Romance Cafe forums

All forums

Volim & Mrzim  

views: 132879, replies: 4277
total: 4277, displayed: 10, page: first page previous page ... 366 367 368 369 370 371 372 373  374  375 ... next page last page of 428
Post #1, page: 1
#1: 2006-10-08 23:57
Volim & Mrzim...
Pa,ajd' da Chujem...onako...Chit-Chat-ovski...
Shta je to Shto volite, a Shta ne?

Me first

Volem da baljezgam po forumu...
Mrzim da preturam (trazim stare teme) po istom ...
devojchica73 is no longer member of Romance Cafe
page: 374
#3731: (2008-06-26 11:30)
Volim & Mrzim
Volim što sam posetila manastir Ostrog. Tek kada sam se vratila čula sam da si grešan ako si udario glavom ili nekim dugim delom pri ulasku. To znači da volim što se nisam ogrešila Ja tamo ništa nisam neobično osetila Volim što smo se pešice vratili, ali mrzim što nismo pešice i došli i to bosi. Kažu da tako treba.
E, sad mrzim što je u povratku počela kiša da pada, što su mi se pokidali kajiševi na sandalama, pa sam sve kočila dok sam silazila niz klizave stepenice... pa sam posle imala upalu mišića... ali kada bolje razmislim možda je to mala opomena od Sv. Vasilija, negde sam ja ipak malkce zgrešila

ps. joj što je gadan put do tamo ali volim što sam to doživela

Updated 1 time(s), Last update (Bona fides) 2008-06-26 11:32

Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
Gandalf

VIP
#3732: (2008-06-26 11:31)
Volim & Mrzim
...znaci...kada se budem uputio na hodochasce...da ponesem kacigu i kozno odelo za trke...valjalo bi i koji vazdusni jastuk...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#3733: (2008-06-26 11:41)
Volim & Mrzim
Volim što se Ostroga sete najveći grešnici,ne volim izvikana mesta,naročito što mi je najbolji drug poginuo 7 dana posle posete Ostrogu,a sa svega 20 godina nije tužan ni stigao da zgreši i da je svaki dan pokušavao...

A lepo sam im rekao nemojte klinci sa fiestom punom trave ići na carinike crnogorske sa labradorima i nemojte po svetim mestima usput kupovati brojanice kad auto nećete prodati koliko kandiše na te vaše poroke...

I prođoše labradore,pokupovaše brojanice,sve po redu i eto... Na kraju se svako vrati da bi kući skončao...

Nego koleginice ti da si grešna greh bi se drugačije zvao... Usput došla si sa odmora,pa si tako rezervisana ili je to zbog Ostroga samo i upale mišića...

Ko će meni da piše sad... jedino G-din RC i ti ste to činili iz ljubavi,ovi ostali su iz animalnih poriva više...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-06-26 11:42

NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
#3734: (2008-06-26 11:57)
Volim & Mrzim
Evo Kolega nešto za tebe i Gandija:

Volim ovaj prizor:
Budva - Tocadero
(Slikala se ispred k'o prava

3 cice i 3 šipke
3 izašle na šetalište
kratke čizmice, tange i nešto što liči na gornji deo. Daj Bože da su punoletne. Posule zlatni prah svuda gde je mogao da se zalepi (osim lica) i veselje. Plešu cure. Momci slikaju mobilnim, digitalnim. One tri se zavrtele, jedna baš ume, druga se uči, treća u mraku, najlošija.

Volim to da vidim Što gore - to bolje

p.s. Ma volim ja tebe i dalje, no trpim
Bona fides (female, 77)
#3735: (2008-06-26 12:01)
Volim & Mrzim
Trpiš,a ja ne osećam ništa...

Imaš fotku oko šipke kada si se uvijala sa ta tri gabora?
NeronChe (male, 44)
Please note: VIP members do not see advertising
#3736: (2008-06-26 12:11)
Volim & Mrzim
Volim Kolega što ste tako opi*eni, ali mrzim što se ne držite teme
Bona fides (female, 77)
#3737: (2008-06-26 12:14)
Volim & Mrzim
Pa kad mogu za nešto drugo da se pridržim što bih bio dosledan u svojoj nedoslednosti...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-06-26 12:14

NeronChe (male, 44)
romance-cafe

moderator
#3738: (2008-06-26 13:50)
Volim & Mrzim
Bona fides:
3 izašle na šetalište
kratke čizmice, tange i nešto što liči na gornji deo. Daj Bože da su punoletne. Posule zlatni prah svuda gde je mogao da se zalepi (osim lica) i veselje. Plešu cure. Momci slikaju mobilnim, digitalnim. One tri se zavrtele, jedna baš ume, druga se uči, treća u mraku, najlošija.

Jedan moj ortak ugostio neke strance i kao uvece ga izvede u grad + povede neke drugarice. Strejndzer mu posle nekog vremena zahvali na super provodu ali kao:
- Nisi morao da se trosis za drolje
- Koje drolje?
- Pa ove ...
- Pa nisu drolje, kod nas se tako oblace :D
romance-cafe (female, 34)
Gandalf

VIP
#3739: (2008-06-26 14:24)
Volim & Mrzim
Bona fides: Evo Kolega nešto za tebe i Gandija:

Volim ovaj prizor:
Budva - Tocadero
(Slikala se ispred k'o prava

3 cice i 3 šipke
3 izašle na šetalište

p.s. Ma volim ja tebe i dalje, no trpim

...Bonafides...totalno si pogresila...mesta tipa Trocadera,me uopste ne privlache...cak sta vise,osecam gadjenje...
...da si rekla...neki klub u starom delu grada...sa zivom rock svirkom...gde devojke spontano djuskaju...naravno,normalno obuchene a ne k'o cirkuske jahachice...e to je vec prizor koji volim...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#3740: (2008-06-26 16:37)
Volim & Mrzim
Bona fides: Volim što sam posetila manastir Ostrog. ... Ja tamo ništa neobicno nisam osetila ...ali mrzim što nismo pešice i došli i to bosi. Kažu da tako treba.
E, sad mrzim što je u povratku počela kiša da pada, što su mi se pokidali kajiševi na sandalama, pa sam sve kočila dok sam silazila niz klizave stepenice... pa sam posle imala upalu mišića... ali kada bolje razmislim možda je to mala opomena od Sv. Vasilija, negde sam ja ipak malkce zgrešila

ps. joj što je gadan put do tamo ali volim što sam to doživela

... Komentarisati na forumu sandalice a propos posecivanja Manastira (ma koji bio)... Pisati na temu Volim & Mrzim... I ici tek da ti peDu vidi put... Uostalom o svemu tome se "hvaliti"... Gre`ota...

E to se ne valja... A tu ni Sv. Vasilije Ostroshki ne pomazhe...
MiniMaus (female, 35)
... U tvojoj glavi stanuju mali crveni patuljci... :]
total: 4277, displayed: 10, page: first page previous page ... 366 367 368 369 370 371 372 373  374  375 ... next page last page of 428
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis