Dream Raider: Nekada vam je bila najomiljenija... Razlog, hm , samo vama poznat... Sada se vasi koraci njome necuju... Imate li takvu ulicu?
Svi koji misle da je tema ima veze sa detaljnim urbanistichkim planom prevarili su se.. te ih molim da procitaju ponovo.... tx
ima jedna takva ulica u mom srcu, to je ulica "fulham palace road", nalazi se u Londonu. početkom devedesetih živeo sam u stanu upravo u toj ulici, a dole, dvesta metara niz nju, nalazio se (i sad se, naravno, nalazi) legendarni Hammersmith Odeon (ako neko nije čuo za HO, navešću podatak da je u tom prostoru legendarni bend Motorhead snimio svoj live album, "no sleep til hammersmith", koji mi je, svojevremeno, pomogao da tačnije steknem uvid u Suštinu). bilo je to suludo vreme, devojka za koju sam bio srcem i dušom vezan ostala je u Beogradu, stigla je vest o smrti majke, a za božić sam nabacio neko zeznuto zapaljenje uha i nakon toga i tinitus, koji i danas vučem. ipak, ulica "fulham palace road" ostala mi je u vedrom sećanju, ona je uvek bila tu za mene, kada bi svađe gore, u stanu u kojem sam živeo, postajale nepodnošljive. ta ulica, na neki način, bila je kul mesto da pobegneš od svega, da se utopiš u šarenu žuto-braon-belu gomilu koja je, iako bučna i vonjiva na vinegar i fish-n-chips, ipak uspevala da prepozna tvoju potrebu da budeš sam...