Romance Cafe forums

All forums

Koliko smo romanticni?  

views: 10322, replies: 184
total: 184, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 19
Post #1, page: 1
#1: 2004-04-14 22:06
Koliko smo romanticni?
Sta mislite dali romantika jos uvek postoji u ovom modernom vremenu,ili je posustala pred drugim stvarima.Koliko je romantika potrebna u zivotu i koliko nam znaci?
aurora (female, 35)
page: 5
Walyant
#41: (2004-08-30 00:28)
Koliko smo romanticni?
...eh, pa sad - sha mi drugo preostaje? ))
...samo - ne znam sa cim se slazem - da su piwo i cvece u istoj rawni, tekma i shetnja parkom, kikiriki i bombonjera?!? ))
swe je to romantika, pa i ono chuveno crnogorsko:"...dosta romantike... ))))", ali jos uvek nemamo zajednicki imenitelj
...
pall-mall
(mislite o tome
...
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#42: (2004-08-30 16:12)
Koliko smo romanticni?
Zajednichki imenitelj???Ja se otkazujem od definisanja romantike,nemam vishe snage ni ideje,ako moze neko drugi neka produzi ))
E ovo sam morala da dodam,zaista je bilo teshko ne primetiti da je Walyant pocheo da pishe drugacijim veoma razumljivim stilom.Kompliment.Ovo je ozbiljno nemoj da se ljutish.

Updated 1 time(s), Last update (roksana) 2004-08-30 17:12

roksana (female, 35)
Walyant
#43: (2004-08-30 18:13)
Koliko smo romanticni?
...hvala na komplimentu, Roxen ...
...
...so, back 2 subject - u samom naslovu teme postoji matematicki pojam KOLIKO, tako da prvo moramo da istrazimo kvalitativni aspekt romantike da bismo znali STA merimo, zar ne?
...
dakle - ima li neko ideju STA je to romantika uopste?
...
Walyant is no longer member of Romance Cafe
#44: (2004-08-30 21:18)
Koliko smo romanticni?
ma romantichni smo....
a ovde nemaju emotikone?
dheva (female, 22)
nevina krhka, i jako nezhna... devojchica, vrlina u svom najchistijem obliku....
#45: (2004-09-06 14:26)
Koliko smo romanticni?
Vasilisa:

)) nije romanticnost nesto sto moze da se meri preciznim instrumentima... sve je individualno. Svako je romantican na svoj nacin pa i ti.
I zasto mora da se definise?
Juce sam gledala vaterpolo, pila pivo i jela kikiriki sa nekim tamo bajom i sve mi to bilo ekstra romanticno ))

Bas tako.
Za neku devojku je romantika ako je izvedes na veceru u neki restoran gde sviraju violine, a drugoj ce biti romanticno da izadjete negde, sednete i drzeci se za ruke posmatrate zalazak Sunca.
Svi mi romantiku shvatamo na pomalo drugaciji nacin, i Vasilisa je ovde sasvim u pravu.
rasdej (male, 33)
Zdravo drustvo. Pa gde ste mi?
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
determinanta
#46: (2004-09-29 23:04)
Koliko smo romanticni?
Romantika je nadahnuce, ona je talenat, a neko je ima ili nema. Romantiku osecas sam, i nema to veze s kim si i sta radis. Ona se nosi u srcu, tamo radja i tamo zivi. (Sam` da niko sad ne trazi definiciju nadahnuca i talenta... jer necu bre da silazim sa ovog foruma ondaK do 2038. godine).
Dakle, ovo je MOJE vidjenje (i definicija) romantike. Nakon svega ovoga, neko ce mozda i da proceni KOLIKO SAM (ili SMO) romanticni.
determinanta is no longer member of Romance Cafe
nemamnik
#47: (2004-10-05 01:27)
Koliko smo romanticni?
joooooooj
svi zasluzujete bar po jedan poljubac na putu ka ostvarenju svoje i samo svoje vizije romantike
...a ona se mozda upravo tako i zove zato sto je za svakoga nesto drugo, pa dakle, nema ni njene precizne i jasne definicije
...
nemamnik is no longer member of Romance Cafe
EROTIC LADY
#48: (2004-10-05 06:22)
Koliko smo romanticni?
Ma svako je romantican na svoj nacin,ali treba taj nacin otkriti.
EROTIC LADY is no longer member of Romance Cafe
GLADIJATOR
#49: (2004-10-16 21:34)
Koliko smo romanticni?
determinanta: Romantika je nadahnuce, ona je talenat, a neko je ima ili nema. Romantiku osecas sam, i nema to veze s kim si i sta radis. Ona se nosi u srcu, tamo radja i tamo zivi. (Sam` da niko sad ne trazi definiciju nadahnuca i talenta... jer necu bre da silazim sa ovog foruma ondaK do 2038. godine).
Dakle, ovo je MOJE vidjenje (i definicija) romantike. Nakon svega ovoga, neko ce mozda i da proceni KOLIKO SAM (ili SMO) romanticni.

bravo!
GLADIJATOR is no longer member of Romance Cafe
#50: (2004-10-16 22:52)
Koliko smo romanticni?
...
...so, back 2 subject - u samom naslovu teme postoji matematicki pojam KOLIKO, tako da prvo moramo da istrazimo kvalitativni aspekt romantike da bismo znali STA merimo, zar ne?
...
dakle - ima li neko ideju STA je to romantika uopste?
...
[/quote]

KOLIKO......I....STA......Prava pitanja....kakva romantika, volite se ljudi onako kako i kad pozelite...a ako pozelite to i uradite, cemu FARSA, treba se uzivati u zivotu punim plucima
Cao duso, zelim te puno...divan kisssss...samo za tebe
Crnka30 (female, 30)
TU SAM....
total: 184, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 9 10 ... next page last page of 19
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis