Romance Cafe forums

All forums

Umete li da odete?  

views: 22758, replies: 385
total: 385, displayed: 10, page: first page previous page ... 18 19 20 21 22 23 24 25  26  27 ... next page last page of 39
Post #1, page: 1
#1: 2006-05-03 11:55
Umete li da odete?
Kad dodje kraj umete li da odete? ili pustate da vas mrcari losa veza?i dok odlazite,govorite li stvari zbog kojih se necete moci vratiti? Ili ostavljate vrata otskrinuta? Nablatite nju/njega ili sebe?
Stvarno,umete li da odete?
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
page: 26
Natalee
#251: (2007-10-18 15:56)
Umete li da odete?
Ne umem.
Natalee is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#252: (2007-10-18 16:06)
Umete li da odete?
Shto ne umesh?
Gandalf is no longer member of Romance Cafe
#253: (2007-10-18 16:12)
Umete li da odete?
zini da ti kaze

ali,da..vecina ljudi ne ume da ode....vecina stoji neodlucno i govori Ja odlazim...vidis,ja sad odlazim....khm,khm,,,,kao sto rekoh,ja idem.....e sad stvarno idem.....
i onda se ceka na ruku koja ce zadrzati....
nista ja to ne zadrzavam...ides? okej
a kad odlazim....samo cuteci zatvorim vrata za sobom....

Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
Natalee
#254: (2007-10-18 16:38)
Umete li da odete?
Gandalf: Shto ne umesh?

Ne umem da spakujem (njegove delove u) kofer.
Natalee is no longer member of Romance Cafe
Gandalf
#255: (2007-10-18 16:41)
Umete li da odete?
...uzmesh testeru...pa na delove...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#256: (2007-10-18 16:57)
Umete li da odete?
ne umem
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
kisna glista
#257: (2007-10-18 17:35)
Umete li da odete?
Ah, uvek sam ja bila najgore od sve dece... U mene se gledalo kada sam proveravala da li vatra peče, nepravda žulja, ljubav boli.. I kada sam prvi put rekla: Dosta! Neću više! - gledali su neverujući, uz standardni tekst: Ma vratićeš se ti (iz usta onih koje sam ostavljala). Ma pomirićete se vi (iz usta mojih prijatelja).

A istina je samo jedna. Ako odlazim to je zauvek. Nema vraćanja, praštanja.. sve to ostavljam iza sebe. A umem toliko da volim i toliko da praštam. I da žmurim, pravim se luda, nečujem i ne reagujem jer smatram da sve je to ljudski. Ali kada neko počne da apsolutno ignoriše moju ljudskost, moja prava kao jednakog (bilo da je u pitanju veza, prijateljstvo.. ) čemu dalja priča?

Umem da odem. I umirem dok odlazim.. i patim danima, nedeljama.. ali posle svega ustanem željna novih ljudi, novih ljubavi, pravih prijatelja.. I letim im u susret..

Updated 1 time(s), Last update (kisna glista) 2007-10-18 17:37

kisna glista is no longer member of Romance Cafe
koen
#258: (2007-10-18 17:56)
Umete li da odete?
nigdje ja ne idem.to je zapravo nemoguće.ne možete otići iz nečijeg života čak i ako ste u njemu stanovali samo tren. zapis ostaje dok duša traje.tako je to.a ne idem ni fizički odavde.planeta zemlja mi odgovara i život ne volem da vidim kao dodjoh-prodjoh, kao imam-nemam, kao budim se i dremam...
koen is no longer member of Romance Cafe
#259: (2007-10-18 21:31)
Umete li da odete?
si videl vrageca od tudi nasheg Gandelfa, kaj pa taj bedak vse umje bedastotje nazzvrJat`, toj ti ni pas Z maslom nemre pojest, zato bum otishel u vrazzju majku i ne bum se curiknul , dakle umjem otich , zakaj pa ne ...
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
Gandalf
#260: (2007-10-18 21:35)
Umete li da odete?
...kaj si rekel?
total: 385, displayed: 10, page: first page previous page ... 18 19 20 21 22 23 24 25  26  27 ... next page last page of 39
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis