Zamislite sledecu scenu: tri do chetiri stotine ljudi, koji se medjusobno ne poznaju, dobili su uputstvo da se podele u parove i postavljaju svom partneru jedinstveno pitanje: "Shta zelish?'' iznova i iznova i iznova...
Mozze li ishta biti prostije od toga? Jedno nevino pitanje i odgovor na njega. Ali, to mozze isprovocirati neochekivano jake emocije. Mushkarci i zzene uskomeshani u svojim dubinama. Pozivali su one koji su zauvek izgubljeni - mrtve ili odsutne roditelje, prijatelje, supruge, decu...: "Zzelim da te ponovo vidim."..."Zzelim tvoju ljubav"..."Zzelim da znam da li si ponosan na mene".. "Zzelim da znash da te volim i koliko mi je zzao shto ti to nikada nisam rekao.''..."Zzelim detinjstvo, koje nikad nisam imao."..."Zzelim da moj zzivot ima neko znachenje."...
...Tako mnogo zzelja. Tako mnogo zzudnje...
...Shta bi bio vash odgovor?...
vatra i led
(female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
'ajde kad' se prebrojite da skontam kol'ko vas ima... Oduvek sam čeznuo za braćom,ne bi mi ni sestra škodila,a ne doživeh... Doživeh da ih ja proizvedem tol'ko da će im baš biti zanimljivo kad' porastu...
Želim da ovi sa tenisom prestanu,jer ako nastave opet će kasniti prenos Indy car serije zakazan za 23.00 uživo... Pa da odmorim dušu malo...
NeronChe
(male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info