Romance Cafe forums

All forums

Koliko ste uspeli u zivotu?  

views: 3325, replies: 23 LOCKED
total: 23, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-13 10:52
Ovim ne mislim na finasiski uspeh,vec neshto drugo.Koliko ste ustvari uspeli da ostvarite svoje zelje,nade,ideale...koje ste imali u ranoj mladosti,jeste li uspeli u tome,ili je to nestalo negde "izgubljeno u prevodu"
Evo ja na pr.nisam uspela.Postala sam chista suprotnost onome shto sam mislila da cu postati,a i sav moj zivot je chista suprotnost mojim zeljama i nadama iz mladosti.Ne znam jeli to zbog toga shto se bojim ili bolje recheno,mozda sam ja velika kukavica koja se boji borbe za ostvarenje ideala i zelja,koje su se stvorile veoma davno u mojoj glavi ili mozda greshim (shto izgleda cesto chinim) i mozda je greshka u meni sto se josh uvek nadam i zelim neke stvari u zivotu.
Zato me interesuje koliko ste Vi uspeli da ostvarite ono chemu ste se nadali ili je i kod Vas dosta stvari "prohujalo sa vihorom",a sad ih je kasno menjati?
roksana (female, 35)
page: 2
Predo
#11: (2004-10-31 12:51)
Ocigledno je da je vecina uredila i udesila svoje zivote po svome pa sada neznaju sta ce sami sa sobom. (sta bi tek radila samnom i sa mojim, mogu da predpostavim samo .
Predo is no longer member of Romance Cafe
nata45
#12: (2004-11-09 21:46)
sta znaci uspeti?
uspeh je kada imas zdravlje ,kada si zadovoljan sam sa sobom.
moj najveci uspeh je sto sam pre cetiri godine ostavila pusenje i sto ne zbog toga ne patim.
nata45 is no longer member of Romance Cafe
#13: (2004-11-09 23:08)
Zadovoljan sam svojim napredtkom u svim poljima pa makar oni nekad bili poput mravljeg koraka... Ključno je da se radi na svemu jer ŠTO NE NAPREDUJE - NAZADUJE!

Updated 1 time(s), Last update (optimo31) 2004-11-09 23:15

optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
lily66

VIP
#14: (2004-12-08 09:56)
ja sam mislila da cu se baviti drugim poslom..i da cu ziveti na nekom drugom mestu..i da cu puno putovati...ali...zivot te odvede na neku drugu stranu..s tim sto nisam nezadovoljna ni poslom ni zivotom,....a imam poseban razlog da budem ponosna i zadovoljna sobom...vaspitala sam i izvela na put dve cerke i smatram da sam uspela na prvom mestu kao roditelj..tako da je sve ostalo negde u drugom planu..naucila sam da uzivam u sitnicama..da volim sebe..i..sta jos reci..mislim da sam uspela....a jos je vremena predamnom...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
vodolija
#15: (2004-12-10 00:54)
Koliko ste uspeli/Ili teorija o grickanju zivota
Nije vazno koliko je ko uspeo u zivotu!!!
Vazno je ziveti zivot,uspeti vladati njim,imati moc nad njim,radovati se strasno njemu...Nauciti nesto od zivota i za zivota...
Treba biti moralan,castan,dostojanstven,plemenit,velikodusan,mudar...

Nikada ne povezivati ljudske kvalitete sa kolicinom novca.
Ne treba propustiti ni jedan jedini dan,a ne reci ljudima koje volite,da ih volite.
Da Bi Uspeo Treba Znati:
-Da ljudi ne prestanu da se zaljubljuju kada ostare,nego da su ostarili kada prestanu da se zaljubljuju.
-Da je istinska sreca u savladavanju litica.
-Da treba gledati drugog odozgo jedino kada trebate da mu pomognete da ustane.
-Da je smeh jedini lek za tugu.
-Da je masta jaca od znanja.
-Da su sve veze u zivotu-ma koje-kao pesak u saci.Ako ga blago drzis,otvorenom sakom,pesak ostaje tu gde jeste.Onoga casa kada cvrsto stegnes saku,pesak pocinje da ti klizi niz prste.
-Da sreca ne zavisi isljucivo od toga da li imas nekoga ili si sam.
-Da treba ziveti prema svojim osecajima,a ne prema pravilima.
-Da nikada neces znati sta je sta,ako ne probas.
-Ako imas cilj,naci ces i put.
-Da ne bacas bisere pred svinje...
-Da koliko god bezis i brzo trcis sudbina ce te stici.
-Da put od hiljadu milja pocinje jednim korakom.
-Da nije sramota pasti,sramota je ne podici se.
-Da su reci kao strela,nikad se ne vracaju.
-Da je pohlepa najvece siromastvo,a zadovoljstvo ono sto imas,najvece bogastvo.
-Da u skoli zivota nema raspusta.
-Da vreme donese sve ko ume da ceka.
-Da ako si uspeo da hodas po vodi,nisi nista vise osim jedne slamcice,ako si uspeo da letis po vazduhu,nisi nista vise nego jedan bumbar,ali ako si pobedio svoje slabosti,onda si NEKO....

Updated 3 time(s), Last update (vodolija) 2004-12-10 22:10

vodolija is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#16: (2004-12-10 19:07)
Koliko ste uspeli/Ili teorija o grickanju zivota
Bravo vodolija!!!!!!

(moderator: molim vas da ne citirate kompletnu poruku koja je odmah ispred vase. Citljivije je kada pise samo vas tekst.)

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2005-02-02 13:56

optimo31 (male, 31)
Kad mislis da me imas-nemas me,kad mislis da me znas-ne znas me...
MAXIM
#17: (2005-02-02 13:34)
cedo75: dovoljno da bi bio zadovoljan sobom , isto toliko nezadovoljan da bi nastavio da zivim

BRAVOOOOO...ALI TO STANJE JE KONSTANTNO,MA KOJE ZVEZDE DOSEGAO.."SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VISE NAPREDUJEM"
MAXIM is no longer member of Romance Cafe
#18: (2005-02-02 15:35)
Tek treba da dostignem uspeh ali zavrsavam studije pre vremena,usto i radim u jakoj firmi zadovoljan sam!!!Izlazim zezam se zivim punim plucima devojke slusaju kafana nije pobegla!!!

Ali uspehe tek ocekujem tj ostvarenje ciljeva!!!

ALI NAJVECI CILJ I TIME BI SMATRAO DA SAM USPEO U ZIVOTU JE DA BUDEM SRECAN, ne moram da imam mnogo ali da to sto imam cenim i da me to cini srecnim mene i sve oko mene, ja bar mislimda je najveci uspeh u zivotu biti srecan a pritom da time tudju srecu ne pokvaris!!

Updated 1 time(s), Last update (alien) 2005-02-02 15:37

alien (male, 23)
Tralala to ti kazem ja hahahahha
Predo
#19: (2005-02-02 23:12)
Da li si srecan ili ne saznaces tek kada se ozenis i steknes potomstvo a uverices ostale tek posto umres.
Nikad nesmemo suditi o necijoj sreci pre smrti jer je to kao prognozirati vrema za narednu godinu.Sreca je svakako bitan faktor ali ipak ispred uspeha stoji znoj...

Updated 1 time(s), Last update (Predo) 2005-02-02 23:13

Predo is no longer member of Romance Cafe
#20: (2005-02-03 00:34)
nikada necu biti zadovoljna ,jer znam da uvek moze vise!
masha (female, 27)
Dum spiro spero!
total: 23, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 next page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis