Romance Cafe forums

All forums

Seks i hrana  

views: 8178, replies: 94
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2006-04-01 11:30
Seks i hrana ...
Seks i hrana imaju mnogo toga zajedničkog, to vam je sigurno poznato ...
Obe stvari su veoma čulne (ne računam ono kad samo na brzinu smažete nešto, nego kad uživate u ukusnom obroku)
Obe stvari takođe predstavljaju veliki užitak

Zato se tako lepo slažu romantična večera i dugo vođenje ljubavi posle nje...

E, sad, postoje tu i detalji - kakva tačno hrana može da izazove kakav efekat koji ima neke veze s uživanjem u seksu ...

Ja dajem neke od predloga ali čekam i vas:

- mnogi slatkiši mogu ulepšati ljubavni život (med, orasi, vanila, cimet, slatko voće)

- ljuto takođe može da bude vaš saveznik u krevetu (čili, feferoni, senf, ljuti kari...)

- začini su super stvar (pitajte Chorbu . Poboljšavaju ukus jelu, daju mu primamljiv miris (što sva čula pobuđuje na uživanje), a uz to zbog korisnih sastojaka povećavaju vitalnost organizma (između ostalog, neophodnu za uživanje u krevetu)

ŠTA VI KAŽETE?
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 4
NEWCASTLEUPONTYNE
#31: (2006-09-19 13:19)
Seks i hrana ...
ZASTO JE COVEK POKONDIREN AKO PROBA NESTO I SVIDI MU SE? NE KAPIRAM TE UOPSTE. JEL TI NE VOLIS MORSKE PLODOVE? STA JE POENTA?

ALI SVE TO NE ZNACI DA NE VOLIM SIR KAJMAK I PROJU I DALJE...

Updated 1 time(s), Last update (NEWCASTLEUPONTYNE) 2006-09-19 13:20

NEWCASTLEUPONTYNE is no longer member of Romance Cafe
#32: (2006-09-19 13:23)
Seks i hrana ...
e sad obichna....

tezak je to proces ...pokondirivanje......al dok god zadrzis afinitete obe sredine to je ok.......meni.......msm da ti malo pomesa pokondirivanje sa prilagodjavanjem.....
......[od viska izbora jos niko nije rikno, za razliku od manjka].........

poz m
mike-leo (male, 99)
na jednom od sedam mostova
NEWCASTLEUPONTYNE
#33: (2006-09-19 13:25)
Seks i hrana ...
BRAVO MAJKI, KAKO TI LEPO PRICAS, BAR ME TI RAZUMES.
#34: (2006-09-19 13:43)
Seks i hrana ...
Sad bi ja to očas obrazložila al' nemam vremena sem za jednu pričicu, onako nevezano.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#35: (2006-09-19 14:58)
Seks i hrana ...
Dakle, priča onako, nea veze sa temom:

Bila neko selo i neka Mira. I sad je. Radila u zem-zadruzi, čuvala svinje. Nikad iz sela mrdnula nije sem u obližnji gradić kad treba da vadi zub. A i to retko. A onda se udala. Muž joj građevinski preduzimač iz pomenutog gradića. Krenulo joj neviđeno. Mira namazala nokte, udarila mini-val, sve krči na njoj.

U selu je neka svetkovina. Mira došla sa mužem. Vodi glavnu reč. Od sve Mirine priče urezaše mi se dve rečenice , da se Mira BOJI GICA i da joj se NE SVIĐA SARAJEVO, premda u Sarajevu nije nikad bila.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
Please note: VIP members do not see advertising
NEWCASTLEUPONTYNE
#36: (2006-09-19 15:03)
Seks i hrana ...
FINA PRICICA, ALI NE VIDIM POENTU? JA SAM VISE ZA OVU PRICICU: BILA JEDNA JELENA, RODJENA U OSIJEKU, RASLA U CACKU, OBISLA CELU EVROPU UZDUZ I POPREKO JOS DOK JE BILA MALA... E ONDA JE RESILA DA ZIVI U ENGLESKOJ I ZALJUBILA SE... VOLI DA JEDE I UZIVA U HRANI, A MUZ JOJ KUVAR I SPREMA STRAVA KLOPU. JELENA OBOZAVA NJEGOVU KUHINJU, ALI NOCU SANJA BUREK, PA CAK I PASULJ KOJI JE U CACKU JELA SAMO KAD JE MORALA... STO ZNACI UZMI OD ZIVOTA ONO NAJBOLJE, ALI BUDI ONO STO JESI...

VOLIM JA I MED I ORASE
#37: (2006-09-19 15:17)
Seks i hrana ...
evo i trece price [istinite i kratke]....

cika mike, ima u frizideru lonac corbastog pasulja od pre par dana [moj rucni rad] , morski plodovi [takodje moj rucni rad] su potroseni zbog roka trajanja.......

pa ako neko hoce........
mike-leo (male, 99)
NEWCASTLEUPONTYNE
#38: (2006-09-19 15:19)
Seks i hrana ...
ZNAS MAJKI, AKO IMA JOS TIH DOMACIH JELA KOJA UMES DA ZGOTOVISH, ZOVI, NISAM JA BAS DALEKO OD TEBE, NEKIH 2 SATA VOZNJE. SAMO DA SE NE RAZUMEMO POGRESNO, OVO NEMA VEZE SA TEMOM, MISLIM SA SEXOM, OVO JE ISKLJUCIVO GLAD ZA SRPSKOM HRANOM. MORSKE PLODOVE IMAM I JA
#39: (2006-09-19 15:21)
Seks i hrana ...
Gađam preširoko, sortna mi mana, no...poentirasmo na kraju

Mile, ako je pasulj bez vegete (tajni sastojak sipina kost) i horgoške džaba mu sve

Updated 1 time(s), Last update (OBICNA) 2006-09-19 15:24

OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#40: (2006-09-19 15:31)
Seks i hrana ...
draga obicna...

pa nismo dileye i amateristi........ valjda?
ne horgoska, vec original madjarska ljuta+slatka.....horgoska je samo kopija...

i vegeta naravno, made by croatia
[turski shop]

mike-leo (male, 99)
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis