Romance Cafe forums

All forums

Kuvanje, bre!  

views: 79298, replies: 2120
total: 2120, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 212
#1: (2006-04-23 15:26)
PUT DO SRCA

KROZ STOMAK NARAVNO!
evo jednog lepog primera:
odes u kupovinu, izaberes 5 lepih ,krupnih paprika, ko sa postera. ah da , crvenih..
operes i drzeci za peteljku, potopissh u kljucalu vodu kratko , da bi se lako skinula kozica, oljustis, ocistis od semenki , iseces na filetice
u tiganj , siri, nalijes maslinovo ulje, ubacis smrvljenu grancicu ruzmarina i bosiljka, ako nemas, moze i suvo
kad se zargeje, lagano i nezno,na tihoj vatri proprzis
izvadis na plitak tanjir
u isto ulje sipnes mrvicu mlekca(kao katalizator) i u tome rastopis omiljeni sir.
za pocetnike savetujem sendvic sir u listicima
rastopljenu dobijenu masu preliti po paprici, ukrasiti sa cim hoces( i imas) i posluziti kao predjelo ili laganu vecericu. da tvoja draga ce se iznenaditi....
mozes jos da ubacis masline u przenje sa paprikama, mozes i susam, budi mastovit.... ajd da vidim vas
p.s.
nisam kriv ako vam riba kaze, ajde mani se jeffovih fazona
vas colby
colby (male, 45)
I, TAKO.... SAD SE VOLIMO :)
Herself
#2: (2006-04-23 16:40)
PUT DO SRCA
Ne znam za druge, ali meni se dopada
Herself is no longer member of Romance Cafe
DrveniKostur
#3: (2006-04-23 19:22)
PUT DO SRCA
ljubavni recepti su mi, jebeš ga, uža specijalnost...
evo predlog za jedan jednostavan ali ukusan obrok u društvu izabranice/ka svog srca:

elem, u čelični sud staviti brokoli, zatim dajkon i šargrarepu iscečene na tanke prutiće, dvadesetak komada presnog kikirijija (bez ljuspe) i semenki od bundeve, nekoliko cm vakame algi, tofu isečen na kockice, nešto šampinjona i sve to izdinstati na pari nekoliko minuta. skinuti sa šporeta i ubaciti unutra perca mladog luka i vratiti na ringlu još 30 sekundi. začiniti gomašiom i mlevenim biberom i tamari sosom ili umeboši-sirćetom i seckanim peršunom i belim lukom i hladno ceđenim tamnim uljem od susama, već prema ukusu. služiti uz prilog od integralnog pirinča skuvanog sa ječmom i sve zaliti poljupcima strasnim i bocom rujnog vina...
DrveniKostur is no longer member of Romance Cafe
#4: (2006-04-24 16:33)
PUT DO SRCA
ne znam,mnogo stranih reci....
colby (male, 45)
#5: (2006-04-24 16:34)
PUT DO SRCA
hajmo,devojke da cujem...
colby (male, 45)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2006-04-25 22:50)
PUT DO SRCA
ohladiti 12cl crnog piva i 12 cl šampanjca.
u posudu za mešanje sipati sastojke, dodati kockice leda i mešati ih samo laganim potiskivanjem ka dnu posude.
uz osmeh presuti u velike, lepe čaše i servirati.

doduše, ovo mu dodje put do glave pre nego li do srca, ali ok. - mic po mic

Updated 1 time(s), Last update (una16) 2006-04-25 22:53

una16 (female, 30)
Samo jake ribe plivaju uzvodno. Nizvodno mogu i mrtve :)-John Crowe
KRASIVAO5
#7: (2006-04-25 23:29)
PUT DO SRCA
Obična crna čokolada za kuvanje, grubo izlomljena i moji umrljani prsti na njegovom jeziku + blago ohlađeno penušavo ili belo vino... a, sada njegovi prsti, umočeni u čašu, na mojim usnama...i tako, dokle god ima čokolade i vina...onda opet Jovo-nanovo!
Probajte! Prijatno!
KRASIVAO5 is no longer member of Romance Cafe
SHARK69
#8: (2006-04-25 23:42)
PUT DO SRCA
kRRoz Qynu!

Updated 2 time(s), Last update (SHARK69) 2006-04-25 23:43

SHARK69 is no longer member of Romance Cafe
jutro65
#9: (2006-04-25 23:42)
PUT DO SRCA
DrveniKostur: ljubavni recepti su mi, jebeš ga, uža specijalnost...
evo predlog za jedan jednostavan ali ukusan obrok u društvu izabranice/ka svog srca:

elem, u čelični sud staviti brokoli, zatim dajkon i šargrarepu iscečene na tanke prutiće, dvadesetak komada presnog kikirijija (bez ljuspe) i semenki od bundeve, nekoliko cm vakame algi, tofu isečen na kockice, nešto šampinjona i sve to izdinstati na pari nekoliko minuta. skinuti sa šporeta i ubaciti unutra perca mladog luka i vratiti na ringlu još 30 sekundi. začiniti gomašiom i mlevenim biberom i tamari sosom ili umeboši-sirćetom i seckanim peršunom i belim lukom i hladno ceđenim tamnim uljem od susama, već prema ukusu. služiti uz prilog od integralnog pirinča skuvanog sa ječmom i sve zaliti poljupcima strasnim i bocom rujnog vina...

ajmeeeeeeeeee
ko je ovaj covek????

jutro65 is no longer member of Romance Cafe
#10: (2006-04-26 02:13)
PUT DO SRCA
MA, NIŠTA BEZ PREBRANCA!!!
NEMA KOJI NIJE PAO NA SULJPA... I SARME...
KAKVE PIKANTERIJE, KAKVI BAKRAČI...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
total: 2120, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 212
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis