Romance Cafe forums

All forums

Koliko smo romanticni?  

views: 10422, replies: 184
total: 184, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-04-14 22:06
Koliko smo romanticni?
Sta mislite dali romantika jos uvek postoji u ovom modernom vremenu,ili je posustala pred drugim stvarima.Koliko je romantika potrebna u zivotu i koliko nam znaci?
aurora (female, 35)
page: 3
#21: (2004-08-25 01:22)
Koliko smo romanticni?
Meni zaista nije jasno kako vam uspeva da od svake teme i pitanja na ovom forumu otvorite pravo ratishte i da se ponashate ko na nekoj politichkoj sednici.Pa zar nemozemo svi lepo da komuniciramo bez vredjanja i omalozavanja i da prihvatamo tudje mishljenje bez obzira dali se razlikuje od nasheg.

Izvinite Aurora nisam imao tu nameru da pravim bilo kakvo ratiste ali ste u pravu potpuno i jos jednom izvinite zbog ovoga ali za neke stvari nisam mogao da precutim ,sto opet nije opravdanje ali eto bar sam pokusao na neki nacin da se izvinem naravno vama i malom princu i to govorim samo u svoje ime jer ipak je ova tema vazana za romantiku a ne za svadju.
Hvala vam jos jednom na razumevanju
FallenAngel (male, 29)
Walyant
#22: (2004-08-25 06:00)
Koliko smo romanticni?
...ma swi smo i prawu ...
ay dalje ))
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#23: (2004-08-25 18:32)
Koliko smo romanticni?
Da,mozda smo zaista svi u pravu.
aurora (female, 35)
#24: (2004-08-25 18:45)
Koliko smo romanticni?
Prvo za Malog princa da odgovorim da jos jednom protiv momka nemam nista i on je to skapirao i zato ga zbog toga postujem.Svaka cast.
A za tebe iskusni Zmaju posto si ti ovde veoma cest gost na ovim forumima evo posto si me prozvao da ti odgovorim.
Prvo kad vec hoces da izigravas ovde starijeg i pametnijeg cudi me da tebi znalcu svega nista nije jasno a kako kazes citao si mnogo puta i ne kapiras sto nije ni bitno znaci ili si bez uvrede ogranicen u glavi sto neverujem ili patis od simptoma starijeg bate u ulozi zastitnika koji izigrava dezurnog policajca i jednostavno voli da ispravlja kriv k.... a ako malo bolje pogledas sve tvoje izjave na forumima "momcino"onda nebih ja trebao da se pokrijem usima kako ti kazes nego bi ja da sam na tvom mestu potrazio najblizu ustanovu za pomoc ili bi cak pitao i na ovom forumu za savet.
Opet jos jednom naglasavam Zmaju nista licno nego vise na prijateljskoj osnovi i naravno bez ljutnje.

A sto se ti nerviras?
Pa nemoj.
Nije to dobro!
Ispao si glup pa sta?
NE moras da nastavis u tom glupiranju.
"nista licno nego vise na prijateljskoj osnovi i naravno bez ljutnje"
zmajbgd (male, 34)
Obicna je moj omiljeni clan
#25: (2004-08-25 18:50)
Koliko smo romanticni?
Izvinite Aurora nisam imao tu nameru da pravim bilo kakvo ratiste ali ste u pravu potpuno i jos jednom izvinite zbog ovoga ali za neke stvari nisam mogao da precutim...

Cekaj, cekaj.
Ovo implicira da si ti u prvu bar delimicno pa "za neke stvari nisi mogao da precutis".
'Ajd' sad da cujemo koje su to stvari u kojima si u pravu.
A jos vise me interesuje imas li snage da kazes da u nekim stvarima NISI bio u poravu jos vide od toga, da ekplicitno navedes koje su to stvari.

Hvala vam jos jednom na razumevanju

Nema na cemu, razumemo te mi bolje nego sto ti mislis;-)
zmajbgd (male, 34)
Obicna je moj omiljeni clan
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
#26: (2004-08-25 19:09)
Koliko smo romanticni?
Znachi pochinjemo iz pochetka.
aurora (female, 35)
#27: (2004-08-25 19:49)
Koliko smo romanticni?
Cekaj, cekaj.
Ovo implicira da si ti u prvu bar delimicno pa "za neke stvari nisi mogao da precutis".
'Ajd' sad da cujemo koje su to stvari u kojima si u pravu.
A jos vise me interesuje imas li snage da kazes da u nekim stvarima NISI bio u poravu jos vide od toga, da ekplicitno navedes koje su to stvari.

pa posto prozivas magarce jer si kako bih ti rekao pajser i toljaga a u zabludi si da si pametan a ispadas na svakom forumu kao privezak i dupelizac nemam sta da ti odgovorim jer ja kao sto sam tebi rekao prvo nisi vredan da pricas samnom a drugo neizazivaj jer neznas u koje se kolo uplices ,a sada ti kazem otvoreno jer Zmaju nemoj ali jos jednom ti kazem nemoj da izazivas jer nije lepo za tvoje "zdravlje" znaci shvati kao salu ili kako god ti hoces jer ako sam se vec izvinuo zbog toga onda nemoram sada opet da se izvinjavam Aurori i momcima sa sajta jer ti koji si vaska jednostavno neces da prekines da prozivas ali ja kao sto sam rekao ujedaces se za plecku jer ces nesto sigurno da predvidis i bice ti kasno posle.

Jos jednom nastavite jer necu vise odgovarati na prozivke u to budite sigurni
FallenAngel (male, 29)
#28: (2004-08-25 19:54)
Koliko smo romanticni?
Neznam ko,ali neko je rekao da pametniji uvek popushta,a opet ,neko drugi je rekao,da kad bi uvek popushtali na budalama bi svet ostao.Ko zna ko je u pravu.
aurora (female, 35)
Walyant
#29: (2004-08-26 01:45)
Koliko smo romanticni?
...alo bwe - otje neko meni da odgowori - jesam li ja romantichan ili nisam??? ))...owako neupucen ne mogu da konkurishem za udobno i toplo mesto ni u jednom zenskom srtzu ))

Updated 1 time(s), Last update (Walyant) 2004-08-26 01:47

Walyant is no longer member of Romance Cafe
#30: (2004-08-26 10:29)
Koliko smo romanticni?
Jedino ti sam mozesh da odgovorish koliko si i jesi li romantichan zar ne?Ili pa na to moze da odgovori neko ko te zna,pa ako ima takvih...
roksana (female, 35)
total: 184, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis