Romance Cafe forums

All forums

Shta zzelish?  

views: 10980, replies: 289
total: 289, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 29
#1: (2006-09-13 14:46)
Shta zzelish?
Zamislite sledecu scenu: tri do chetiri stotine ljudi, koji se medjusobno ne poznaju, dobili su uputstvo da se podele u parove i postavljaju svom partneru jedinstveno pitanje: "Shta zelish?'' iznova i iznova i iznova...

Mozze li ishta biti prostije od toga? Jedno nevino pitanje i odgovor na njega. Ali, to mozze isprovocirati neochekivano jake emocije. Mushkarci i zzene uskomeshani u svojim dubinama. Pozivali su one koji su zauvek izgubljeni - mrtve ili odsutne roditelje, prijatelje, supruge, decu...: "Zzelim da te ponovo vidim."..."Zzelim tvoju ljubav"..."Zzelim da znam da li si ponosan na mene".. "Zzelim da znash da te volim i koliko mi je zzao shto ti to nikada nisam rekao.''..."Zzelim detinjstvo, koje nikad nisam imao."..."Zzelim da moj zzivot ima neko znachenje."...

...Tako mnogo zzelja. Tako mnogo zzudnje...

...Shta bi bio vash odgovor?...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
NEWCASTLEUPONTYNE
#2: (2006-09-13 14:59)
Shta zzelish?
ZELIM DA NA MOM NOVOM BRACNOM KREVETU, KOJI JE DANAS STIGAO, NAPRAVIM JEDNO 3-4 MOJE I DEJANOVE MALE KOPIJE...
NEWCASTLEUPONTYNE is no longer member of Romance Cafe
SHARK69

VIP
#3: (2006-09-13 15:20)
Shta zzelish?
poshto sam pos'o za owai zziwot sRReDo, zzelim da znam ko e & 'de mi budutya zzena, pa d'odem da yoi taQ shamaRRchinu "sashiem" & da e Ptam:
- 'de C do sad'?! - eR ya tRRe'a owde d'umRRem boRRetyi se s'lOOdatzima wishe!?!

Updated 3 time(s), Last update (SHARK69) 2006-09-13 15:24

SHARK69 (male, 32)
Not 4 Every1...
Greenisgoodforeyes
#4: (2006-09-13 15:34)
Shta zzelish?
Ja... da me pozove neko, nema veze kako, po imenu ili onomatopejom, ma kako, i ja da se okrenem, i da, kada se pogledamo, ja znam da sam htela da me bash on pozove... i da on zna da nikog drugog nije hteo da pozove u stvari... ma koga da je pozivao... ikada.

Eto, na primer to
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
#5: (2006-09-13 15:49)
Shta zzelish?
jednu kamenu kucu na otoku srednje Dalmacije...pod lozom moj chovek i ja pijemo ladnu rakiju u narandzasto letnje jutro,uz slatko od sljiva i `ladnu vodu....iza kuce mali povrtanjak...paradajz vec zreo....
moj chovek mi govori....onim svojim glasom koji mi lici na gusti sok od breskve...
ja cutim i mislim: sve ovo je MOJE...
Divlja u srcu (female, 40)
ploviti se mora i bez broda
Please note: VIP members do not see advertising
Waliyant
#6: (2006-09-13 16:36)
Shta zzelish?

jab` u toi slici samo menj`o radzhu za "Lero" sok od limoona , i frayera za "ajne majne pile" , i dodao bih pokojeg prijatelja za brishulu i treshetu

...
a shto je najgore - imam zemlju na Viru, kucu i lokal u Ravnim Kotarima - al` nema vishe one Priche O Jednoi Zemlji

...
e to je neshto shto bih zheleo (da promenim)
Waliyant is no longer member of Romance Cafe
ceca1978
#7: (2006-09-13 18:28)
Shta zzelish?
Samo jedno, da vratim vreme u nazad i ispravim greske.
Skromno........
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
#8: (2006-09-13 20:59)
Shta zzelish?
.... da se ponovi ovo leto ...
Dream Raider (male, 46)
He who reigns within himself and rules passions, desires, and fears is more than a king.
maski

VIP
#9: (2006-09-13 21:02)
Shta zzelish?
SHARK69: - eR ya tRRe'a owde d'umRRem boRRetyi se s'lOOdatzima wishe!?!

razumem te potpuno.......
maski (female, 38)
art i cuina
SHARK69

VIP
#10: (2006-09-13 21:17)
Shta zzelish?
samo (s)tRRplyenya skiMa & od lutzeRRke budNe pawlaka ...

SHARK69 (male, 32)
Not 4 Every1...
total: 289, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 29
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Srbovanje
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis