Romance Cafe forums

All forums

Seks i hrana   

views: 8139, replies: 94
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Post #1, page: 1
#1: 2006-04-01 11:30
Seks i hrana ...
Seks i hrana imaju mnogo toga zajedničkog, to vam je sigurno poznato ...
Obe stvari su veoma čulne (ne računam ono kad samo na brzinu smažete nešto, nego kad uživate u ukusnom obroku)
Obe stvari takođe predstavljaju veliki užitak

Zato se tako lepo slažu romantična večera i dugo vođenje ljubavi posle nje...

E, sad, postoje tu i detalji - kakva tačno hrana može da izazove kakav efekat koji ima neke veze s uživanjem u seksu ...

Ja dajem neke od predloga ali čekam i vas:

- mnogi slatkiši mogu ulepšati ljubavni život (med, orasi, vanila, cimet, slatko voće)

- ljuto takođe može da bude vaš saveznik u krevetu (čili, feferoni, senf, ljuti kari...)

- začini su super stvar (pitajte Chorbu . Poboljšavaju ukus jelu, daju mu primamljiv miris (što sva čula pobuđuje na uživanje), a uz to zbog korisnih sastojaka povećavaju vitalnost organizma (između ostalog, neophodnu za uživanje u krevetu)

ŠTA VI KAŽETE?
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
page: 4
NEWCASTLEUPONTYNE
#31: (2006-09-19 13:19)
Seks i hrana ...
ZASTO JE COVEK POKONDIREN AKO PROBA NESTO I SVIDI MU SE? NE KAPIRAM TE UOPSTE. JEL TI NE VOLIS MORSKE PLODOVE? STA JE POENTA?

ALI SVE TO NE ZNACI DA NE VOLIM SIR KAJMAK I PROJU I DALJE...

Updated 1 time(s), Last update (NEWCASTLEUPONTYNE) 2006-09-19 13:20

NEWCASTLEUPONTYNE is no longer member of Romance Cafe
#32: (2006-09-19 13:23)
Seks i hrana ...
e sad obichna....

tezak je to proces ...pokondirivanje......al dok god zadrzis afinitete obe sredine to je ok.......meni.......msm da ti malo pomesa pokondirivanje sa prilagodjavanjem.....
......[od viska izbora jos niko nije rikno, za razliku od manjka].........

poz m
mike-leo (male, 50)
pa naravno , sad je bolja slika...pomeri antenu jos malo u levo...
NEWCASTLEUPONTYNE
#33: (2006-09-19 13:25)
Seks i hrana ...
BRAVO MAJKI, KAKO TI LEPO PRICAS, BAR ME TI RAZUMES.
#34: (2006-09-19 13:43)
Seks i hrana ...
Sad bi ja to očas obrazložila al' nemam vremena sem za jednu pričicu, onako nevezano.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#35: (2006-09-19 14:58)
Seks i hrana ...
Dakle, priča onako, nea veze sa temom:

Bila neko selo i neka Mira. I sad je. Radila u zem-zadruzi, čuvala svinje. Nikad iz sela mrdnula nije sem u obližnji gradić kad treba da vadi zub. A i to retko. A onda se udala. Muž joj građevinski preduzimač iz pomenutog gradića. Krenulo joj neviđeno. Mira namazala nokte, udarila mini-val, sve krči na njoj.

U selu je neka svetkovina. Mira došla sa mužem. Vodi glavnu reč. Od sve Mirine priče urezaše mi se dve rečenice , da se Mira BOJI GICA i da joj se NE SVIĐA SARAJEVO, premda u Sarajevu nije nikad bila.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
NEWCASTLEUPONTYNE
#36: (2006-09-19 15:03)
Seks i hrana ...
FINA PRICICA, ALI NE VIDIM POENTU? JA SAM VISE ZA OVU PRICICU: BILA JEDNA JELENA, RODJENA U OSIJEKU, RASLA U CACKU, OBISLA CELU EVROPU UZDUZ I POPREKO JOS DOK JE BILA MALA... E ONDA JE RESILA DA ZIVI U ENGLESKOJ I ZALJUBILA SE... VOLI DA JEDE I UZIVA U HRANI, A MUZ JOJ KUVAR I SPREMA STRAVA KLOPU. JELENA OBOZAVA NJEGOVU KUHINJU, ALI NOCU SANJA BUREK, PA CAK I PASULJ KOJI JE U CACKU JELA SAMO KAD JE MORALA... STO ZNACI UZMI OD ZIVOTA ONO NAJBOLJE, ALI BUDI ONO STO JESI...

VOLIM JA I MED I ORASE
#37: (2006-09-19 15:17)
Seks i hrana ...
evo i trece price [istinite i kratke]....

cika mike, ima u frizideru lonac corbastog pasulja od pre par dana [moj rucni rad] , morski plodovi [takodje moj rucni rad] su potroseni zbog roka trajanja.......

pa ako neko hoce........
mike-leo (male, 50)
NEWCASTLEUPONTYNE
#38: (2006-09-19 15:19)
Seks i hrana ...
ZNAS MAJKI, AKO IMA JOS TIH DOMACIH JELA KOJA UMES DA ZGOTOVISH, ZOVI, NISAM JA BAS DALEKO OD TEBE, NEKIH 2 SATA VOZNJE. SAMO DA SE NE RAZUMEMO POGRESNO, OVO NEMA VEZE SA TEMOM, MISLIM SA SEXOM, OVO JE ISKLJUCIVO GLAD ZA SRPSKOM HRANOM. MORSKE PLODOVE IMAM I JA
#39: (2006-09-19 15:21)
Seks i hrana ...
Gađam preširoko, sortna mi mana, no...poentirasmo na kraju

Mile, ako je pasulj bez vegete (tajni sastojak sipina kost) i horgoške džaba mu sve

Updated 1 time(s), Last update (OBICNA) 2006-09-19 15:24

OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#40: (2006-09-19 15:31)
Seks i hrana ...
draga obicna...

pa nismo dileye i amateristi........ valjda?
ne horgoska, vec original madjarska ljuta+slatka.....horgoska je samo kopija...

i vegeta naravno, made by croatia
[turski shop]

mike-leo (male, 50)
total: 94, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 next page last page of 10
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis