Romance Cafe forums

All forums

Koliko smo romanticni?  

views: 10321, replies: 184
total: 184, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-04-14 22:06
Koliko smo romanticni?
Sta mislite dali romantika jos uvek postoji u ovom modernom vremenu,ili je posustala pred drugim stvarima.Koliko je romantika potrebna u zivotu i koliko nam znaci?
aurora (female, 35)
page: 12
unusual

VIP
#111: (2008-09-17 10:04)
Koliko smo romanticni?
JELI DANAI, JEL TI TO MENE VARAS NA MOJE OCI SA KAJTEZOM, NIJE NJEMU DOBRO OD NOCAS..".PROFESIONALNO" JE RADIO NA TERASI.......
unusual (female, 34)
#112: (2008-09-17 10:05)
Koliko smo romanticni?
DANAI: KAJO, DOKLE CES DA SERES KVAKE

joj DANAİ da znas pocinjes da mi se svidas ajmo ja i ti na kafu samo pomozimi da pokupim kvake nemogu da otvorim vrata kad nades pravu ti je otvori i evo mene
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#113: (2008-09-17 10:07)
Koliko smo romanticni?
unusual: JELI DANAI, JEL TI TO MENE VARAS NA MOJE OCI SA KAJTEZOM, NIJE NJEMU DOBRO OD NOCAS..".PROFESIONALNO" JE RADIO NA TERASI.......

unusual jesi li zavrsila posao ako si aj na kafu trebati
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
DANAI

VIP
#114: (2008-09-17 10:08)
Koliko smo romanticni?
unusual: JELI DANAI, JEL TI TO MENE VARAS NA MOJE OCI SA KAJTEZOM, NIJE NJEMU DOBRO OD NOCAS..".PROFESIONALNO" JE RADIO NA TERASI.......

MA PREVARI ME NA KVARNO, NISAM HTELA UN, MI VERUJES , A, VERUJES MI....A OCE ME SARA, KAD SAM LEPAK ZA LUDJAKE...
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#115: (2008-09-17 10:11)
Koliko smo romanticni?
a jos se nisi ni umila sva lepliva hm ipak los si ti izbor DANAİ
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
Please note: VIP members do not see advertising
unusual

VIP
#116: (2008-09-17 10:12)
Koliko smo romanticni?
KAJTEZ:

unusual jesi li zavrsila posao ako si aj na kafu trebati

Fala kafu pijem sama, i et porani da zavrsim ono sto nisam, vi me sinoc navukoste na one glupave teme, pa mi pala koncentracija........a nemogu na kafu ja sa tobom, kada si vec pozvao sve prisutne KOlezinice, ja muskarce ne delim sa nikim, sta cu kad sam taka neka
unusual (female, 34)
DANAI

VIP
#117: (2008-09-17 10:13)
Koliko smo romanticni?
BRAVO KAJO,NAJZAD SI NESTO PAMETNO IZGOVORIO URAAAAAAA
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
unusual

VIP
#118: (2008-09-17 10:14)
Koliko smo romanticni?
DANAI:

MA PREVARI ME NA KVARNO, NISAM HTELA UN, MI VERUJES , A, VERUJES MI....A OCE ME SARA, KAD SAM LEPAK ZA LUDJAKE...

VARAS ME GDE STIGNES, CEK SAMO WILD DA VIDI STA TI RADIS KADA NAS NEMA, SRAME TE BILO...AJ DA JE NEKO..NEKO SA KOLEZOM KAJTEZOM........E PRESELICU SE IZ MURTENICE ZIVOTA MI ODOK U VELEGRAD......
unusual (female, 34)
#119: (2008-09-17 10:15)
Koliko smo romanticni?
PA NİSAM İH ZVAO U KREVET AKO SAM İH POZVAO NA KAFU POBOGU BRE KOLEGİNİCE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
#120: (2008-09-17 10:15)
Koliko smo romanticni?
PA NİSAM İH ZVAO U KREVET AKO SAM İH POZVAO NA KAFU POBOGU BRE KOLEGİNİCE
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
total: 184, displayed: 10, page: first page previous page ... 4 5 6 7 8 9 10 11  12  13 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery
Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis