Romance Cafe forums

All forums

Koliko smo romanticni?  

views: 10404, replies: 184
total: 184, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-04-14 22:06
Koliko smo romanticni?
Sta mislite dali romantika jos uvek postoji u ovom modernom vremenu,ili je posustala pred drugim stvarima.Koliko je romantika potrebna u zivotu i koliko nam znaci?
aurora (female, 35)
page: 5
Walyant
#41: (2004-08-30 00:28)
Koliko smo romanticni?
...eh, pa sad - sha mi drugo preostaje? ))
...samo - ne znam sa cim se slazem - da su piwo i cvece u istoj rawni, tekma i shetnja parkom, kikiriki i bombonjera?!? ))
swe je to romantika, pa i ono chuveno crnogorsko:"...dosta romantike... ))))", ali jos uvek nemamo zajednicki imenitelj
...
pall-mall
(mislite o tome
...
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#42: (2004-08-30 16:12)
Koliko smo romanticni?
Zajednichki imenitelj???Ja se otkazujem od definisanja romantike,nemam vishe snage ni ideje,ako moze neko drugi neka produzi ))
E ovo sam morala da dodam,zaista je bilo teshko ne primetiti da je Walyant pocheo da pishe drugacijim veoma razumljivim stilom.Kompliment.Ovo je ozbiljno nemoj da se ljutish.

Updated 1 time(s), Last update (roksana) 2004-08-30 17:12

roksana (female, 35)
Walyant
#43: (2004-08-30 18:13)
Koliko smo romanticni?
...hvala na komplimentu, Roxen ...
...
...so, back 2 subject - u samom naslovu teme postoji matematicki pojam KOLIKO, tako da prvo moramo da istrazimo kvalitativni aspekt romantike da bismo znali STA merimo, zar ne?
...
dakle - ima li neko ideju STA je to romantika uopste?
...
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#44: (2004-08-30 21:18)
Koliko smo romanticni?
ma romantichni smo....
a ovde nemaju emotikone?
dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
#45: (2004-09-06 14:26)
Koliko smo romanticni?
Vasilisa:

)) nije romanticnost nesto sto moze da se meri preciznim instrumentima... sve je individualno. Svako je romantican na svoj nacin pa i ti.
I zasto mora da se definise?
Juce sam gledala vaterpolo, pila pivo i jela kikiriki sa nekim tamo bajom i sve mi to bilo ekstra romanticno ))

Bas tako.
Za neku devojku je romantika ako je izvedes na veceru u neki restoran gde sviraju violine, a drugoj ce biti romanticno da izadjete negde, sednete i drzeci se za ruke posmatrate zalazak Sunca.
Svi mi romantiku shvatamo na pomalo drugaciji nacin, i Vasilisa je ovde sasvim u pravu.
rasdej (male, 33)
Zdravo drustvo. Pa gde ste mi?
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
determinanta
#46: (2004-09-29 23:04)
Koliko smo romanticni?
Romantika je nadahnuce, ona je talenat, a neko je ima ili nema. Romantiku osecas sam, i nema to veze s kim si i sta radis. Ona se nosi u srcu, tamo radja i tamo zivi. (Sam` da niko sad ne trazi definiciju nadahnuca i talenta... jer necu bre da silazim sa ovog foruma ondaK do 2038. godine).
Dakle, ovo je MOJE vidjenje (i definicija) romantike. Nakon svega ovoga, neko ce mozda i da proceni KOLIKO SAM (ili SMO) romanticni.
determinanta is no longer member of Romance Cafe
nemamnik
#47: (2004-10-05 01:27)
Koliko smo romanticni?
joooooooj
svi zasluzujete bar po jedan poljubac na putu ka ostvarenju svoje i samo svoje vizije romantike
...a ona se mozda upravo tako i zove zato sto je za svakoga nesto drugo, pa dakle, nema ni njene precizne i jasne definicije
...
nemamnik is no longer member of Romance Cafe
EROTIC LADY
#48: (2004-10-05 06:22)
Koliko smo romanticni?
Ma svako je romantican na svoj nacin,ali treba taj nacin otkriti.
EROTIC LADY is no longer member of Romance Cafe
GLADIJATOR
#49: (2004-10-16 21:34)
Koliko smo romanticni?
determinanta: Romantika je nadahnuce, ona je talenat, a neko je ima ili nema. Romantiku osecas sam, i nema to veze s kim si i sta radis. Ona se nosi u srcu, tamo radja i tamo zivi. (Sam` da niko sad ne trazi definiciju nadahnuca i talenta... jer necu bre da silazim sa ovog foruma ondaK do 2038. godine).
Dakle, ovo je MOJE vidjenje (i definicija) romantike. Nakon svega ovoga, neko ce mozda i da proceni KOLIKO SAM (ili SMO) romanticni.

bravo!
GLADIJATOR is no longer member of Romance Cafe
#50: (2004-10-16 22:52)
Koliko smo romanticni?
...
...so, back 2 subject - u samom naslovu teme postoji matematicki pojam KOLIKO, tako da prvo moramo da istrazimo kvalitativni aspekt romantike da bismo znali STA merimo, zar ne?
...
dakle - ima li neko ideju STA je to romantika uopste?
...
[/quote]

KOLIKO......I....STA......Prava pitanja....kakva romantika, volite se ljudi onako kako i kad pozelite...a ako pozelite to i uradite, cemu FARSA, treba se uzivati u zivotu punim plucima
Cao duso, zelim te puno...divan kisssss...samo za tebe
Crnka30 (female, 30)
TU SAM....
total: 184, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis