Veeliiki: Zadovoljan borbenoshcu i zheljom! Mozhda i ne znaju ali se bar vidi zhar u ochima!
Zadovoljan rezultatom!
Da podsetim: Partizan - Groningen 4:2
Slovan Liberec - c.zvezda 2:0
RC - pssst... ne znam odakle ti smelost da komentarishesh nashu igru? Gledaj malo u svoje dvorishte, mada tamo i nema bog zna shta da se vidi....
A kako bi bilo, recimo, da kazhesh "bravo za rezultat!" jel` bi te zabolelo? znam da bi, znam za koga navijash....
Znaš kako, i mravi su borbeni pa dođeš i zgaziš ih i ništa ne ostane od njih. Meni to jako smeta, kakva borbenost (nevezano za Partizan - Zvezda)... šta borbenost? To su bre fore kojima se služe ljudi da leče kompleks inferiornosti. Znaš, razbili su nas, ali smo bili borbeni... Ma kewe ti?
Daj bre, igrajte fudbal (basket ... whatever), pusti me borbenosti. Ja bih sada polomio sve one koji su istrčali juče u crveno-belom dresu. Ne mislim polomio fizički već polomio na treningu. Onda bi ih naterao da spavaju u dresu, doručkuju u dresu, tuširaju se u dresu ... vode ljubav u dresu... da shvate kakav dres nose.
Veeliiki, vidim da baš i ne kapirate najbolje šalu i malo cimanje, ne znam sa kim se družite, ali u mom društvu je bilo uvek grobari-cigani, bilo nas je dosta i često smo se peckali na ovaj način... tu nema ništa zlonamerno, ali očigledno to ne mogu svi da skapiraju tako da neću više da komentarišem o ovome.