to nevidljiva: Izvini, ali sam se sad od srca nasmejala...Je li mogutje da se neko uopshte dokucava tri meseca, pa onda trazzi sliku??? Da mu treba 3 meseca dobre priche da bi ga zainteresovalo kako izgleda? Kakav uvod!! Koja predigra!!Ala si ti stroga!!!A koliko je presudno, sama si dala odgovor - ako je to neshto zbog chega se mozesh razocharati, onda znachi da je presudno...i veoma vazzno...
Trazzish sliku odmah da bi znao/la koliko nadalje eventualno mozzesh da idesh u svojim romantichnim sanjarenjima, i na taj nachin izbegnesh razocharenje.Deshavalo mi se da mi neko na prvu 'sliku' bude recimo bash antipatichan, ali nastavimo prichu, i ja vetj ima sliku u glavi osobe sa kojom pricham i bash mi ta slika postaje simpatichna...
I opet se pitam, shta ima loshe u tome ako trazzish odmah sliku? Kad u kafitju, ili recimo na ulici shmeknesh nekog, ti ga prvo gledash kroz fizichki izgled, ili mozzda glas, ili pojavu, a to je sve jednako vazzno...e, onda pochnesh da razmishljash kakvu li ima prichu, i kakva je osoba, e, pa na netu je isto, samo je pravac obrnut...