Romance Cafe forums

All forums

Knjige. Koje i kada?  

views: 26284, replies: 350
total: 350, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 35
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-26 01:01
KNJIGE, KOJE I KADA...
Omiljenje, kada i u koje vreme procitati odredjene, da li nekog pisca posebno cenite, ili ga mozda uopste ne shvatate (ono u stilu sta li je pisac hteo da kaze), a moze i koja preporuka...Evo od mene: Zauvek "Mali Princ"-Egziperi, toliko obicna i toliko misaona...a procitah je prvi put u 16. godini i od tada jos bezbroj puta joj se vracala.
determinanta is no longer member of Romance Cafe
page: 17
#161: (2006-10-19 23:18)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Orkanski visovi.....citala sam je sa 14 god prvi put......naravno nisam je razumela dobro....zato sam je procitala ko zna koliko puta....i odusevljena sam....
salamandra (female, 23)
come è bello stare insieme a te......
ceca1978
#162: (2006-10-19 23:26)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Beli oleander - Dzenet Fich
Stimer klavira - ne secam se pisca
Jedna od omiljenih mi je Kise dolaze - Luis Bromfild
dalje,
1984 - Orvel
Sudjenje bez sudija - Bernard fon Brentano
Izvesne zene - Koldvel
Andric - apsolutno sve
Slika D.Greja - obozavam tu knjigu
Dozivljaji dobrog vojnika Svejka - Hasek
Bulatovic - Crveni petao leti prema nebu
Carobni breg - Man
dalje, volim da citam Balzaka, Gi de Mopasana. Volim i Gogolja, ma, citam sve ruske pisce, Cehov i Puskin na prvom mestu, imaju sjajne pripovetke.
Volim i Agatu, prozdirem tu laku literaturu, dalje, Piter Cini, Edgar Valas - ko voli krimice
I naravno, mnogo jos toga... Kada neko , kao ja, cita u proseku, jednu knjigu na dva dana, moze do sutra da prica o tome......
ceca1978 is no longer member of Romance Cafe
#163: (2006-10-20 23:08)
KNJIGE, KOJE I KADA...
CRVENI SATOR-Anita Dajamant
kokolala (female, 34)
Crazy Night Fresh Morning
luna

VIP
#164: (2006-10-21 14:12)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Izabela Aljende: Moja izmisljena zemlja
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
#165: (2006-10-22 00:29)
KNJIGE, KOJE I KADA...
11 MINUTA-P.Koeljo...."da li je ljubav uzasNa stvar zbog koje samo patimo?"..ili bajka sa hepi endom....

Updated 1 time(s), Last update (kokolala) 2006-10-22 00:30

kokolala (female, 34)
Crazy Night Fresh Morning
Please note: VIP members do not see advertising
#166: (2006-10-22 14:03)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Ćel Askilsen - "Ništa za ništa"

...pripovetke u kojima progovaraju junaci pritisnuti teretom društvenih uloga...parovi koji više ne umeju da komuniciraju...reči su im prazne, a iz tišine i onoga što ostavljaju nedorečeno iščitivamo sve njihove emocije, strahove i nesigurnost...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
#167: (2006-10-23 22:44)
KNJIGE, KOJE I KADA...
- za one koji veruju u neverovatno u ljubavi....retrospektiva jedne ljubavi ..."Devojka sa pomorandzama"....zaboravila ime autora

- za one koji tragaju za sustinom..."Galeb Jonathan Livingston" (naslov popularniji od autora)

- kada ste nezadovoljni kvalitetom zivljenja...."Ne gubite zivce zbog malih stvari..." Richard Karlson

tri naslova sa preporukom od srca
lazaricaM (female, 40)
U ljubavi, kao i u veri, sve počiva na osećanju i verovanju u neverovatno...
#168: (2006-11-02 11:39)
KNJIGE, KOJE I KADA...
...novi roman Alesandra Barika "Ova priča"...

...Ultimo Peri je dečak koji je proveo život pokušavajući da dovede svet u red. Imao je pet godina kada je video prvi automobil, devetnaest kada je preživeo poraz u Kobaridu, dvadeset pet kada je sreo ljubav svog života, i mnogo više onog dana kada je umro, u jednoj dalekoj zemlji. OVA PRIČA je njegova priča...
vatra i led (female, 35)
Ja sam najbolja "stvar" koja ti se nikad nije dogodila, a ti si najbolja "stvar" koju sam ikad imala
jutro65
#169: (2006-11-02 11:45)
KNJIGE, KOJE I KADA...
lazaricaM

...."Ne gubite zivce zbog malih stvari..." Richard Karlson

Jer su to ipak samo male stvari

Tu knjigu ja dobiJo od Lily za rodjendan...i od tada se uopSte ne nerviram....
jutro65 is no longer member of Romance Cafe
#170: (2006-11-02 13:45)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Pocela da citam Orhana Pamuka "Zovem se crveno", zasada je beskrajno dosadno, je li neko procitao, da li se vredi truditi?
lara kroft (female, 46)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo srecni i jos cudnije kako cesto nam bas to malo nedostaje
total: 350, displayed: 10, page: first page previous page ... 9 10 11 12 13 14 15 16  17  18 ... next page last page of 35
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis