Romance Cafe forums

All forums

Koliko smo romanticni?  

views: 10326, replies: 184
total: 184, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-04-14 22:06
Koliko smo romanticni?
Sta mislite dali romantika jos uvek postoji u ovom modernom vremenu,ili je posustala pred drugim stvarima.Koliko je romantika potrebna u zivotu i koliko nam znaci?
aurora (female, 35)
page: 4
#31: (2004-08-26 12:12)
Koliko smo romanticni?
pa posto prozivas magarce jer si kako bih ti rekao pajser i toljaga a u zabludi si da si pametan a ispadas na svakom forumu kao privezak i dupelizac nemam sta da ti odgovorim jer ja kao sto sam tebi rekao prvo nisi vredan da pricas samnom

jer ti koji si vaska

Naravno, mali covek kad god nema argumenata on u raspravi posegne za uvredama!

nemoj da izazivas jer nije lepo za tvoje "zdravlje"

opaaa. Presli smo na pretnje. Ili, da te ne bih nepravedno optuzio: Da li ti to meni pretis?

ali ja kao sto sam rekao ujedaces se za plecku jer ces nesto sigurno da predvidis i bice ti kasno posle

'Ajde malo konkretnije, jos se nisam uplasio
zmajbgd (male, 34)
Obicna je moj omiljeni clan
Walyant
#32: (2004-08-26 14:15)
Koliko smo romanticni?
Jedino ti sam mozesh da odgovorish koliko si i jesi li romantichan zar ne?Ili pa na to moze da odgovori neko ko te zna,pa ako ima takvih...

...ali - je ne znam sta je to romantika?! ((
kako onda da znam jesam li romantican ili nisam ?
...dakle - hoce li ni neko pomoci? )
plizzzzzzzzzzz...
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#33: (2004-08-26 18:10)
Koliko smo romanticni?
Devojke,javite se i pomozite choveku.
Shalim se.Pa u osnovi,mislim da romantichan znachi neke sitne,a ipak velike stvari koje chinimo za voljenu osobu ili za nekog ko nam se svidja.Na pr.poshto si ti mushkarac,to bi trebalo da znachi da zeljenoj osobi poklanjash bukete cveca bez odredjenog razloga,da je drzish nezno za ruku dok sedite u kaficu,da je vodish na shetnju obalama Dunava dok je zvezdano veche i takve stvari koje ne traze novca,a ipak zenama puno znache,a za vas mushkarce ne znam.

Updated 1 time(s), Last update (roksana) 2004-08-26 18:26

roksana (female, 35)
Walyant
#34: (2004-08-27 04:56)
Koliko smo romanticni?
...hmmmmm - to je bila deskripcija )
... a meni treba definicija, da romantiku prepoznam i u drugim situacijama sem ovih koje si nabrojala ))
owako ispade da sam romantican samo 1/3 moguceg - ne nosim ruzhe, a preferiram Savu - ostade mi samo nada da se drzanje za ruku duplo boduje ))
...shalim se i ja... nego - ay nek neko definishe ako zna? ))
#35: (2004-08-27 23:05)
Koliko smo romanticni?
Romantika je ljubav.Bez romantike nema ljubavi a ljubav je velika romantika.Zato budimo romanticni!!!

Svaki covek je jedna zvezda.Ako podjemo stazom zvezdanog praha od kog smo stvoreni,saznacemo da smo svi romanticni,ali nam treba hrabrosti da to priznamo...
Evo ti dve definicije romantike,pa ti sad vidi dali spadash u romantichne ili ne.
roksana (female, 35)
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Vasilisa
#36: (2004-08-28 17:09)
Koliko smo romanticni?
...shalim se i ja... nego - ay nek neko definishe ako zna? ))

)) nije romanticnost nesto sto moze da se meri preciznim instrumentima... sve je individualno. Svako je romantican na svoj nacin pa i ti.
I zasto mora da se definise?
Juce sam gledala vaterpolo, pila pivo i jela kikiriki sa nekim tamo bajom i sve mi to bilo ekstra romanticno ))

Updated 1 time(s), Last update (moderator) 2004-08-29 03:41

Vasilisa is no longer member of Romance Cafe
Walyant
#37: (2004-08-29 01:16)
Koliko smo romanticni?
roksana:
Romantika je ljubav.Bez romantike nema ljubavi a ljubav je velika romantika.Zato budimo romanticni!!!

Svaki covek je jedna zvezda.Ako podjemo stazom zvezdanog praha od kog smo stvoreni,saznacemo da smo svi romanticni,ali nam treba hrabrosti da to priznamo...
Evo ti dve definicije romantike,pa ti sad vidi dali spadash u romantichne ili ne.

...m*daaaaaaa, znam milion prica o dve polovine koje se ubise trazeci jedna drugu po belom svetu - to su samo primeri deskripcije... definicija je nesto sto ce nam pomoci da imamo zajednicko polaziste... nekome su piwo, kikiriki i tekma daleko od pojma romantike, pa ce neko jadan da se utepa sto nije romans po tim merilima...
...dakle - ay da ustanovimo sta je to romantika, @?
#38: (2004-08-29 11:17)
Koliko smo romanticni?
Znate shta,Vasilisa mi je zaista pobrkala moj pokam o romantici.Oduvek sam mislila da je to cvece,mesechina i zvezde,a sad odjednom pivo i kikiriki.To me je nateralo da i ja ozbiljno razmislim o " definiciji "za romantiku i mislim da je to nemoguce,kao shto je nemoguce definisati zivot,ljubav,nadu...Ali u svakom sluchaju romantika predstavlja neku bliskost ili ljubav koju osecamo prema nekoj lichnosti i zelju da joj ugodimo,bilo to cvecem ili pivom nema veze.
roksana (female, 35)
Vasilisa
#39: (2004-08-29 12:29)
Koliko smo romanticni?
To je ono sto sam htela da kazem samo lepse sroceno.
Vasilisa is no longer member of Romance Cafe
#40: (2004-08-29 23:22)
Koliko smo romanticni?
Josh da vidimo dali se Walyant slaze sa nama )
roksana (female, 35)
total: 184, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis