Romance Cafe forums

All forums

ljubav ili seks  

views: 3039, replies: 28 LOCKED
total: 28, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-03 20:32
ljubav ili seks
koliko vas razlikuje vodjenje ljubavi od upraznjavanja seksa?
andjeoidjavo (female, 35)
zanimljiva,opustena,zaista otvorena i iskrena...i nista ne obecavam...
page: 3
malecna
#21: (2004-09-07 19:31)
ljubav ili seks
Boze, zene... ala sramotite nas zenski rod... Pa kakvo je to detinjasto shvatanje da je za orgazam zene potrebno umece muskarca?:P Zar da pomislimo da nikad niste dominantne? )))))
malecna is no longer member of Romance Cafe
#22: (2004-09-07 21:11)
ljubav ili seks
roksana: Moram da se josh malo umesham.Znate kako kazu,ako je uchitelj dobar,onda ce uchenik da bude odlichan.Pa po ovome bi se trebalo zakljuchiti da mushkarci ne bi trebalo da budu puni sebe i da ne svaljuju krivicu u vodjenju ljubavi na zene,mislim na samo umece vodjenja ljubavi,jer je tema na neki nachin krenula na tu stranu,dodushe moram da priznam da uvek posstoje antitalenti,ali...

haha,bas sam se slatko nasmejala...u pravu si
izvinite muskarci,nisam zenski sovinista,ali ovo je tacno...
andjeoidjavo (female, 35)
zanimljiva,opustena,zaista otvorena i iskrena...i nista ne obecavam...
zeraprinc
#23: (2004-09-07 22:05)
ljubav ili seks
Aman, sasvim je glupo generalizovati, u fazonu ili zena ili mushkarac.Svako je pricha za sebe.Nekad je u pitanju zena , nekad mushkarac, zavisi od situacije i od osobe pojedinachno.Nego, da se mi vratimo na temu?
zeraprinc is no longer member of Romance Cafe
#24: (2004-09-07 23:25)
ljubav ili seks
FallenAngel je dosta istinitu izjavu dao.
Nego da poslusamo Princa i vratimo se temi.Mislim da je sex fizioloska potreba, dok je ljubav strast prepustanja sebe voljenoj osobi.
damir79 (male, 27)
OVDE SAM SAMO ZBOG VAS!
Please note: VIP members do not see advertising
Predo
#25: (2004-09-26 10:45)
ljubav ili seks
haha
samo onda kada muskarac ne zna da je dovede do orgazma...znaci,opet je muskarac kriv...ne zna da vodi ljubav...nego Dorcolac,ti nisi odgovorio na ovo pitanje,tj.podpitanje,znaju li svi muskarci razliku izmedju upraznjavanja seksa i vodjenja ljubavi?[/quote]

Devojka koja neume da igra, kaze da orkestar lose svira, ili dirigent lose >>mlati
Predo is no longer member of Romance Cafe
vocko30
#26: (2004-09-26 19:22)
ljubav ili seks
,,i jedno i drugo,,
vocko30 is no longer member of Romance Cafe
#27: (2004-10-03 17:48)
ljubav ili seks
Aha .... .pa posle letimicnog pregleda vec napisanog - jadni mi muskarci - krivi kad ne valja .. a zene zasluzne kad ispadne dobro .. .nego .. .da se manemo gluposti - valjda je vodjenje ljubavi kad emocije nadvladaju racio .. .a sex obrnuto ... kad se palim na njeno zadovoljstvo - vodim ljubav - kad me uzbudjuje slika nje dok se kresemo - onda je to sex .... ne znam da li sam bio jasan (cesto nisam ni sam sebi) .... elem .... razlika izmedju ove dve "aktivnosti" bi bila po prvom Echoo-ovom zakonu odrzanja strasti - kakava se ravnoteza zatekne u krevetu izmedju svesti i emocije - tako i nazivamo doticnu sitauciju : SEX ili VODJENJE LJUBAVI .... OVo drugo je mnogo lepse, potpunije i jace udari coveka - ali se dogadja srazmerno redje u odnosu na ono BUM-TRAS-MLJAC-UH-JOJ-SAD-SHTRC.... JBG .. to je relanost
Echoo (male, 47)
Redovno SANJAM!!! Ko zeli da udje - neka me ne budi - vrata su sirom otvorena. WELCOME
determinanta
#28: (2004-10-03 22:31)
ljubav ili seks
Licno bih ovako: VODJENJE SEXA, a nek` svako tumachi po volji & nahodjenju
determinanta is no longer member of Romance Cafe
total: 28, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis