Romance Cafe forums

All forums

Jeste li za casu vode ili Coca Cole?  

views: 5741, replies: 71
total: 71, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2006-08-26 15:44
Вода
- 75% Американаца је хронично дехидрирано (процене су да је у свету проценат око 50%)
- код 37% Американаца, механизам жеђи је толико слаб, да се често помеша са осећајем глади
- чак и блага дехидратација ће узроковати успоравање метаболизма до 3%
- једна чаша воде ће угушити поноћни осећај глади (доказано студијом Универзитета у Вашингтону)
- недостатак воде је највећи узрок умора током дана
- испитивања показују да дневни унос од 8 до 10 чаша воде битно смањује бол у леђима и зглобовима код 80% испитаника
- губитак 2% воде у организму узрокује лоше памћење, губитак концентрације, отежане логичке операције
- 5 чаша воде дневно смањују ризик од рака дебелог црева за 45%, канцера дојке до 79%, и рака мокраћне бешике до 50%.

Coca Cola- у многим америчким савезним државама, патроле на аутопутевима са собом носе до 2 галона кола напитака, који су се показали као одлично средство за спирање крви са друма, након саобраћајних несрећа.
- парче бифтека које ставите у чашу коле ће скоро па скроз нестати у року од 2 дана
- сипајте литар коле у ВЦ шољу, и оставите да одстоји сат времена. Лимунска киселина ће значајно очистити наслаге у водовима
- за уклањање масних флека са одеће: сипајте лименку коле на масну одећу, додајте детерџент, и наставите са нормалним циклусом прања
- кола чини чуда приликом чишћења шофершајбни, нарочито ако су остаци малецких инсеката у питању.

За вашу информацију:
- активни састојак коле је фосфорна киселина, чији Ph износи 28, и може да раствори нокат у року од 4 дана. Такође, један је од главних узрочника остеопорозе, пошто црпи кацлијум из костију.

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2006-08-26 19:17

shadowsky (male, 33)
ab ovo usque ad mala
page: 5
#41: (2007-05-03 13:48)
текила, наравно....

(опет нова дијета...)
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#42: (2007-05-03 13:49)
gemisht..(ima vode)
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#43: (2007-05-03 13:54)
eeeeee pa onda Whisky-cola (ima Cole )....
ferlucifer (female, 59)
I am not I. I am this one, wolking beside me ...
#44: (2007-12-19 22:35)

Iskljucivo voda!
Mich (female, 35)
Zivot je jedan. Zato ga treba iskoristiti za dobre stvari i dela !
#45: (2007-12-20 00:24)
...voda da je dobra, ne bi je vadili iz plutya i iz kolena...in vino veritas...
BUKOWSKY (male, 46)
I can only please, one person each day. TODAY IS NOT YOUR DAY. Tomorrow doesn't look good either.
Please note: VIP members do not see advertising
#46: (2007-12-20 10:50)
Ma koliko cenio traktat Dr Sci Bukijewskogo, voda je jako zdrava ...
Narocito ako se brckate u istoj ...
S dragim bicem ...
A mrska imperijalisticko / despotsko / vazalna pica cije ime ne zelim ni izgovoriti ne konzumiram pa nek im propadne firma bas ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#47: (2007-12-24 17:53)
Pa, dajte josh jednu mogucnost!
Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
#48: (2007-12-24 23:18)
Vode, uvek CocaCole ponekad..
Nekad mi organizam traži cocacolu..naročito posle roštilja ili bilo kog mesa..
Cruela (female, 31)
Vidim more ljubavi, ali ne i splav da ga preplovim..
#49: (2007-12-24 23:36)
puno vode. prosek je, mhm..oko 2l dnevno pored ostalih napitaka. ja se nalivam, ja ne pijem (moja sestra)
na zapadu agejn (male, 18)
nashao sam
bezimena
#50: (2007-12-24 23:58)
Bas sam ozednela...

Dehidracija totalna...

Voda obicna,samo voda ...ona sa cesme,kazu kao nekad ne valja,neispravna,ma kakvi bre,cesmusa je zakon!

bezimena is no longer member of Romance Cafe
total: 71, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis