Romance Cafe forums

All forums

u ocima drugih vi ste?  

views: 20824, replies: 453
total: 453, displayed: 10, page: first page previous page ... 32 33 34 35 36 37 38 39  40  41 ... next page last page of 46
Post #1, page: 1
#1: 2006-06-23 20:29
u ocima drugih...vi ste...?
Jeste li svesni kako vas drugi vide u realnom zivotu?
Jeste li u realnom isti kao ovde? Ili ste ovde meksi?
Mislite li da vas vide bas onako kako bi trebalo?
Uopste,pokazujete li ljudima ko ste ili vas samo najblizi znaju?
Stalno mi se desava da me ljudi smatraju tvrdom ili stegnutom ili me vide kao namrstenu ili...
pa se pitam...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
page: 40
#391: (2008-02-19 10:43)
u ocima drugih vi ste?
kao sto tekoh trt-mrt...... malo je jedan zivot za toliku terapiju...sad bi ti da ja taksativno udjem u raspravu o svakoj tvojoj recenici...i izjavi...vec vidjeno,prijatelju....mrzi me...nije mi stalo...nije to moje parce torte.....
jer jednostavno nisi odgovorio na prosto pitanje..koga i kada...a time si poceo...koga pljuvao, koga maltretiro...prosto je ..navedi.....jednostavno radi se o tvojoj licnoj netrpeljivosti...a za to me stvaaaarno...znam, ucinices sve da stvoris ruzznu javnu sliku o meni,al...i za to me...
..pazi sad,ako sam samo tebe zakacio..onda to reci...ne krij se iza lazne pravicnosti i objektivnosti...kapiram ja da i ti volis da si shejn,i da sprovodis zakon juzno od missisipija....ja ne pljujem okolo po kafanici..a ako te zanima higijensko tehnicka zastita u lokalu,krpu u ruke pa brisi...
telefon imas pa se javi ako imas neki problem...problem sa mnom...za ostale tvoje probleme moraces na drugo mesto....nemoj da si cava....
..ja necu vise da se smaram ovako javno.....a ti rekoh ti..imas fon,imas inbox..welcome
ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#392: (2008-02-19 11:08)
u ocima drugih vi ste?
kud pojedoh onaj sladoled sinoc?
LauraLaura (female, 47)
menjam sobnu lampu za aladinovu.!
Partybrejker
#393: (2008-02-19 11:13)
u ocima drugih vi ste?
... lepo je shto svashta kazhesh... msm, to - da netjesh vishe ... i evo, ja ti verujem da tjesh se popraviti ... a do tada nastavi da pishesh samokritichne nezainteresovane postove od pola kilometra
Partybrejker is no longer member of Romance Cafe
fer

#394: (2008-02-19 16:33)
u ocima drugih vi ste?

@ ferlajt
U mojim ochima ova tema jeste chit chat . Caskanje !
ali to ne znachi : REPLIKA na REPLIKINU REPLIKU !!!

fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Partybrejker
#395: (2008-02-19 20:22)
u ocima drugih vi ste?
sha sam notjas propustio?
Please note: VIP members do not see advertising
#396: (2008-02-19 21:23)
u ocima drugih vi ste?
kratko i jasno...ili vestica ili glupaca!
moli (female, 32)
Ja zivim tu,tako blizu sna – a tako daleko...
#397: (2008-02-20 01:28)
u ocima drugih vi ste?
...neinteresantni postovi, valjda

Updated 1 time(s), Last update (Anamarija45) 2008-02-20 01:29

Anamarija45 (female, 45)
juce je emocija,danas je istina,sutra je iluzija
fer

#398: (2008-02-20 08:09)
u očima drugih vi ste jutros .... ???
... nasilno probuđena ...!!!
fer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
Partybrejker
#399: (2008-02-20 16:41)
u ocima drugih vi ste?
Idi... Amin
#400: (2008-02-22 18:23)
u ocima drugih vi ste?
..pa, budale, sta bi bili..cela prica od sinoc svela se na izvestaj o polomljenim kontejnerima, djubrijerama(kakav izraz, prvi put cula) i dve ulicarke iz batajnice koje kradu iz prodavnice..samo su 2 stvari beskonacne, svemir i glupost, a za svemir nije sigurno..tesko je uliti pamet onima koji nemaju volje, a jos teze uliti volju onima koji nemaju pameti..prednost pametnih je sto uvek mogu da glume idiote, dok je suprotno mnogo teze izvesti..i kad bi se pamet prodavala, opet bi svako kupio svoju..nasi mediji ceo dan pricaju protiv nas, novinari trce za nekim plavusama-lopuzama i besomucno pustaju te priloge u svim mogucum emisijama..pa sta reci..stotine hiljada ljudi, stotine povredjenih, moleban..sve je u senci neceg minornog sto MI sami saljemo sliku svetu..ma ne treba nama spoljni neprijatelj, sami cemo mi to obaviti. .dobar proizvod bez dobre reklame je isto sto i namigivati devojci u mraku..

Updated 1 time(s), Last update (LauraLaura) 2008-02-22 18:26

LauraLaura (female, 47)
menjam sobnu lampu za aladinovu.!
total: 453, displayed: 10, page: first page previous page ... 32 33 34 35 36 37 38 39  40  41 ... next page last page of 46
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis