Romance Cafe forums

All forums

MLAD ILI STAR  

views: 15402, replies: 219
total: 219, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 22
Post #1, page: 1
#1: 2006-04-12 13:55
MLAD ILI STAR
dame kad bih morale birati izmedu sex sa MLADIM deckom ili STARIJIM covjekom sta bih izabrale i do kolko godina i najvaznije ZASTO ???

AJDE DA CUJEMO STA NAM DAME KAZU
AC_MILANBOY is no longer member of Romance Cafe
page: 17
Johny Waissmieler
#161: (2007-12-11 22:31)
MLAD ILI STAR
... ... ...
...cekaj...zajebavas me? ...ja idem od teme do teme i komentarisem tebe? ...pazi nisam imao nameru...ali sada sigurno hocu...
...e pa ovako...meni je najogavnije kada neko nastupi kao "fin mamin sin"...suljkica,pa maniri,pa svetinje,intima,pa sranja razna uvijena u sarene folije...posle se ispostavi da su nesto drugo...ali to nema veze sa tobom...
...mojne se osecas progonjenim,samo juri matorke...i budi fin...ovde to pali...
Johny Waissmieler is no longer member of Romance Cafe
#162: (2007-12-11 22:35)
MLAD ILI STAR
MA NE VREDJAM SE,
CENIM TVOJE MISLJENJE, A POSLUSACU I SAVET, PA VIDIS DA TI LEPO ODGOVORIM. CAK MI SMETA KADA SE OKO NECEGA SLOZIMO, JER ISPADA DA NE MISLIS NI TI NI JA.
NISAM IMAO NAMERU DA TE VREDJAM, SAMO SAM IZNEO STO SAM PRIMETIO.
TAKAV SAM KAKAV SAM DA LI SAM FIN ILI NE NEKA PRESUDE DRUGI, NAJBITNIJE JE DA SAM OTVOREN ZA RAZGOVOR O SVEMU!
bane9 (male, 29)
Strasna ljubav je isto sto i avet: svi govore o njima, ali ih niko jos nije video!
Johny Waissmieler
#163: (2007-12-11 22:43)
MLAD ILI STAR
...e super...dogovorili smo se,palo upoznavanje,znaci mozemo o svemu da pricamo...
...kazi mi...a bizar?znas ono...kenjanje i te fore...upraznjavas?...ili sam samo ja izopacen ovde..
#164: (2007-12-11 22:52)
MLAD ILI STAR
otera ovako fino dete...gde ce ti dusa
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
gagic

VIP
#165: (2007-12-11 22:55)
MLAD ILI STAR
Johny Waissmieler: ...e super...dogovorili smo se,palo upoznavanje,znaci mozemo o svemu da pricamo...
...kazi mi...a bizar?znas ono...kenjanje i te fore...upraznjavas?...ili sam samo ja izopacen ovde..

A kada ćeš nam vratiti onog finog Tarzana sa lepim manirima?

gagic (male, 35)
you can't always get what you want
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Johny Waissmieler
#166: (2007-12-11 23:27)
MLAD ILI STAR
...kada priznas da si ovde samo da bi nesto kresnuo...
...mani me bre tih "finih"...
#167: (2007-12-11 23:35)
MLAD ILI STAR
ti si bas ljut nesto ovih dana......

Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
Johny Waissmieler
#168: (2007-12-11 23:41)
MLAD ILI STAR
...ma jok bre Nina... ...Gale je moj drug...
...da se vratim na temu...Bane pobeze...a nije mi rekao da li ce da mi smuva Sladzu i da li voli bizar...eto...on mlad,a ja star...on fin,a ja stoka...on kulturan i fin,a ja bih odma da se "mlatara kitom"...mlad ili star?...zakljucite sami...
samsasvimsam
#169: (2007-12-12 00:05)
MLAD ILI STAR
samsasvimsam is no longer member of Romance Cafe
#170: (2007-12-12 16:35)
MLAD ILI STAR
Johny Waissmieler: ...ma jok bre Nina... ...Gale je moj drug...
...da se vratim na temu...Bane pobeze...a nije mi rekao da li ce da mi smuva Sladzu i da li voli bizar...eto...on mlad,a ja star...on fin,a ja stoka...on kulturan i fin,a ja bih odma da se "mlatara kitom"...mlad ili star?...zakljucite sami...

Johny, ma ja te obozavam, ti si moj idol, nisam pobegao OBAVEZE CINE SVOJE! Zasto svako misli da ako sa nekim udjes u raspravu, ne podnosis ga ili imas nesto protiv njega, naprotiv KAD NEKO IMA SVOJE MISLJENJE JOS VISE GA CENIM. TACNO "OVO JE POCETAK JEDNOG DIVNOG PRIJATELJSTVA"
bane9 (male, 29)
Strasna ljubav je isto sto i avet: svi govore o njima, ali ih niko jos nije video!
total: 219, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 22
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis