krenuti totalno iz pocetka,potpuno. Ova iluzija je zavrsena,bolno,ali otrznjujuce,to smo mi. Pozdrav svima koji su ovo stojicki izdrzali
lav u srcu : Ali ovo je tacno nase mesto u svetu fudbala i mozemo se ljutiti ili ne,ali mi imamo limitiran tim i moramo shvatiti gde se tacno nalazimo.
Tacno Lave ...sto puta kazzem ne unosi se toliko ....dzaba . Stankovic - za mene kurton nevidjeni. Kako se lomi u Interu ...mu sve po spisku .
Updated 1 time(s), Last update
(kokolo) 2006-06-16 17:42
ovde ni ja ne mogu nishta pozitivno...jbga...crnje nego crno... MNOGI MISLE DA JE ZA NAS TAKMICENJE ZAVRSHENO---GRESHKA. TREBA SE POJAVITI JOSH JEDNOM PRED SVETOM. A JA DANAS NEKAKO IZBEGO, SUTRA CE DA ME NATRTE NA POSLU, RACUNAM SAMO DA CE DA SE SAZZALE
Party Animal
(male, 46)
Let me show you the good times!