...razdvojite komunikaciju na forumu, ili chatu, gde ljudi dodju radi "laganih nota" ili razmene mishljenja, od komunikacije 1 na 1, gde zhelimo da komuniciramo sa odredjenom osobom, pa nam stvarno nije svejedno da li je s`druge strane veze neki krndelj, babasera, ili nedajbozhe tjelavi gizer...
Zashto se uosphte trazi slika (u vecini sluchajeva) posle 5, 10, 15 minuta ... ili u najboljem sluchaju par dana?
...ako kazhesh "u najboljem sluchaju", znachi da je "pod-odmah" nu najgorem??? koja josh budala ne zheli da zna s`kim razgovara???... a pod "znanje" (ili tripovanje i100g) spada i vizuelizacija, u f2f vrlo lako proverljiva
Mislim, shta je tu bolje ako znash da sam Ja, recimo, ribetina da padnesh u nesvest ili debela baba, ako ti odgovara moja pricha?
...debela baba & ribetina od koje se pada u nesvest nikako ne mogu da imaju i100 iskustvo, a samim tim ni istu prichu... e sad ako mi debela baba serwira prichu kao da je ribetina parexelans - zar takwe ne treba oterati u **pi**pi**piiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!
(za neupucene - pogledati naslov mog profila

)
Iz mog skromnog iskustva cini mi se da sagovornici koji tako brzo traze slike obicno ne zele "pristojno" da razgovaraju
...iskustvo ti jeste skromno, i nadasve ti se pogreshno chini... sliku trazhim i100g trenutka kad se zapitam kako izgleda, i ko je u stvari osoba sa kojom komuniciram... a "nepri100jan" nisam, sem ako neko debelo ne zasluzhi... (mada si taj termin verovatno upotrebila name100 "lascivan" i sl. - e tek to nisam

)
...
lichni primer zlata wredi
sh'a smo (u)RRadilly?! - batzilli eneRRgi.yu, snowe, zzelye, nadanya, tzilyewe & wRReme koe ne mozz' wRR@Tmo .................
.................
a s@mo owi bRRez slike u pRRofillu s'papiRRnatim kesama na gllawama: kako 'te?!
...
& 4 D end

:
snash.co-pile
:
Je li mogutje da se neko uopshte dokucava tri meseca, pa onda trazzi sliku???
...znam nekoliko primera gde su se devojke tako dopisivale mesecima, po 6-8, chak i sa sve slikama - i kad su na kraju navatale dotichne da se owere f2f - razocharenje

: likovi su upravo odlagali ranije vidjanje svesni da u RL nisu ono shto se predstavljaju na Netu, s`nadom da ce vremenom navatati lakoverne (shto se i deshavalo) - devojke nemocne da se izbore sa istinom da su protracile mesece svog zhivota mashtajuci o nepostojecem Princu na belom konju, a dobile ovog potonjeg, ulazile su u vec unapred na patologiju osudjene veze, jer - shta im je drugo preostajalo u izbor?
...
zhelite li da se vama desi tako neshto?