Romance Cafe forums

All forums

Šta je romantika?  

views: 3897, replies: 81
total: 81, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
#1: (2006-04-11 10:01)
Šta je romantika?
Šta je romantika?

Da li ste vi romantični i šta podrazumevate pod romantičnim gestovima a šta vam uopšte ne stiže do srca?

Da li vas je teško osvojiti samo vama posvećenim romantičnim trenucima ili smatrate da je romantika isto što i patetika?
drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#2: (2006-04-11 10:18)
Šta je romantika?
Romantika je kad otkrijete da biće za koje ste stekli pogrešan utisak pokaze da ste pogresili nekim svojim gestom kiji niste mislili da nije u stanju da izvede a on to izvede na vama neočekivan romantičan način. Dakle, romantike nema u vredjanjima to je sigurno ali ne postoji ni fiksna definicija iste tako da ni ne treba pokusavati davati definicu nečemu što se razlikuje od slučaja do slučaja ali se može postaviti pitanje šta je za mene romantika. To saznanje može da znači nekom mnogo samo a nekom može biti samo puka statistička informacija na osnovu koje će da definiše određenu populaciju. I na kraju pitanje upućeno autoru teme da bih mogao da odredim u kom duhu da odgovorim. Da li Vas interesuje moje viđenje definicije romantike ili samo ono što je za mene romantično. :-)

Hvala
Djolence (male, 37)
Samo ljubavna avantura
chorba
#3: (2006-04-11 19:45)
Šta je romantika?
drjelena: Šta je romantika?

Da li ste vi romantični i šta podrazumevate pod romantičnim gestovima a šta vam uopšte ne stiže do srca?

Da li vas je teško osvojiti samo vama posvećenim romantičnim trenucima ili smatrate da je romantika isto što i patetika?

Ti i ja smo cista romantika, kako god uzmes... znaci patetika definitivno nije... mozda poetika (Krasiva uzdrzi se od reakcije), mozda estetika (to mi je u opisu posla) mozda je romantika ipak jedino ostvarenje pojedinca, onog dubokog i istinskog u njemu koje ne mari za konvencije, za to kako ce njegov gest ili zelja biti protumecena, dakle njegovo jedino, istinsko i retko PRAVO JA.

Aaaaaaaa?
chorba is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#4: (2006-04-11 20:35)
Šta je romantika?
to s@m y@ ... ponek@d...

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
cacaa

VIP
#5: (2006-04-11 20:56)
Šta je romantika?
shark+emanuella=srca2
cacaa (female, 35)
...only happy when it rains....;-)
Please note: VIP members do not see advertising
SHARK69
#6: (2006-04-11 23:04)
Šta je romantika?
... 2

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
na zapadu
#7: (2006-04-11 23:14)
Šta je romantika?
pa ne mora da se trazzi bre...evo nam pred ochima

na zapadu is no longer member of Romance Cafe
#8: (2006-04-11 23:54)
Šta je romantika?
Jesma romantican,Romantican gest po meni je.. hm... pa to je jedan vid paznje,npr. vecera uz priguseno svetlo[crveno] uz vino,laganu muziku,plovidba camcem po reci,mali pokloncic,serenada pod prozorom,milion stvarni se mogu izmisliti,to dolazi samo od sebe...Nije fora ukrasti sa TV-a... =) Romantika je po meni, rekoh jedna vid paznje.
Voli_te_tvoja_Zver (male, 27)
Ne ti nisi htela andjela,htela si crnog djavola...
#9: (2006-04-29 21:20)
Šta je romantika?
Ono shto mi je sa 20 bilo romantichno, sada mi je krajnje patetichno.(da ne nabrajam:P)
Ono shto mi je sada romatichno, mozda ce mi za deset godina biti pateticno.
Kako god okrenesh romantika preraste u patetiku kad tad.:D
Nisam pristalica "nameshtenih" romantichnih stvari tipa "vino, svece, tiha muzika, bla bla bla".
Kreativnost je preduslov za romantiku.Originalnost takodje.Faktor iznenadjenja je neizbezan.Pa ako postoje josh uvek mushkarci koji mogu sve to da ispune a da ne dovedu Milana Kalinica, skidam kapu
A moram i da pitam neshto sve vas koje chitam oviJu dana.Da li mislite da postoji romantika na chatu i shta bi to bilo po vama, ako je odgovor potvrdan
``djence
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
#10: (2006-04-29 21:54)
Šta je romantika?
kazu da je od ljubavi do mrznje samo jedan korak a ja bih rekla ni toliko izmedju romantike i patetike.
Sta ce biti od ta dva zavisi od toga jesmo li slicnih senzibiliteta.
(ne mogu da zamislim da bi moj muskarac zvao "sve za ljubav"!)
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
total: 81, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis