Romance Cafe forums

All forums

MLAD ILI STAR  

views: 15405, replies: 219
total: 219, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 ... next page last page of 22
Post #1, page: 1
#1: 2006-04-12 13:55
MLAD ILI STAR
dame kad bih morale birati izmedu sex sa MLADIM deckom ili STARIJIM covjekom sta bih izabrale i do kolko godina i najvaznije ZASTO ???

AJDE DA CUJEMO STA NAM DAME KAZU
AC_MILANBOY is no longer member of Romance Cafe
page: 16
NENA412
#151: (2007-12-10 22:23)
MLAD ILI STAR
izuvanje se odnosi na jednog gospodina koji je meni ostao u dragom secanju..
cast svima, ja volim nesto starije ili bar mojih godina....ali vazi ona "nikad ne reci nikad."..
dakle resim li probati mladje od sebe ovde cu prvi utisak izneti
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#152: (2007-12-10 23:39)
MLAD ILI STAR
Neno, nisam imao nameru da te uvredim, ako si se tako osetila IZVINI! Svako ima pravo na svoje misljenje, a kada dvoje imaju isto misljenje pokazuju da ne razmisljaju! Veliki POZDRAV!
bane9 (male, 29)
Strasna ljubav je isto sto i avet: svi govore o njima, ali ih niko jos nije video!
NENA412
#153: (2007-12-10 23:58)
MLAD ILI STAR
Bane9

Neno, nisam imao nameru da te uvredim, ako si se tako osetila IZVINI! Svako ima pravo na svoje misljenje, a kada dvoje imaju isto misljenje pokazuju da ne razmisljaju! Veliki POZDRAV!
---------------------------------------------------------

Nema potrebe za izvinjenjem, samo pojasnih svoj stav.Nego ovo nisam razumela" kada dvoje imaju isto misljenje pokazuju da ne razmisljaju"

pozz
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#154: (2007-12-11 00:26)
MLAD ILI STAR
Aludiram na RAZLICITOST MISLJENJA ja smatram da svako treba da ima svoje misljenje i da iako je dijametralno razlicito, nacice se uvek neko srednje resenje koje ce biti progresivno. Progres iz suprotnosti.
bane9 (male, 29)
Strasna ljubav je isto sto i avet: svi govore o njima, ali ih niko jos nije video!
Johny Waissmieler
#155: (2007-12-11 04:17)
MLAD ILI STAR
bane9:
NENA412: Sa starijim (do 10 godina)

Zasto?

volim iskusne,kad zna i kako da me izuje

Nena je u strasnoj zabludi, iskustvo se ne izjednacava sa godinama, a ne znam da li je primetila da kada automobil udari coveka obavezno ga izuje ! Moze biti mnogo mladji ali da poseduje iskustvo ogromno. Mene licno su uvek privlacile i uvek sam bio sa starijim od sebe zenama. Pa pogledaj na ovom forumu koliko je starijih a ponasaju se kao deca.
Pozdrav

...to Bane sine...
...upucavanje ti je odlicno...
...a nije ti lose ni ono za starije koji su kao deca...
Johny Waissmieler is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#156: (2007-12-11 15:45)
MLAD ILI STAR
Nisam imao nameru da nikoga upucam,
Samo sam dao svoje misljenje, i spreman sam da ga branim. Imam iskustva sa starijim zenama i licno se bolje osecam u drustvu starije od sebe.
bane9 (male, 29)
Johny Waissmieler
#157: (2007-12-11 22:18)
MLAD ILI STAR
...mojne da besnis...
...tako kazi...volim starije...ovde sam da kresnem neku matorku...i bice ti oprosteno...
...btw...kakva je Sladza?Jel je cekas kod kolima?
Johny Waissmieler is no longer member of Romance Cafe
#158: (2007-12-11 22:24)
MLAD ILI STAR
Svidja mi se sto ides od teme do teme i komentarises sve sto napisem, ako ima i u tome neceg korisnog, videces!
Koga cu, gde i kako da, kako ti kazes "kresnem", o tome ne govorim, to smatram isuvise intimnim. Naj ogavnije mi je kada se momci hvale, ne shvatajuci da time vredjaju i sebe i partnerku. To je svetinja, a o svetinjama se cuti.
bane9 (male, 29)
#159: (2007-12-11 22:30)
MLAD ILI STAR
Johny Waissmieler: ...mojne da besnis...
...tako kazi...volim starije...ovde sam da kresnem neku matorku...i bice ti oprosteno...
...btw...kakva je Sladza?Jel je cekas kod kolima?

Da zaboravio sam, Sladja je lepa, zgodna, prijatna, ali nije moj tip, za takve devojke koristim termin OGLEDALO BEZ POLITURE, DAJE ODRAZ ALI NEDOSTAJE SJAJ!
bane9 (male, 29)
#160: (2007-12-11 22:30)
MLAD ILI STAR
bane9: Svidja mi se sto ides od teme do teme i komentarises sve sto napisem, ako ima i u tome neceg korisnog, videces!
Koga cu, gde i kako da, kako ti kazes "kresnem", o tome ne govorim, to smatram isuvise intimnim. Naj ogavnije mi je kada se momci hvale, ne shvatajuci da time vredjaju i sebe i partnerku. To je svetinja, a o svetinjama se cuti.

Dragi Bane,
ne zameri našem Tarzanu. On je takav, dobar u duši i nimalo zao ali voli novim članovima da "opipa puls", te apelujem na tebe da se ne ljutiš jer slutim da je ovo početak jednog divvvvnog prijateljstva...
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
total: 219, displayed: 10, page: first page previous page ... 8 9 10 11 12 13 14 15  16  17 ... next page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis