Romance Cafe forums

All forums

Koliko je izgled bitan?  

views: 4904, replies: 87 LOCKED
total: 87, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Post #1, page: 1
#1: 2006-04-28 21:56
Koliko je izgled bitan?
Prvo zelim da se izvinim ako ova tema negde postoji a ja je nisam spazila u ova dva dana koliko sam ovde.
Drugo, teshko je poverovati da na jednom ovakvom forumu, sa ovoliko kvalitetnih forumasha ova tema ne postoji.
Trece, evo sad tjem kazem o chem se radi i o chemu bih volela da chujem vashe misljenje ili iskustva.
Dakle, koliko je izgled bitan na chatu?
Verovatno se svakome desilo da se kucka sa nekim odredjeni vremenski period a da ne zna kako taj neko izgleda.I onda dodje trenutak "slike"!
Da se ne lazemo, svako ima makar jednu traumu od neke slike.Koliko god to grubo zvuchalo, to je tako.
E sada, verovatno u zavisnosti od priche, slika je promenila na bolje ili gore, "osecaj" u vezi osobe sa kojom prichamo.
Koliko je vama bitan izgled osobe iza nicka?
invisible_lady (female, 34)
Don`t drink and chat!
page: 3
#21: (2006-04-29 11:56)
Koliko je izgled bitan?
"mladost je prolazna, lepota je relativna a samo je glupost vecita..."

svako ima svoje kriterijume pa shodno tome...

kip kucking..
Sponge Bob (male, 30)
Sve naj naj...
Sasko
#22: (2006-04-29 12:07)
Koliko je izgled bitan?
black_magic_woman: Ja sam udata tako da vise ne trazim ljubav preko neta.. posao mi oduzima skoro svo vreme i pozelim da ponekad porazgovaram sa nekim. Nije mi bitno kako izgleda osoba sa druge strane... Ali to sam ja.. Puno pozdrava! Iva.

To sto si udata ne znaci i da si zadovoljna... to sto si voljena i (ili) volis ne znaci da ti nije dosadna svakodnevnica... Strast, odnosno njeno iscekivanje je u vecini slucajeva osnovni pokretac ovakve net komunikacije..
Budi iskrena prema sebi i nemoj da se krijes iza "firme" udata zena..

Updated 1 time(s), Last update (Sasko) 2006-04-29 12:08

Sasko is no longer member of Romance Cafe
#23: (2006-04-29 12:10)
Koliko je izgled bitan?
VAZNO JE SAMO DOBRO SE ZEZATI...
Makarije1 (male, 30)
.....OPUSTENO....
Bjankaa
#24: (2006-04-29 14:43)
Koliko je izgled bitan?
Strast, odnosno njeno iscekivanje je u vecini slucajeva osnovni pokretac ovakve net komunikacije..

" ...A strasti? Njihov bol slatki prestaje cim je rec razuma pala,
i kad hladno pogledas okolo
zivot tvoj kratki samo je prazna i glupa sala..."
rece cika Ljermontov

Updated 1 time(s), Last update (Bjankaa) 2006-04-29 14:44

Bjankaa is no longer member of Romance Cafe
Waliyant
#25: (2006-04-29 19:30)
Koliko je izgled bitan?
...razdvojite komunikaciju na forumu, ili chatu, gde ljudi dodju radi "laganih nota" ili razmene mishljenja, od komunikacije 1 na 1, gde zhelimo da komuniciramo sa odredjenom osobom, pa nam stvarno nije svejedno da li je s`druge strane veze neki krndelj, babasera, ili nedajbozhe tjelavi gizer...

Zashto se uosphte trazi slika (u vecini sluchajeva) posle 5, 10, 15 minuta ... ili u najboljem sluchaju par dana?

...ako kazhesh "u najboljem sluchaju", znachi da je "pod-odmah" nu najgorem??? koja josh budala ne zheli da zna s`kim razgovara???... a pod "znanje" (ili tripovanje i100g) spada i vizuelizacija, u f2f vrlo lako proverljiva

Mislim, shta je tu bolje ako znash da sam Ja, recimo, ribetina da padnesh u nesvest ili debela baba, ako ti odgovara moja pricha?

...debela baba & ribetina od koje se pada u nesvest nikako ne mogu da imaju i100 iskustvo, a samim tim ni istu prichu... e sad ako mi debela baba serwira prichu kao da je ribetina parexelans - zar takwe ne treba oterati u **pi**pi**piiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!
(za neupucene - pogledati naslov mog profila )

Iz mog skromnog iskustva cini mi se da sagovornici koji tako brzo traze slike obicno ne zele "pristojno" da razgovaraju

...iskustvo ti jeste skromno, i nadasve ti se pogreshno chini... sliku trazhim i100g trenutka kad se zapitam kako izgleda, i ko je u stvari osoba sa kojom komuniciram... a "nepri100jan" nisam, sem ako neko debelo ne zasluzhi... (mada si taj termin verovatno upotrebila name100 "lascivan" i sl. - e tek to nisam )
...
lichni primer zlata wredi

sh'a smo (u)RRadilly?! - batzilli eneRRgi.yu, snowe, zzelye, nadanya, tzilyewe & wRReme koe ne mozz' wRR@Tmo .................
.................
a s@mo owi bRRez slike u pRRofillu s'papiRRnatim kesama na gllawama: kako 'te?!

...

& 4 D end :

snash.co-pile :
Je li mogutje da se neko uopshte dokucava tri meseca, pa onda trazzi sliku???

...znam nekoliko primera gde su se devojke tako dopisivale mesecima, po 6-8, chak i sa sve slikama - i kad su na kraju navatale dotichne da se owere f2f - razocharenje : likovi su upravo odlagali ranije vidjanje svesni da u RL nisu ono shto se predstavljaju na Netu, s`nadom da ce vremenom navatati lakoverne (shto se i deshavalo) - devojke nemocne da se izbore sa istinom da su protracile mesece svog zhivota mashtajuci o nepostojecem Princu na belom konju, a dobile ovog potonjeg, ulazile su u vec unapred na patologiju osudjene veze, jer - shta im je drugo preostajalo u izbor?

...
zhelite li da se vama desi tako neshto?
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
chorba
#26: (2006-04-29 20:32)
Koliko je izgled bitan?
Uhvatio sam sebe da se na otprilike dva meseca ne slazem u potpunosti sa Princom. Ako se ta pojava nastavi preispitacu svoje stavove kao svaki dobar boljshevik hahaha.

Princ je u pravu u svojim tvrdnjama, ali mislim da je pitanje bilo koliko je izgled bitan... dakle ne lazno predstavljanje (tu se potpuno slazemo) vec izgled sagovornika/ce sem naravno ako nisi ovde iskljucivo radi one lepe krojachke vestine., a nismo svi ovde zbog toga.

Nikada nisam ni od jedne sagovornice trazio sliku (mogu da potvrde sve sa kojima sam u licnom kontaktu na RC) ali nisam se ni bunio kad je neko zatrazio moju sliku, sem u nekoliko ocigledno namestenih slucajeva, ili kod sagovornica kojima se nisam ja obratio vec su poslale privatnu poruku u kojoj su odmah trazile moju sliku (bar jednu odlicno poznajes).

Dakle da se vratim na temu. Izgled je naravno uvek bitan, svud pa i ovde, ali ne svima i ne presudno. Lazni profil i lazno predstavljanje su vec nesto sasvim drugo. Osim toga, postoje ljudi koji se bave nekim oblikom javnog posla pa je to razlog zasto ne ostavljaju slike po forumima, sto je razumljivo.
chorba is no longer member of Romance Cafe
#27: (2006-04-29 20:39)
Koliko je izgled bitan?
Ja stvarno poshtujem tudje misljenje i ovde i na chatu i u realu.Ali ne mogu da shvatim da neko moze samo i iskljucivo na osnovu sopstvenog stava da sudi drugima.
Ja imam prijatelja, izuzetnog, sa kojim sam do marta meseca kuckala 1:1 (osim shto smo se kvizali zajedno ponekad), pune tri godine.Pricali smo o svemu i svachemu, zezali se, upoznavali, i nikada potrazili sliku jedan drugome.Marta smo se videli i tip izgleda fenomenalno.Tako da ti vashi zakljuchci da svako ko ne daje sliku lichi na "nishta", su krajnje ogranicheni i meni je zao ako je iko imao takvo iskustvo.
Kada kuckam sa nekim i lezi mi pricha, zaista me ne interesuje kako izgleda jer ne ulazim u pricu da bih mozda nekada eventualno imala shemu/vezu/kres varijantu sa dotichnom osobom.Tako da je tuzno shto ljudi u ovoj vrsti komunikacije potenciraju izgled i josh se vade na "radoznalost" ili "volim da znam s kim pricam".
Ali to verovatno ima i veze sa dostupnoshcu vama samima, da ne kazem vasheg pvt-a.

...debela baba & ribetina od koje se pada u nesvest nikako ne mogu da imaju i100 iskustvo, a samim tim ni istu prichu... e sad ako mi debela baba serwira prichu kao da je ribetina parexelans...

Zapanjio bi se koliko starijih dama ima koje verbalno bacaju na kolena ovdashnje chatere.Osim toga ribetina moze da bude i zena u 40im godinama...ne uslovno balavica bez iskustva.

Eto, to je moje skromno misljenje
Don`t drink and chat!
Neo-n
#28: (2006-04-29 21:29)
Koliko je izgled bitan?
...potpuno si zamenila teze

...
chorbitze - keep boljshoj
(podrazumevao sam smisao postavljenog pitanja - koliko je izgled bitan za chatovanje, a ne uopshteno)

...
inaChe:
Izgled je naravno uvek bitan, svud pa i ovde, ali ne svima i ne presudno.

-
( kejs klouz`d )
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
#29: (2006-04-30 12:13)
Koliko je izgled bitan?
Dheva: koliko god mi ne zheleli da se upoznamo, i chak furali prichu da nam izgled nije bitan... ipak se negde nadamo da cemo ga (dotichnog sa kojim caskamo i koji ima super prichu) jednog dana upoznati...

a zashto da ne uzhivaju sva chula ?

MissPerfect (female, 30)
Lagano,lagano............pa gas, gas!
#30: (2006-04-30 12:34)
Koliko je izgled bitan?
Ja na zalost ne mislim ni u real da je izgled presudan ( da se razumemo, ne nebitan), a kamoLi tek na chatu.Zashto bi mi nechija pricha vishe lezala ako znam da izgleda dobro?
Moja chula, koja bi na chatu da uzivaju, se ne aktiviraju vizuelizacijom.E sada, naravno da sve zavisi od toga ko shta trazi i kakvu prichu namece drugima, a Boga mi i kakvu pricHu prihvati.Mozda zvucHi ogranicheno, ali meni se stvarno piip piiip ko kako izgleda ako se dobro zeza, ne smara me i pokazuje osnovne znake inteligencije kroz najobichniju pricu.
Da se razumemo, ja jesam naglavachke rodjena, ali kad ja potrazim sliku - to nije dobar znak:D
A extra mi je smeshnO koliko ljudi na netu, i mushkaraca i zena, misli da izgleda kao premija i predstavi se pricHom sasvim drugachije nego shto jeste u real.Od 13 choEka koje sam upoznala lichno, samo 2 su bash onakVi kakvi su se predstavili kroz pricu, zezanje i sa updeJtovanom slikom:D
Don`t drink and chat!
total: 87, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis