... moram samo da naglasim da cu zadrzhati pravo redigovanja teme, u smislu odrzhavanja kvaliteta - znamo vec koliko su "ukusi razlichiti", pa da ne bi dolazilo do zloupotrebe "slobode govora" potrebno je da neko ipak vodi rachuna
)
Updated 1 time(s), Last update (Neo-n) 2006-09-11 18:44

?
) nije! I meni bi bila da nije odluke koju kao pokušavam da sprovedem u delo. I tako, dođem i ovog jutra ja na posao, pokušam da se konetkujem na Romans, a ono ne radiiiiiiiiiiiii. I ja mirna, jer, kad ne radi, sve dok ne radi, neću ni pokušavati grčevito i obezglavljeno, iznova i iznova, iz minuta u minut, neću ni gledati da li je on tu, da li je pisao, sa kim priča, kome je pisao, o kome je pisao, na koga je mislio kada je pisao, kako je stvarno mislio na sve i na nikog posebno... Neću pokušavati samo zato što ne mogu.
.....greeny falis.....Updated 1 time(s), Last update (mike-leo) 2007-06-22 12:04
….čoveka ne uništi ni droga ni piće. Uništi ga san kada shvati da će ostati san……..
...
...
...
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.