Romance Cafe forums

All forums

Knjige. Koje i kada?  

views: 26372, replies: 350
total: 350, displayed: 10, page: first page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 35
determinanta
#: (2004-09-26 01:01)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Omiljenje, kada i u koje vreme procitati odredjene, da li nekog pisca posebno cenite, ili ga mozda uopste ne shvatate (ono u stilu sta li je pisac hteo da kaze), a moze i koja preporuka...Evo od mene: Zauvek "Mali Princ"-Egziperi, toliko obicna i toliko misaona...a procitah je prvi put u 16. godini i od tada jos bezbroj puta joj se vracala.
determinanta is no longer member of Romance Cafe
#: (2004-09-26 08:41)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Knjige? Ti spori gutachi vremena koji te drze prikovano za stolicu (klupu, fotelju, wc sholju...) imaju divnu osobinu da u sebi sadrze prvih 20 stranica. E tu je kljuc. Svakoj kinjzi koja do mene dodje dozvolim tih 20 stranica. Ako me "uhvati" i "uvuche" u sebe - srecan sam jer, nadalje, zivim u toj knjizi do poslednje strane. Ako ne - odlozim je. Nije za mene. Nemam vise obaveza prema udzbenicima pa ne moram nista "na silu" - ha ha ha... Sada samo "snimam filmove u glavi" i to one koji se odmah dopadnu ... nevazno o cemu su ... nevazno koliko su "debele" knjige iz kojih oni nastaju.. .nevazno sa kog kontinenta dolaze ... Vazno je da su deo slasti u kojima mladje generacije sve redje uzivaju ... a mojoj, eto da kazemo srednjoj generaciji - to zadovoljstvo nije sasvim nepoznato....
Echoo (male, 47)
Redovno SANJAM!!! Ko zeli da udje - neka me ne budi - vrata su sirom otvorena. WELCOME
beegood
#: (2004-10-13 17:13)
KNJIGE, KOJE I KADA...
uh, naravno ! volim da citam , opusta , smiruje .

dostojevskog ( skoro sve ) pre vise godina , mada se uvek iznova pomalo vratim na neke detalje iz " idiota" na primer.

simmela
ludlama
puzza
eka
itd....

naravno naseg selimovica .
beegood is no longer member of Romance Cafe
vodolija
#: (2004-10-15 13:35)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Dervis i smrt,Tvrdjava od Mese i Znakovi pored puta od Andrica-OBAVEZNO PROCITAJTE BAR JEDNOM U ZIVOTU
vodolija is no longer member of Romance Cafe
#: (2004-10-16 00:51)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Nijedan autor i naslov od dosad navedenih u ovoj temi - nije mi stran!!! Razumemo se!!! Volim knjigu. Nazalost, sve manje vremena ima za nju. Realno!!! Ali je uvek tu kada treba da se covek malo "odvoji" i kroz to "odvajanje" vrati sebi. Nekom delu sebe ... Pridruzio bih vec postojecoj listi jos i Koeljoa jer covek ima MOC da isprica pricu tako da mu je dijapazon publike zadivljujuci, mozda kao kod nikog pre .. .od klinca do starca .. od polupismene domacice do profesorke univerziteta .. i svako ga cita na svoj nacin . .i svako nesto nadje ....
Echoo (male, 47)
Redovno SANJAM!!! Ko zeli da udje - neka me ne budi - vrata su sirom otvorena. WELCOME
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
vodolija
#: (2004-10-20 08:29)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Poslusala sam te i kupila njegovu knjigu "11 MINUTA".
Procitana je u jednom dahu i preporucujem svim devojkama i zenama da je kupe ili procitaju.
zeraprinc
#: (2004-10-20 14:04)
KNJIGE, KOJE I KADA...
- Pricha o karmi,
- Raspravom do pobede,
- Budjenje,
- Na obali reke Pjedre sedela sam i plakala,
- Knjiga Lobanja,
- serijal Planeta Dina,
- ...
zeraprinc is no longer member of Romance Cafe
vodolija
#: (2004-10-20 22:20)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Melem za zensku dusu,Melem za zaljubljene
Majke mi bajka,H.end od Mirjane Bobic -posebno za moju zensku generaciju,
Grisam sve knjige
Veronika je htela da umre-PK
Vreme smrti i Koreni od Cosica
i sve ama bas sve od Selimovica

Updated 1 time(s), Last update (vodolija) 2004-10-20 22:25

gothic
#: (2004-10-21 00:17)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Pisac za svakoga, bilo gde i bilo kada - Paulo Koeljo! Price iz kojih svako izvuce neku poruku i pouku. A toplo preporucujem svima "Alhemicar" i "Veronika je odlucila da umre". Trenutno citam "Svetu Goru"- sjajna je!
Takodje jedan od omiljenih pisca mi je Dostojevski, a izdvojio bih njegovih dela- "Idiot", "Braca Karamazovi", "Zlocin i Kazna"...

Updated 1 time(s), Last update (gothic) 2004-10-21 00:21

gothic is no longer member of Romance Cafe
denis
#: (2004-10-21 01:39)
KNJIGE, KOJE I KADA...
Pa sta?Kada vam trebaju tu sam ,kredit pa izvolite.DANAS JE SAJAM U BG, do 25og.
Pozdrav svima ,ko zna zna,ko nezna znace.
denis is no longer member of Romance Cafe
total: 350, displayed: 10, page: first page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... next page last page of 35
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis