Romance Cafe forums

All forums

TRAJNA EPILACIJA, DA ILI NE?  

views: 6232, replies: 47
total: 47, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 next page last page of 5
NEWCASTLEUPONTYNE
#1: (2006-09-11 10:24)
VEC NEKOLIKO MESECI INTENZIVNO RAZMISLJAM O OVOM ZAHVATU I KOLEBAM SE. MUKA MI JE VISE OD DEPILACIJA I OD PSIHICKIH TRAUMA KOJE DOZIVIM PRED SVAKU DEPILACIJU BIKINI ZONE, PA MISLIM DA CU USKORO IPAK OTICI POD LASER. RASPITALA SAM SE VEC O SVEMU I NIJE NI TOLIKO SKUPO, A NA WHITE LIGHT KLINICI KAZU I DA NE BOLI... ZELIM DA CUJEM VASA ISKUSTVA I MISLJENJE O OVOM TRETMANU DRAGE MOJE DAME. HVALA UNAPRED
NEWCASTLEUPONTYNE is no longer member of Romance Cafe
BEZIMENA
#2: (2006-09-11 11:27)
hmm ja sam za......moze i da boli i da bude skupo,ali vredi i stedi vreme energiju i novac..........
BEZIMENA is no longer member of Romance Cafe
NEWCASTLEUPONTYNE
#3: (2006-09-11 11:34)
JA SAM SE KAO STO REKOH VEC SVE RASPITALA, IMA DOSTA ZADOVOLJNIH ZENA KOJE SU TO URADILE. KAZU DA TREBA OTPRILIKE 5 ILI 6 TRETMANA DA BI SE KOMPLETNO SVE DLAKE ODSTRANILE, ALI KAZU DA VREDI. CENA JE ZA CELE NOGE I BIKINI LINIJU 600 FUNTI, A SAMO BIKINI LINIJA JE 180 FUNTI. JA SAM ZA VARIJANTU BIKINI LINIJA, JER MI JE TAJ DEO DEPILACIJE NAJBOLNIJI I NE MOGU SAMA DA ODRADIM DEPILATOROM.
#4: (2006-09-11 12:18)
Pre i posle prve brachne notji ....

Updated 2 time(s), Last update (Dream Raider) 2006-09-11 12:27

Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
NEWCASTLEUPONTYNE
#5: (2006-09-11 13:53)
DOBRA FORA! (SA SVE ONIM LALINSKIM NAGLASKOM)
Your Ad Here
Please note: VIP members do not see advertising
fairy

VIP
#6: (2006-09-11 14:07)
Nemoj se dvoumiti, uradi trajnu epilaciju. Par lekara, koji su mi i prijatelji i pacijenti, ovde u BG imaju svoju ordinaciju i rade vec godinama sa laserom. Sam tretman moze biti malo bolan, ali efekat je fantastican i trajan. Nezgodno je samo to sto ga, zaista treba ponoviti vise puta da bi rezultat bio trajno glatka koza i svaki od tih tretmana treba platiti, bar ovde kod nas, tako da to i nisu male pare za nase uslove.
Svakako vredi.

Updated 1 time(s), Last update (fairy) 2006-09-11 14:08

fairy (female, 39)
Jedan osmeh u noci...malo zvezdanog praha... i gle cuda...
NEWCASTLEUPONTYNE
#7: (2006-09-11 14:18)
HVALA NA SAVETU, MISLIM DA CU TO I URADITI. VERUJEM DA VREDI SVAKU PARU.
#8: (2006-09-12 23:03)
fairy:

drjelena (female, 34)
Moja se radost čuje u tišini, a ljubav udiše ...
#9: (2008-05-09 01:37)
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
#10: (2008-06-02 19:38)
fairy: Nemoj se dvoumiti, uradi trajnu epilaciju. Par lekara, koji su mi i prijatelji i pacijenti, ovde u BG imaju svoju ordinaciju i rade vec godinama sa laserom. Sam tretman moze biti malo bolan, ali efekat je fantastican i trajan. Nezgodno je samo to sto ga, zaista treba ponoviti vise puta da bi rezultat bio trajno glatka koza i svaki od tih tretmana treba platiti, bar ovde kod nas, tako da to i nisu male pare za nase uslove.
Svakako vredi.

Kako ne vredi... da mi ne trne jezik posle k'o da sam bio kod Kineza na akupunkturi...
Nebojsa044 (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...
total: 47, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

LinkWorth.
Create text link ads which boosts your website popularity and moves your SE listing to the top. LinkWorth.
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis