Romance Cafe forums

All forums

novi ferrari  

views: 2468, replies: 13 LOCKED
total: 13, displayed: 10, page: first page  1  2 next page last page of 2
#1: (2004-09-14 17:09)
novi ferrari
zar samo jedna tema na ovom delu foruma?
sta mislite o novom ferariju f 430 modena.bolji..losiji...nista novo ili....??..onaj ko je gledao top speed ili nesto slicno....video je.
>
femme_fatalle (female, 21)
belim stazama papira plovim,leptire od zelja lovim...pa ih vama poklanjam!
#2: (2004-09-14 17:23)
novi ferrari
Ne mislim nista o novom ferariju jos uvjek vozim samo par patika tako da mi ferari dodje nesto kao san !
amena (male, 31)
danas smo odlucili za ono sto nas ceka sutra
#3: (2004-09-14 21:43)
novi ferrari
uh...maltene svima dodje kao san...

ali je po mom misljenju i lep ...i kvalitetan a uz to i crveeen>
femme_fatalle (female, 21)
belim stazama papira plovim,leptire od zelja lovim...pa ih vama poklanjam!
#4: (2004-11-06 20:45)
novi ferrari
Ja jedva sa mojim Jugom izlazim na kraj, Ferari bi mi bio čist višak.
uvce14 (male, 23)
Stiću sutra do mraka do komšijskog oblaka... pod njim ću se opet roditi...
mimica80nis
#5: (2004-11-06 21:25)
novi ferrari
hej
radije bih sa tobom krstarila beogradom na primer nego se sa nekim drugim vozila u ferariju , na kraju krajeva zar nije bitno samo to da te odveze od tacke a do tacke b
(mada priznajem da volim da je malo prostraniji ,da ima dobro grejanje i klimu i jos ako ima stereo idemo na more pravo )) )
kiss od mime
mimica80nis is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
Predo
#6: (2004-11-06 22:24)
novi ferrari
Jos, ako je JUgic crven, lep, kvalitetan...
Predo is no longer member of Romance Cafe
misa
#7: (2005-06-09 12:35)
novi ferrari
Zene ovde ne smete da se javljate. F430 sve mana do mane, italijani su u cetiri i po hiljade kubika nabili samo 486 konja sto rezultira smanjenjem Nm sto bi u prevodu bilo:"ne lepi za sediste". A sto se udobnosti tice: sedista su tvrda, muzika slaba, sedite kao da ste na zemlji. Jedino spoljasnjost moze da prodje ukoliko bi se pitale zene. Na spoljasnjosti izostaju karbonski diskovi koji su u opciji i kostaju oko 10'000€. Jedina prednost ovog auta je atmosferski motor i F1 i nista vise, ima jos poneku prednost kao na primer navigacioni sistem, hi-fi, racing sedista, menjac sekvencijalni F1 sa mogucnosti promena stepena sa volna ali sve bi to kostalo jos 50'000 preko cene od 150'000€!
A za tu cenu moze se kupiti automobil bar jedno tri puta bolji sa svim tim opcijama, boljim kvalitetom, boljim menjacem, udobnijim sedistima i jeftiniji!
Ovo sam prokomentarisao kao poznavalac automobila jer radim kao menadzer za prodaju kod "BMW Suisse"!
misa is no longer member of Romance Cafe
maski
#8: (2005-06-09 18:36)
novi ferrari
bl bl bl bl bl bl bl bl blb l
maski is no longer member of Romance Cafe
#9: (2005-06-09 19:25)
novi ferrari
misa: Zene ovde ne smete da se javljate. F430 sve mana do mane, italijani su u cetiri i po hiljade kubika nabili samo 486 konja sto rezultira smanjenjem Nm sto bi u prevodu bilo:"ne lepi za sediste". A sto se udobnosti tice: sedista su tvrda, muzika slaba, sedite kao da ste na zemlji. Jedino spoljasnjost moze da prodje ukoliko bi se pitale zene. Na spoljasnjosti izostaju karbonski diskovi koji su u opciji i kostaju oko 10'000€. Jedina prednost ovog auta je atmosferski motor i F1 i nista vise, ima jos poneku prednost kao na primer navigacioni sistem, hi-fi, racing sedista, menjac sekvencijalni F1 sa mogucnosti promena stepena sa volna ali sve bi to kostalo jos 50'000 preko cene od 150'000€!
A za tu cenu moze se kupiti automobil bar jedno tri puta bolji sa svim tim opcijama, boljim kvalitetom, boljim menjacem, udobnijim sedistima i jeftiniji!
Ovo sam prokomentarisao kao poznavalac automobila jer radim kao menadzer za prodaju kod "BMW Suisse"!

UUUUUUUUU PA TI SE BAS RAZUMES U KOLA.
MAJA021 (female, 19)
VOLI ME IZ INATA VOLI ME BEZ OSTATKA VOLI ME BILO GDE SAM BAS TAKVU KAKVA JESAM..............
Delphy
#10: (2005-06-09 21:29)
novi ferrari
Ferrari nastavlja svoju skorasnju tradiciju...da pravi gubitnike i gubitkeee...
Delphy is no longer member of Romance Cafe
total: 13, displayed: 10, page: first page  1  2 next page last page of 2
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis