Slamke za drugima il' grede za sobom... Zadiranje u zzivot. I svoj hleb, al' tudje brige... I josh mnogo toga...
Greenisgoodforeyes: Ja ljudima pričam. I previše. I negde premalo. I jedno i drugo. Znam da znate da je i to moguće. Iznosiš kao sebe, unutrašnjost, osećanja, raspoloženja, misli, stavove... a opet, negde se čuvaš, pa te ne poznaju svi onako kako ti sam u sebi jesi, pa ne znaju baš uvek da te je nešto pogodilo (ne znaju, često ne zato što im nije stalo, nego, ma bre, Suzana, ne poznaješ ni ti svoju glavudžu, mačeta bi ti trebala da se probijaš kroz nju, kako drugi da pronađu baš onu orhidejicu koju bi ti volela da oni pronađu!!?? )
Što će reći, da govorim, i da, nekad me i nema...
Ljude ne pitam uopšte. Mislim, ako ja pričam, pričaće i meni. Logično mi je da pričaju. Kada vide da se otvaram, otvoriće se i oni. A ako neće, šta mi vredi da pitam...
I sada dolazimo do još nečega. Do zloupotrebe. Do toga da neko vidi da nećete da rondate po njegovom životu, da ste od onih koji ne zadiru... I ondaK ispadne da ste nekom pružili na dlanu i svoje prijatelje i svoje misli, i svoje širom otvorene oči, i spuštene trepavice, i mrštenje kada sunce sine a vi niste poneli naočari, i svoju sobu, i kutiju sa mindjušama, i način na koji trpate začine u klopu i na koji ližete čokoladu sa prstiju... I sve to... I da ste, na primer, voleli fantoma, koji vam nije rekao nista...
To JESTE moj problem. Zato stalno i razmišljam o govorenju i podrazumevanju...
A trpanje nosa... ma to je jednostavno stvar nakazne anatomije... mentalne!
www.romance-cafe.com/forum/topic/1858/1