Romance Cafe forums

All forums

Koliko smo romanticni?  

views: 10413, replies: 184
total: 184, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-04-14 22:06
Koliko smo romanticni?
Sta mislite dali romantika jos uvek postoji u ovom modernom vremenu,ili je posustala pred drugim stvarima.Koliko je romantika potrebna u zivotu i koliko nam znaci?
aurora (female, 35)
page: 18
gollubiccca
#171: (2008-09-30 21:02)
Koliko smo romanticni?
NeronChe:
gollubiccca:
NeronChe: Pa jest' u pravu si,nisam Bil Gejts,al' se tešim što i on nije ono što bi hteo da bude... Šta znači romantika koleginice... pisaću ti pisma duga dok ti poštar raduje usta...

nemas ti bas nikakva prava da mi saljes pisma, a ni da diras postare i klasifikujes u tvoju sortu-sirovu

Sirovo je meso,vidiš kako ti znaš ili bolje pamtiš samo kad je reč o mesu,a o sorti dovoljno govori godina tvoje berbe zato me vuci za jezik ili misliš da si francusko vino iz bureta hrastovog,pa da se potruju i poštari kada ti pregledaju krajnike,a usput bi da se osveže... Sirov ti tata... sram te bilo guz'ce i obraza...

Oca mi ne diraj-kako smeš? A šta ja mislim o sebi -to je moje ,a za tvoje mišljenje ....,hi,hi,baš me briga,ionako se samo glupiraš ovde

Updated 1 time(s), Last update (gollubiccca) 2008-09-30 21:03

gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
DANAI

VIP
#172: (2008-09-30 21:07)
Koliko smo romanticni?
PMS.....
DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#173: (2008-09-30 21:51)
Koliko smo romanticni?
gollubiccca:
NeronChe:
gollubiccca:
NeronChe: Pa jest' u pravu si,nisam Bil Gejts,al' se tešim što i on nije ono što bi hteo da bude... Šta znači romantika koleginice... pisaću ti pisma duga dok ti poštar raduje usta...

nemas ti bas nikakva prava da mi saljes pisma, a ni da diras postare i klasifikujes u tvoju sortu-sirovu

Sirovo je meso,vidiš kako ti znaš ili bolje pamtiš samo kad je reč o mesu,a o sorti dovoljno govori godina tvoje berbe zato me vuci za jezik ili misliš da si francusko vino iz bureta hrastovog,pa da se potruju i poštari kada ti pregledaju krajnike,a usput bi da se osveže... Sirov ti tata... sram te bilo guz'ce i obraza...

Oca mi ne diraj-kako smeš? A šta ja mislim o sebi -to je moje ,a za tvoje mišljenje ....,hi,hi,baš me briga,ionako se samo glupiraš ovde

Što ne smem ? Nisi ti kriva već roditelji... hi,hi samo glupiram...jes' sigurna,aaa...'el 'esi ?
NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
gollubiccca
#174: (2008-09-30 23:32)
Koliko smo romanticni?
ti bi morao da progovoriš, sve i flaster da ti stave na usta-znaš ne zanima me da vodim prazne razgovore, a još manje da reagujem na glupa spuštanja-a ti i zvoli
gollubiccca is no longer member of Romance Cafe
#175: (2008-10-01 00:19)
Koliko smo romanticni?
To mi duševna hrana,hranim se tuđom glupošću koliko i svojom...da nije budala ne bi ni mene bilo,inače ne bi postojao iko da postavi kriterijume...

Niko se više ne voli javno,a nisu mi verovali kada sam im pisao,shvatili me zlonamerno valjda poput tebe sada...

Zavladala apatija... počeli da 'ebu po drugim sajtovima il' kao ja jedno vreme samo po trafikama,kafanama,birtijama i klubovima...najlakše je...moraju da me trpe,pa na kraju shvate kako to jednom neko reče...od svih najgorih ti si najmanje najgori...

A postala si čuvena po praznim razgovorima nemoj sada potcenjivati tako cenjene vrednosti na ovom mestu...

Što se tiče spuštanja,uopšte nije problem,mogu i ja da se spustim kad već voliš,pa će ti biti lakše ukoliko ti kičma nije savitljiva kako nekad beše... Ih koleginice... kada ima dobre volje među ljudima i pušenje postane sinonim za ekologiju...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-10-01 00:21

NeronChe (male, 44)
Ako ti jave: umro sam, ti znaš - ja to ne umem.Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni.
Please note: VIP members do not see advertising
DANAI

VIP
#176: (2008-10-01 08:01)
Koliko smo romanticni?
Što se tiče spuštanja,uopšte nije problem,mogu i ja da se spustim kad već voliš,pa će ti biti lakše ukoliko ti kičma nije savitljiva kako nekad beše... Ih koleginice... kada ima dobre volje među ljudima i pušenje postane sinonim za ekologiju...
Izmenjeno 1 put(a), poslednja izmena (NeronChe) 01.10.2008. 00:21

DANAI (female, 38)
you are nobody untill somebody loves you...
#177: (2008-10-01 11:15)
Koliko smo romanticni?
...vidim Nebojsa brate...stado se shiri...ako,ako...valja se...nadam se da cemo doci do cifre,kada cemo moci sa ponosom,da kazemo kako smo vlasnici rancha i poljoprivrednog dobra "Duboko oranje"...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#178: (2008-10-01 12:10)
Koliko smo romanticni?
Alo pusti ranč, to je samo publika,pa i Čkalji su se smejali...već stavi isti avatar da pokažemo da nam je ljubav večna,a da je sve gde se skidaju goli kratkog daha...jer nema uzdaha,sem kod Maski,al' ona je ronilac,pa ima kiseoniok kad 'gnjuri' i skuplja bisere...

Moram pročitati još jednom da se setim šta sam hteo reći pre minut-dva...

A tu rumunsku scenografiju ostavi kao poster...
NeronChe (male, 44)
#179: (2008-10-01 20:13)
Koliko smo romanticni?
...aHm...ne znam da budem romatichan po narudzbini...ne ponavljam iste rechi dok se ne izlizu od upotrebe...ne verujem u to da je obavezno biti romantichan po bilo koju cenu...ne podnosim klisheizirane nastupe kojih je ovde pun kuFer...

...ponekad, prepoznam trenutak...i zaledim ga, barem na neko vreme...

...malo li je?

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#180: (2008-10-01 20:22)
Koliko smo romanticni?
pa desi se da jesam , al sve redje
maxxxa (female, 34)
Dobro mi je, tako mi i treba.....
total: 184, displayed: 10, page: first page previous page ... 10 11 12 13 14 15 16 17  18  19 next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis