Romance Cafe forums

All forums

O ČEMU ĆUTIMO A BOLI NAS (by Deejana)  

views: 14152, replies: 170
total: 170, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 17
Post #1, page: 1
Zelda

moderator
#1: 2006-10-02 22:50
Sigurno, negde, u sebi imate skriveni mesto za ''tajne'' koje bole. O njima ne govorite nikom. Ne priznajete, čak, ni sebi da još uvek bole bez obzira na vreme koje je prošlo.
'Ajde, da pokušamo da, ovde, ''ostavimo'' komadić bola. (Možda i uspemo da olakšamo sebi).

Updated 1 time(s), Last update (Zelda) 2006-10-02 22:58

Zelda (female, 37)
Prijatna je spoznaja da postojiš u drugačijoj logici. To liči na slobodu.
page: 10
#91: (2007-01-11 14:37)
... o kulama koje smo osvajali ili trebali da osvojimo, da bi shvatili da su od peska, da se ruse...
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
SARMANTNIVITEZ
#92: (2007-01-11 15:14)
O svemu onome sto od coveka napravi zelatinoznu masu sa tendencijom odliva u neku od obliznjih vodotokova ...
O rahmetli osecajima koja jesu deo nas, hteli mi to ili ne, a jos nije izmisljen antivirus za njih ...
O samarima koji te pretvore u zutog psa podvijenog repa koga svi izbegavaju zbog jasne asocijacije na bolest ...
O definiciji boljeg bez jasnih argumenata i klimavoj pozi nikad shvacenog boema ...
O sebi ...
O ...
SARMANTNIVITEZ is no longer member of Romance Cafe
SARMANTNIVITEZ
#93: (2007-01-12 14:49)
Kasno primetih, drenjinice, no to mi je karakterna osobina ...
Moze biti i gore, u pravu si ...
Ono sto nas boli samo je deo nasih frustracija i kompleksa (sebe, naravno smatram stereotipom istog ...)
Kada savladate sebe, postavite stvari na svoje mesto i prihvatite shine kojima voz ide, mnogo je lakse ...
Iako se kroz prozor kupea vide dragi ljudi koji odlaze na drugu stranu, ostavljajuci vam dragocene uspomene i slicice koje vam podsvesno vracaju osmeh na lice i biser koji je implantiran u samu esenciju vaseg trosnog bica ...
Potiskujete, gurate, zaboravljate ...
Dolaze novi ljudi, novi momenti, nova mesta, nove pesme, nove radosti ...
Sto ni u kom slucaju ne treba znaciti da smo zaboravili ono sto nam je zivot cinilo lepsim ...
Vec samo da, iz pijeteta prema tim lepim uspomenama, dugujemo njima i sebi dovoljnu kolicinu energije da idemo dalje ...
SARMANTNIVITEZ is no longer member of Romance Cafe
#94: (2007-01-12 17:02)
O tome da bar za sebe znam da sta treba da uradim a ne uradim,to me boli .jednostavno znam za bolest,resenje al fali primena. sve je stvar motivacije i zelje.sto sam cuo od jednog coveka sada zivis kako zelis da zivis.skupljam snagu u sebi jer znam da da zasluzujem da zivim bolje kao i vi jednog dana prelomicu u sebi (nadam se sto pre) i poceti da zivim kako zelim.pozdrav svima
tosko (male, 41)
zivot je more,a ja sam panonski mornar
#95: (2007-01-12 17:49)
Zaboravio si da odustanes na vreme.
Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
Please note: VIP members do not see advertising
#96: (2007-01-12 18:59)
Tjutim o silnom vremenu provedenom za kompom, o suncu koje vidim samo kada izadjem iz kanca da zapalim cigaretu (Zakon o zabrani pushenja tje mi dotji glave il` plutja).

O dupetu, koje poprima izgled stolice na kojoj sedim po vasceli dan.

O pametnom savetu : Shetaj , udahni malo vazduh...

E, malo mi je ovih 24h da sve postignem , maloooo.
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#97: (2007-01-14 18:39)
Cutim ,a bolish me! Da,bash ti shto se slatko smejesh,a moja ljubav daleka je tebi.Cutim,iako silno zelim da ti shapnem,a prolaze vechnosti,dok se u meni kida,lomi,klija jaka cheznja koju zeljom solim!?!
andjela 33 (female, 35)
Ko zna glasove misli, retko kada se oglasi glasom govora.Ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem
#98: (2007-01-15 20:26)
Ćutim o njegovih 40 i nešto. Ćutim o nekoliko kasnih poziva. Ćutim o bezbrojnim sms-ovima. Ćutim o 2 šetnje i muzici iz kola..

Ćutim jer prošlo je, ćutim jer ne bi se više trebala sećati.

Ali život je takav pa ne možeš izbrisati ono što ti je baš priraslo srcu.

Ćutim jer i dalje neizmerno želim da me lomi svojim rukama, da me privija sebi, divlje ljubi dok mi kida odeću..

Ćutim.. Pa vidite da ćutim!!
jedna jedina (female, 30)
Vesela, pametna, neskromna, egoista.. svi kvaliteti savremene zene...
#99: (2007-05-07 10:12)
tjutim o prolaznosti zivota...a tako se plashim
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
lily66

VIP
#100: (2007-05-17 13:22)
triViALna: kad sve saberem i oduzmem...

...ja najvisHe cutim o sebi, a boli me...
...i da, uhvatim samu sebe u tome da u svim dnevnim & nocHnim pricama najmanje pricam o sebi...o svemu drugome, da, ali najmanje o sebi...

i setim se tako onog "davanja sebe"...

davanje sebe celom svetu je sigurnost, dok je davanje sebe samo jednom coveku opasno kockanje, jer ceo svet ti ne moze nisHta, jedan covek ti moze sve...

da se ne trudim sama da srocim..jednostavno citiram..

imam jedan folder za ono sto boli...i u njemu par podfoldera...a u svakom po neki fajlic...
tri glavne stavke su:
-detinjstvo, grad u kome sam rodjena, otac, ujak, stricevi kojih vise nema..
-bliski prijatelji koji nedostaju..
-ljubav...zar treba tu nesto da dodam...a ume najzesce da boli...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
total: 170, displayed: 10, page: first page previous page ... 2 3 4 5 6 7 8 9  10  11 ... next page last page of 17
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis