Romance Cafe forums

All forums

Koliko je izgled bitan?  

views: 4871, replies: 87 LOCKED
total: 87, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2006-04-28 21:56
Koliko je izgled bitan?
Prvo zelim da se izvinim ako ova tema negde postoji a ja je nisam spazila u ova dva dana koliko sam ovde.
Drugo, teshko je poverovati da na jednom ovakvom forumu, sa ovoliko kvalitetnih forumasha ova tema ne postoji.
Trece, evo sad tjem kazem o chem se radi i o chemu bih volela da chujem vashe misljenje ili iskustva.
Dakle, koliko je izgled bitan na chatu?
Verovatno se svakome desilo da se kucka sa nekim odredjeni vremenski period a da ne zna kako taj neko izgleda.I onda dodje trenutak "slike"!
Da se ne lazemo, svako ima makar jednu traumu od neke slike.Koliko god to grubo zvuchalo, to je tako.
E sada, verovatno u zavisnosti od priche, slika je promenila na bolje ili gore, "osecaj" u vezi osobe sa kojom prichamo.
Koliko je vama bitan izgled osobe iza nicka?
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
page: 2
#11: (2006-04-28 23:35)
Koliko je izgled bitan?
pa da se razumemo
1.....svi mi trazimo nesto odredjeno
2.....intelekt i prijatna [da se lepo odrazim]
spoljasnost su proporcionalni u mojim
kriterijumima [hard to find though..]
3.....ne moras biti ni ribetina ni baba ali je
pozeljno da si visible
4.....mirno spavaj necu nikom reci sto si
direktna , to je ++++++
5.....nice talkin' to you
mike-leo (male, 50)
pa naravno , sad je bolja slika...pomeri antenu jos malo u levo...
na zapadu
#12: (2006-04-29 00:02)
Koliko je izgled bitan?
naravno da je bitno da mi se I fizichki dopadne !
na zapadu is no longer member of Romance Cafe
Snasha sa salasha
#13: (2006-04-29 00:34)
Koliko je izgled bitan?
Ja ne prochitah nigde da je greh ili da je zakonom kazznjivo ako neko trazzi 'neshto odredjeno'.
Ili sam ja pogreshila sajt?
Ne odvajam fizichki izgled od 'psiholoshkog' ili 'karakternog' profila neke osobe...to sve ide u paketu...svaki aspekt je vazzan...i postavlja se pitanje, zashto bi nekog uvredilo, ili bi smetalo ako ja zzelim da znam kako izgleda?
Snasha sa salasha is no longer member of Romance Cafe
#14: (2006-04-29 00:48)
Koliko je izgled bitan?
SNASHO svaka ti je na mestu apsolutno delim tvoje misljenje....
mike-leo (male, 50)
pa naravno , sad je bolja slika...pomeri antenu jos malo u levo...
#15: (2006-04-29 01:27)
Koliko je izgled bitan?
ukoliko imam svoju sliku postavljenu tamo gde i treba da bude i ukoliko uzmnem u obzir da 95% ljudi poželi da mi se obrati upravo zbog nje, zašto bi moji kriterijumi bili drugačiji?

i zar jesu (tamo negde) izvan ove kutije?
una16 (female, 31)
Samo jake ribe plivaju uzvodno. Nizvodno mogu i mrtve :)-John Crowe
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2006-04-29 08:37)
Koliko je izgled bitan?
koliko god mi ne zheleli da se upoznamo, i chak furali prichu da nam izgled nije bitan... ipak se negde nadamo da cemo ga (dotichnog sa kojim caskamo i koji ima super prichu) jednog dana upoznati...

a zashto da ne uzhivaju sva chula ?

Updated 1 time(s), Last update (Dheva) 2006-04-29 08:40

Dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
#17: (2006-04-29 08:39)
Koliko je izgled bitan?
btw.
shto se lepote tiche, nisam kompetentna... zaljubljujem se u sharm i harizmu, a ne u lepotu...

omiljeni glumac : Gerard Depardieu
Dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
#18: (2006-04-29 09:49)
Koliko je izgled bitan?
Niko ne kaze da je LOSHE ili KAZNJIVO shto neko voli i vazno mu je kako mu sagovornik izgleda.Samo je pitanje da li je to presudno, ili ako ne presudno, koliko je to vazno.
Hipotetichka situacija:
Kuckate se sa nekim 3 meseca recimo.Pricha super, zezanje na mestu, osecaju se "fluidi" (koliko god to bilo moguce ili ne putem neta) i onda jednog dana shvatite da vas interesuje kako izgleda.Posalje vam sliku....
Ne mozete da sakrijete razocarenje.Koliko ce se pricha promeniti ako neko ne izgleda onako kako ste ga zamislili kroz prichu?
(to bi otprilike bila poenta teme:D )
A extra mi je gnushno kada neko ko se snebivao od nechije priche na javnom recimo, vidi sliku tog nekog na nekom sajtu i odjednom je ta osoba interesantna.
Nekako mi to nejasno skroUz.
A Dheva, moram da dam komentar apropo harizme jer takodje smatram da je veoma vazna.Samo namece se pitanje koliko je moguce osetiti harizmu putem slova?Ipak je harizma neshto shto se i rechima i govorom tela i pojavom, manifestuje, a ne samo slovima na ekranu.
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
black_magic_woman
#19: (2006-04-29 11:10)
Koliko je izgled bitan?
Net je najbrzi i najlaksi nacin da stupis u kontakt sa ljudima. Svi dolazimo da kao pricamo sa nekim.. sad samo zavisi sta ko zeli. I tako dok se upustamo u pricu sa nekim nesvesno ili svesto stvaramo sliku o toj osobi vodjeni svojim nekim unutrasnjim zeljama. Sve je ovo virtualno. I taj sam izgled je imaginarna stvar.. ako si osoba kojoj je izgled bitan, naravno da ce te zanimati sa kim to tipkas.. i ne bi voleo da saznas da je sa druge strane monitora kepec od 105cm a prica ti kako je bivsi vaterpolista.. i ne znam sta jos.. Ako trazis samo srodnu dusu sa kojim mozes da razmenjujes misljenja.. da imas nekoga samo da se ispricate.. tada ti nece biti bitno... ipak i ovde ostavljam prostora.. mozda pozelis da izadjes iz okvira neta i upoznas tu izvanrednu osobu.. Sve zavisi. Ja sam udata tako da vise ne trazim ljubav preko neta.. posao mi oduzima skoro svo vreme i pozelim da ponekad porazgovaram sa nekim. Nije mi bitno kako izgleda osoba sa druge strane... Ali to sam ja.. Puno pozdrava! Iva.
black_magic_woman is no longer member of Romance Cafe
Snasha sa salasha
#20: (2006-04-29 11:20)
Koliko je izgled bitan?
to nevidljiva:

Izvini, ali sam se sad od srca nasmejala...Je li mogutje da se neko uopshte dokucava tri meseca, pa onda trazzi sliku??? Da mu treba 3 meseca dobre priche da bi ga zainteresovalo kako izgleda? Kakav uvod!! Koja predigra!!Ala si ti stroga!!!A koliko je presudno, sama si dala odgovor - ako je to neshto zbog chega se mozesh razocharati, onda znachi da je presudno...i veoma vazzno...

Trazzish sliku odmah da bi znao/la koliko nadalje eventualno mozzesh da idesh u svojim romantichnim sanjarenjima, i na taj nachin izbegnesh razocharenje.Deshavalo mi se da mi neko na prvu 'sliku' bude recimo bash antipatichan, ali nastavimo prichu, i ja vetj ima sliku u glavi osobe sa kojom pricham i bash mi ta slika postaje simpatichna...
I opet se pitam, shta ima loshe u tome ako trazzish odmah sliku? Kad u kafitju, ili recimo na ulici shmeknesh nekog, ti ga prvo gledash kroz fizichki izgled, ili mozzda glas, ili pojavu, a to je sve jednako vazzno...e, onda pochnesh da razmishljash kakvu li ima prichu, i kakva je osoba, e, pa na netu je isto, samo je pravac obrnut...

Updated 1 time(s), Last update (Snasha sa salasha) 2006-04-29 11:21

Snasha sa salasha is no longer member of Romance Cafe
total: 87, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis