Romance Cafe forums

All forums

Shta zzelish?  

views: 11635, replies: 289
total: 289, displayed: 10, page: first page previous page ... 19 20 21 22 23 24 25 26  27  28 ... next page last page of 29
Post #1, page: 1
#1: 2006-09-13 14:46
Shta zzelish?
Zamislite sledecu scenu: tri do chetiri stotine ljudi, koji se medjusobno ne poznaju, dobili su uputstvo da se podele u parove i postavljaju svom partneru jedinstveno pitanje: "Shta zelish?'' iznova i iznova i iznova...

Mozze li ishta biti prostije od toga? Jedno nevino pitanje i odgovor na njega. Ali, to mozze isprovocirati neochekivano jake emocije. Mushkarci i zzene uskomeshani u svojim dubinama. Pozivali su one koji su zauvek izgubljeni - mrtve ili odsutne roditelje, prijatelje, supruge, decu...: "Zzelim da te ponovo vidim."..."Zzelim tvoju ljubav"..."Zzelim da znam da li si ponosan na mene".. "Zzelim da znash da te volim i koliko mi je zzao shto ti to nikada nisam rekao.''..."Zzelim detinjstvo, koje nikad nisam imao."..."Zzelim da moj zzivot ima neko znachenje."...

...Tako mnogo zzelja. Tako mnogo zzudnje...

...Shta bi bio vash odgovor?...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
page: 27
NEDOVOLJNO DOBAR
#261: (2008-08-09 08:44)
Shta zzelish?
par sati mirnog sna.
NEDOVOLJNO DOBAR is no longer member of Romance Cafe
#262: (2008-08-10 16:56)
Shta zzelish?
zzelim da ne zzelim
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
#263: (2008-08-10 18:54)
Shta zzelish?
Želim sebe u tebi bar na pola sata,a ti znaš koja si ta... Zahvalan sam za tim,ne tražim neku naročitu minutažu...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-08-10 18:54

NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
NEDOVOLJNO DOBAR
#264: (2008-08-10 21:07)
Shta zzelish?
Želja za drugom osobom i to u svakom pogledu, mora uvek biti prisutna. U zavisnosti od situacije u kojoj se osoba nalazi to treba izražavati na prikladan način. Ali, odsustvo same želje ili njeno preterano izražavanje ukazuje na neki vid poremećaja. Takodje, to se jasno nazire i oseća, bez obzira da li je osoba toga svesna ili ne. Naravno, uvek postoje različiti signali i neverbalna komunikacija medju ljudima i polovima, te odustvo želje jako odbija okolinu i deluje negativno. Dok prisustvo želje deluje kao nevidljive magnetne sile koje privlače, čak kada se ne progovori ni jedna jedina reč, dovoljan je samo osmeh, pogled ili "unutrašnji žar".
luna

VIP
#265: (2008-08-10 21:20)
Shta zzelish?
... Zelim kartu u jednom pravcu
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
wildone

VIP
#266: (2008-08-10 21:57)
Shta zzelish?
znate ono: pazi sta zelis, moze ti se ostvariti.
So what? bash jasno zelim:

imam jednu zelju... Imam jednu želju, Da ti tvoja medna usta, Još jednom poljubim,...Pa da se više nikada
Iz sna ne probudim ...
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
NEDOVOLJNO DOBAR
#267: (2008-08-11 11:34)
Shta zzelish?
da mi upali mahina i odoh u ......
#268: (2008-08-11 12:06)
Shta zzelish?
U BRE SJEBA MI ZZELJU
NEDOVOLJNO DOBAR: Želja za drugom osobom i to u svakom pogledu, mora uvek biti prisutna. U zavisnosti od situacije u kojoj se osoba nalazi to treba izražavati na prikladan način. Ali, odsustvo same želje ili njeno preterano izražavanje ukazuje na neki vid poremećaja. Takodje, to se jasno nazire i oseća, bez obzira da li je osoba toga svesna ili ne. Naravno, uvek postoje različiti signali i neverbalna komunikacija medju ljudima i polovima, te odustvo želje jako odbija okolinu i deluje negativno. Dok prisustvo želje deluje kao nevidljive magnetne sile koje privlače, čak kada se ne progovori ni jedna jedina reč, dovoljan je samo osmeh, pogled ili "unutrašnji žar".
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
#269: (2008-08-13 17:23)
Shta zzelish?
... charobni shtapic & leteci cilim...
MiniMaus (female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
#270: (2008-08-13 17:35)
Shta zzelish?
Smiri se, znas sta si uradila sa frizderom..os da s`ebes i cilimce
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
total: 289, displayed: 10, page: first page previous page ... 19 20 21 22 23 24 25 26  27  28 ... next page last page of 29
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis