Romance Cafe forums

All forums

Volim & Mrzim  

views: 132720, replies: 4265
total: 4265, displayed: 10, page: first page previous page ... 364 365 366 367 368 369 370 371  372  373 ... next page last page of 427
Post #1, page: 1
#1: 2006-10-08 23:57
Volim & Mrzim...
Pa,ajd' da Chujem...onako...Chit-Chat-ovski...
Shta je to Shto volite, a Shta ne?

Me first

Volem da baljezgam po forumu...
Mrzim da preturam (trazim stare teme) po istom ...
devojchica73 is no longer member of Romance Cafe
page: 372
wildone

VIP
#3711: (2008-06-22 18:19)
Volim & Mrzim
mislim da sam bila vise nego pristojna s obzirom na tvoj post na koji sam na taj nacin odgovorila.
O vaznosti ne zelim da raspravljam osim ako ne postoji neki vaznoMETAR - sta god "vaznost" znacila...

so.. keep walking... dreaming... saving... sta god.

cisto da ne odem u off:
mrzim gluposti
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#3712: (2008-06-22 21:23)
Volim & Mrzim
wildone
.....
mrzim gluposti .....

......

Sada ti je jasno , valjda , zashto sam reagovao in the first place...

Mrzim zatrpavanje tema junk postovima ...

________

shto ste keep wolking-a tiche , hm , just the same
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
#3713: (2008-06-22 22:34)
Volim & Mrzim
Junk postovima?

Interesantno...
Nightingale (male, 35)
...isti,poseban,slobodan,samo svoj...
Gandalf

VIP
#3714: (2008-06-23 15:34)
Volim & Mrzim
Dream Raider: Volim da gledam und chitam ove patjenike iza alter nickova... Josh , kada ``kao`` potpuno ``novi`` chlanovi iznose anamnezu celokupnog sastava & deshavanja na forumu, trudetji se da ``rukopis`` prilagode novom liku & delu , dodje mi da nazovem neku od institucija zatvorenog tipa i priupitam: fali li vam neko tamo?....

No, nekome je zzivot majka , nekome matjeha a ``nekome`` , na zzalost, RC. Ovi poslednji ochito nemaju pojma koliko su debelo zagazili u delatnost institucija gorepomenutih.

Mada sam uvek tvrdio da je za takve ignore opcija uvek na dohvatu ruke and misha, chesto , chak prechesto, uhvatim sebe kako mi se gadljivost prema dotichnim, svakim njihovim postom, povetjava za + 1.

U novom sistemu etalona, kao u i mom sistemu vrednosti, oni imaju vrednost apsolutnog

...volim sto ce tarzan uskoro da se vrati...
...btw...volim kada mi prijatelj posalje kompletnu diskografiju omiljene mi grupe... ...
...mrzim...kao i uvek...zvezdu...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
Mesni Narezak
#3715: (2008-06-23 15:58)
Volim & Mrzim
Nekima nikada ne valja. I nikada im neće biti dovoljno dobro, da prestanu sa žalopojkama. Nije bilo dobro "onda", a i sada im je "loše". Smeta im red, smeta im anarhija. Smeta im manjak postova, smeta im gomila postova. Lepe etikete. Eto, čak su i meni zalepili da sam alter nik. Besmislica. I šta sada treba, da im se zakunem?

Ne volim takve. Preciznije, radi se o preziru. A ono što ne poštujem, ne mogu ni da volim.
Mesni Narezak is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
#3716: (2008-06-23 17:03)
Volim & Mrzim
@ Gandalf

Prijatelji , izmedju ostalog , i zato sluzze , znash i sam , samo javish shta ti od muzike treba i sredjeno....

@onomkojiseprepoznaoumompostu

Nemam pojma o chemu se radi, a bash mi se neshto i ne tresu yaya za nechija mishljenja....

Dakle, dabome....

Volim cimanja u pokushaju....
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
maski

VIP
#3717: (2008-06-23 17:32)
Volim & Mrzim
volim drndanja u najavi ....

maski (male, 83)
posle kraste ide gnoj
maski

VIP
#3718: (2008-06-23 17:39)
Volim & Mrzim
...volim guzu u bazenu....
maski (male, 83)
posle kraste ide gnoj
Mesni Narezak
#3719: (2008-06-23 18:31)
Volim & Mrzim
Nije da baš nešto ne volim, ali mi je sažaljivo smešno kada vidim kako se neki upinju da dokažu kako im dokazivanje nije važno.

Ne tako davno, na nekom drugom forumu, jedna , kako da kažem, ženska osoba se ubi dokazujući kako je nije briga što je njen dragi, po njenim rečima, "kreše drugu"!? Usput mu je par puta pomenula familiju, sva frapirana bezobrazlukom i lažima, uz konstataciju da žali zbog javnog iznošenja prljavog veša, ali da "to nije njen stil"!? Znate kako to već ide, oni su i dalje "zajedno", i "mnogo se vole".
Mesni Narezak is no longer member of Romance Cafe
unusual

VIP
#3720: (2008-06-23 18:58)
Volim & Mrzim
Volim kada se probudim, sva jos sanjiva ukljucim aparat ya kafu, odem u kupatilo da se istusiram, spremim se ya posao, pijem kafu i gledam TV, i onda onako laganica na posao........ovo sve pod uslovom da sam se na vreme probudila, a mryim, ma po nesto kao i svi, ali ljude ne, nekako mi mrsko to bre,bolje da je ono" volim i nervira me", pa bih napisla nervira me ovo "trabunjalo", sta je reci htelo!
unusual (female, 34)
total: 4265, displayed: 10, page: first page previous page ... 364 365 366 367 368 369 370 371  372  373 ... next page last page of 427
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis