Romance Cafe forums

All forums

Koliko ste uspeli u zivotu?  

views: 3327, replies: 23 LOCKED
total: 23, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-13 10:52
Ovim ne mislim na finasiski uspeh,vec neshto drugo.Koliko ste ustvari uspeli da ostvarite svoje zelje,nade,ideale...koje ste imali u ranoj mladosti,jeste li uspeli u tome,ili je to nestalo negde "izgubljeno u prevodu"
Evo ja na pr.nisam uspela.Postala sam chista suprotnost onome shto sam mislila da cu postati,a i sav moj zivot je chista suprotnost mojim zeljama i nadama iz mladosti.Ne znam jeli to zbog toga shto se bojim ili bolje recheno,mozda sam ja velika kukavica koja se boji borbe za ostvarenje ideala i zelja,koje su se stvorile veoma davno u mojoj glavi ili mozda greshim (shto izgleda cesto chinim) i mozda je greshka u meni sto se josh uvek nadam i zelim neke stvari u zivotu.
Zato me interesuje koliko ste Vi uspeli da ostvarite ono chemu ste se nadali ili je i kod Vas dosta stvari "prohujalo sa vihorom",a sad ih je kasno menjati?
roksana (female, 35)
page: 3
princ_of_negotin
#21: (2005-02-03 01:30)
Kada pogledam gde sam bio, gde sam sada i kuda idem, zaista sam zadovoljan svojim napretkom i smatram da sam uspeo i da i dalje idem tim putem. Nema uspeha ako niste zadovoljni sobom.
princ_of_negotin is no longer member of Romance Cafe
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
MAXIM
#22: (2005-02-03 10:39)
alien: Tek treba da dostignem uspeh ali zavrsavam studije pre vremena,usto i radim u jakoj firmi zadovoljan sam!!!Izlazim zezam se zivim punim plucima devojke slusaju kafana nije pobegla!!!

Ali uspehe tek ocekujem tj ostvarenje ciljeva!!!

ALI NAJVECI CILJ I TIME BI SMATRAO DA SAM USPEO U ZIVOTU JE DA BUDEM SRECAN, ne moram da imam mnogo ali da to sto imam cenim i da me to cini srecnim mene i sve oko mene, ja bar mislimda je najveci uspeh u zivotu biti srecan a pritom da time tudju srecu ne pokvaris!!

MA NAPISI AUTOBIOGRAFIJU-DZEPNO IZDANJE..."RAZVOJNI PUT PROSECNOG VAN-ZEMALJCA"
MAXIM is no longer member of Romance Cafe
obicna
#23: (2005-02-03 10:46)
alien: Tek treba da dostignem uspeh ali zavrsavam studije pre vremena,usto i radim u jakoj firmi zadovoljan sam!!!Izlazim zezam se zivim punim plucima devojke slusaju kafana nije pobegla!!!

Ali uspehe tek ocekujem tj ostvarenje ciljeva!!!

ALI NAJVECI CILJ I TIME BI SMATRAO DA SAM USPEO U ZIVOTU JE DA BUDEM SRECAN, ne moram da imam mnogo ali da to sto imam cenim i da me to cini srecnim mene i sve oko mene, ja bar mislimda je najveci uspeh u zivotu biti srecan a pritom da time tudju srecu ne pokvaris!!

Sta li ce biti kada se nas "mladi Verter" probudi?
obicna is no longer member of Romance Cafe
total: 23, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  last page last page of 3
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis