Romance Cafe forums

All forums

Koliko ste uspeli u zivotu?  

views: 3155, replies: 23 LOCKED
total: 23, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
#1: (2004-09-13 10:52)
Ovim ne mislim na finasiski uspeh,vec neshto drugo.Koliko ste ustvari uspeli da ostvarite svoje zelje,nade,ideale...koje ste imali u ranoj mladosti,jeste li uspeli u tome,ili je to nestalo negde "izgubljeno u prevodu"
Evo ja na pr.nisam uspela.Postala sam chista suprotnost onome shto sam mislila da cu postati,a i sav moj zivot je chista suprotnost mojim zeljama i nadama iz mladosti.Ne znam jeli to zbog toga shto se bojim ili bolje recheno,mozda sam ja velika kukavica koja se boji borbe za ostvarenje ideala i zelja,koje su se stvorile veoma davno u mojoj glavi ili mozda greshim (shto izgleda cesto chinim) i mozda je greshka u meni sto se josh uvek nadam i zelim neke stvari u zivotu.
Zato me interesuje koliko ste Vi uspeli da ostvarite ono chemu ste se nadali ili je i kod Vas dosta stvari "prohujalo sa vihorom",a sad ih je kasno menjati?
roksana (female, 35)
brazil
#2: (2004-09-14 01:04)
u drugom razredu srenje shkole zhelja mi je bila da postanem kosmonaut, pa su na kraju te godine doshli rusi da me vode u sssr, al me tata nije pustio, eto zamalo...a sada mi je nikad bolje.......
brazil is no longer member of Romance Cafe
#3: (2004-09-14 16:37)
Malo toga se ostvarilo od onog sto sam kao dijete zelio ali sada mnoge stvari i ne zelim koje sam nekada zelio . Valjda se kroz promjenu nas samih mjenjaju i nase zelje !
amena (male, 31)
danas smo odlucili za ono sto nas ceka sutra
#4: (2004-09-22 22:24)
Mozda su ti zelje nerealne?
Najvaznije je uskladiti zelje i mogucnosti.
Eto ja nisam nista zelela, to mi se o ostvarilo
Lidija (female, 30)
Do 100 karaktera da opisem sebe?:)))Onda necu ni da pokusavam:)
#5: (2004-10-28 23:50)
Uspeo sam i to dosta za ove godine koje imam,najveci mi je uspeh sto imam cistu savest i sto mogu svakoga da pogledam u oci,ima jos nekih velikih stvari koje malo ko moze da uradi i to je deo uspeha ali mi je najbitnije da sam rastem u coveka sa zdravim razmisljanjem,pozitivnom enegijom i ........e pa sad bilo bi malo mnogo......hehehe......
DraganceRSB (male, 22)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#6: (2004-10-29 00:45)
Ti si opisao svoj karakter ,a ne uspeh ali i to je nesto u Srbiji
FallenAngel (male, 29)
vodolija
#7: (2004-10-29 07:54)
Zivot se ne sastoji od broja pobeda ili poraza,vec o tome koliko smo uspeli da razumemo sebe i zivot oko nas...
vodolija is no longer member of Romance Cafe
MazaBG
#8: (2004-10-29 08:14)
Draga Roksana ,
rekla si potpuno istu stvar koju bih i ja rekla da mi je neko postavio to pitanje .........cini mi se da sam pogresila sto sam uvek i svuda isla srcem , a razum i mastanja iz detinjstva sam gurnula po strani , pa sam umesto da zavrsim zurnalistiku o kojoj sam mastala postala gradjevinski inzenjer .........umesto ovog uradila ono i td, a sad je nekako malo kasno , ali boze moj .....u svemu postoje lepe stvari i zivot se usmeri putem na koji smo ga nekako nesvesno same na navele
pozdrav
MazaBG is no longer member of Romance Cafe
#9: (2004-10-29 09:51)
Niocemu ja nisam mastala ((uskratio me Bog te lepe osobine ili toliko me sibao kroz zivot da nije bilo mesta za sanjarenje a i kad malo bolje razmislim ne umem ni sad...volim iskljucivo opipljive stvari
Dijana (female, 30)
Ruka koja daje je uvek iznad one koja prima!
#10: (2004-10-30 15:07)
dovoljno da bi bio zadovoljan sobom , isto toliko nezadovoljan da bi nastavio da zivim
cedo75 (male, 28)
biz
total: 23, displayed: 10, page: first page  1  2 3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis