Romance Cafe forums

All forums

Kako je najbolje zavesti muskarca ili zenu?  

views: 14551, replies: 141 LOCKED
total: 141, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-04 13:41
Sta mislite o tome?
Koji su najbolji nacini?
marica3 is no longer member of Romance Cafe
page: 3
Walyant
#21: (2004-09-15 05:22)
brazil: evo postadoh i muško
walijante,
koja si ti paranoja, ali neka samo se drži istine
zna se ko se zavodi, a kome iskrenost, to je poenta s'moje strane.
Uostalom možeš celo veče nekog da zavodiš i da mu na kraju zbrišeš , a kad si iskren ne ide, nije lepo

...nisi ti postao musko - ti jesi musko...
malo sam suvise dugo na ovim prostorima da ne bih prepoznao lazhnjaka, F or M, swejedno je - u istom postu imas dva oprecna i kontradiktorna stawa pa nek raya bira koji joj se ne swidja - sam se brre sa sobom swadjas ..koja jos riba kaze "batice"?!?!?...to koriste u slengu jos samo likowi sa margine ...
hehehe, paranoya?
malo teze - vec vidjeno
ay sad pali, propustices "Grand show" - tvoju jedinu priliku da budes legalno primitiwan ...
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#22: (2004-09-15 08:50)
MazaBG:
marica3: Sta mislite o tome?
Koji su najbolji nacini?

pa zar neko jos uvek misli da njih treba zavoditi ......muskarci to nekako dodje kao recimo ...vrsta zivotinje sa jacim glasovnim mogucnostima

Sta vrijedi prekrasno celo, ako iza njega nema mozga
FallenAngel (male, 29)
#23: (2004-09-15 10:05)
Izgleda da smo potrefili temu , mnogo price , prepucavanja a tako malo pravih prijateljskih savjeta .
Ako zelimo nekoga stvarno zavesti kao prvo moramo saznati sta ta osoba voli kod eventualnog partnera pa joj to i ponuditi predstavljajuci sebe upravo takvim s tim da bi za uspjeh morali prvo sebe ubjediti da smo upravo takvi kakvim zelimo da se predstavimo a onda odigrati ulogu !
amena (male, 31)
danas smo odlucili za ono sto nas ceka sutra
#24: (2004-09-15 11:15)
istaci svoj seksipil + dobro raspolozenje... i ono "nesto" sto vas izdvaja od drugih.pokazati sigurnost.
femme_fatalle (female, 21)
belim stazama papira plovim,leptire od zelja lovim...pa ih vama poklanjam!
#25: (2004-09-15 13:31)
femme_fatalle: istaci svoj seksipil + dobro raspolozenje... i ono "nesto" sto vas izdvaja od drugih.pokazati sigurnost.

A sta ako nismo seksipilni i sigurni u sebe ?
amena (male, 31)
danas smo odlucili za ono sto nas ceka sutra
Please note: VIP members do not see advertising
brazil
#26: (2004-09-15 15:40)
Walyant-e,
imam samo jednu charobnu rech koju bih ti uputila
"VAZHI"
brazil is no longer member of Romance Cafe
Walyant
#27: (2004-09-15 16:55)
...ma u pravu si ti batice ...
vazhi i tebi
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#28: (2004-09-15 19:27)
ne mislim na fizicki seksipil...kod devojaka duge noge ,super grudi...sta vec sve..nabildovani muskarci..ok, to pomaze ,naravno.
ali sigurno imas nesto seksipilno na/u sebi sto mozes da istaknes,zar ne??
a sigurnost se,po mom misljenju da uvezbati.
ja sam kao mala,bila dosta povucena,mirna...ali kada sam dosla u srednju skolu,to se nekako promenilo..pocela sam da budem otvorenija prema ljudima,u razgovoru..u pocetku mi je i bilo glupo..jer,ako je neko nesiguran u sebe,ne moze preko noci postati najveca brbljivica ...ali vremenom sam shvatila da je sve to ok...i stekla podosta samopouzdanja.ni dan dans nisam NAJVECA pricalica u drustvu,tu ulogu prepustam onima kojima vise "lezi", ali u odredjenim situacijama mogu biti prilicno sigurna u sebe...a to se ljudima svidja kada vide.

samo je mala granica izmedju samopouzdanja i uobrazenosti

pozdrav za sve
#29: (2004-09-15 20:52)
Sto znaci Amene ako zelis da budes siguran u sebe ili da imas samopouzdanja onda nesmes nikako usta da zatvaras moras samo da pricas i vremenom kada ti jezik utrne znaci dobio si ga " mislim na samopouzdanje"
FallenAngel (male, 29)
#30: (2004-09-15 21:01)
a sto tako??
total: 141, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 15
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis