Romance Cafe forums

All forums

KAKO ME NERVIRA!!!  

views: 3861, replies: 77
total: 77, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2006-10-18 19:25
KAKO ME NERVIRA!!!!!
KAKO ME NERVIRA!!!!!
KAD NEKOG ZOVNEM NA CHAT, A TAJ.... NISHTA..
VIDIM BIO-LA MI NA PROFILU, PROCENIO ME, I REKO SEBI, MA JOK..
PA RECI I MENI DA NECESH.. A NE DA VISIM KO BUDALA... KLIKNES BRATE NA NECU I OK.
TAKO MI KAZES DA NISAM ZANIMLJIV ISL. NECU PRICAM! DOBRO BRATE NECESH...
RECI, NEMA PROBLEMA!!!
JEL TO NEKULTURA ILI SAM JA BLJESAV???
PITAM JA VAS????
PA NISAM JA NI ZA KIM DOBACIVO NA ULICI.. OKACILA SI PROFIL NA SAJT, NA JAVNO MESTO, IMA TE ZOVEM BRE! AKO NECESH, NAPISHI LEPO UNAPRED NECU, KAO MNOGI I KRAJ!!
BOZE STO SAM BESAN....
colby (male, 45)
I, TAKO.... SAD SE VOLIMO :)
page: 2
Neo-n
#11: (2006-10-19 11:44)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
e sad..smatram da je ipak moje pravo da odaberem sa kim zelim da komuniciram, na kom nivou i na kakav nacin..

narawno - nepri100jnost nije zakonom zabranjena

( principijelno, narawno - )
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
Greenisgoodforeyes
#12: (2006-10-19 11:46)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
Moram opet ja... Je l' vas neko zvao na chat da vas pita koliko je sati ?
Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#13: (2006-10-19 11:49)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
mene su zwali da me pitaju kako sam??

fini neki ljudi

so wot? - nekog interesuje dal`sam se ozhenio - a nekog koliko je sati - pitanje je kako unapred mogu da znam nechije motiwe, i da ne òmashim u trijazhi na chiji tju poziw da se odazowem

a poshto kontam da nisam extra-sens - prihvatim dok ne vidim o Chemu se radi

logichno, zar ne?
Neo-n
#14: (2006-10-19 11:50)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
*
...i pri100jno - mada nekultura nije zakonom zabranjena
#15: (2006-10-19 11:59)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
a sloboda izbora, a?...a?...

i znas..kad me na ulici pitaju kolko je sati, ja lepo i kulturno kazem da nemam sat...
i kad mi iskoci prozor za messenger i kaze osh da prihvatis il da odbijes..ja lepo i kulturno kliknem odbijanje..
pa sto bi dali dve opcije, ako ne zbog mogucnosti da odaberes jednu..
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
Postpaid DialUp konekcija
Please note: VIP members do not see advertising
Neo-n
#16: (2006-10-19 12:00)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
pa nije Colby o tome - no onom "tretjem"- ignorisan.yu
#17: (2006-10-19 12:00)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
Ne dam! Ne dam da me proglasite nevaspitanom zato shto ne odgovorim uvek na poziv za privatni chat! Ili bar nemojte pre nego se javno izvinim ili bar objasnim svima chiji sam poziv odbila.

A odbijam, gotovo redovno. Ne zato shto me ne zanima shta bi taj neko da pricha sa mnom. Ne ni zato shto ne volim da caskam. Odbijam, najcheshce, zato shto nemam vremena il' raspolozzenja da se u upoznavanje otisnem. A to odsustvo vremena il' pravog raspolozzenja, sasvim sigurno, signal je (meni samoj) da necu biti dobar i pazzljiv sagovornik, te bih svojim povrshnim odgovorima na koje se cheka nekad i po desetak minuta samo vishe povredila nego shto cu uchiniti odbijanjem na prvu. Mozzda sudim po sebi. Nije mozzda, sigurno je tako. Mislim, mene vishe povredi to chekanje na sledecu rechenicu, nego odbijanje ili jasno obrazlozzenje "izvini, nemam vremena". Zato odbijam. Zato.
cile011 (female, 43)
Greenisgoodforeyes
#18: (2006-10-19 12:04)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
Ma ja o chatu fenomenoloshki, u startu, ne mislim dobro... Kako da objasnim, bre! Posmatram ga kao upad, kao ubod, kao prisilu. Reci su namerno jake, poshto razmisljam o fenomenu, moram da koristim apstrakcije, pa ih namerno pojachavam...

Naravno, neko ko chat voli, smatrace nepristojnim to sto se ja ne javljam (ne, nije uvek tako, javljam se ja na chat... well, ponekad). A ja koja chat ne volim smatracu nepristojnim mozzda (pazi, opet to nije tako skroz, namerno pojacavam suprotnosti) sto mi neko nije poslao poruku prvo, omogucio mi nekakav, ma kakav uvid u sebe, pa me onda pustio da odgovorim, kad mogu, kako mogu, kad hocu, kako hocu... Jer, on je mene video, odluchio da zbog nechega hoce da pricha, ja njega mozzda nisam, zasto meni ne dati istu mogucnost?

Zamuljala sam, a ? Ali, nadam se da nesto jeste jasno... o tome kako ja mislim o ovome.

E da, ajde da kazzem sve... pa da me zakucate skrooooooooz... ja sam jedna od onih koji chesto ne odbijaju chat, nego ostave da poziv "odzvrji", od onih koji pustaju da drugi pomisli da bi mozzda mogli da posalju poruku (naravno, ako samo poziv na chat videla). Opet o znachenju postupaka govorim. O j... fenomenu, o rechi "odbijam". Kada odbijem, a radim i to, ondaK to znachi nesto drugo. Ali, nisu svi sa kojima ne chatujem oni s kojima bih odbila da pricham. I da se malo opravdam... Veoma chesto ljudima posaljem poruku da mozzda ne mogu da chatujem, ali da poruke hocu da saljem...

- Imate li sat?
- Imam?
- Znate li koliko je sati?
- Znam?
- Hocete li mi reci koliko je sati?
- Hocu?
- Koliko je sati, BRE?

Ej, nisam bas ovakva.

Updated 2 time(s), Last update (moderator) 2006-10-20 13:23

Greenisgoodforeyes is no longer member of Romance Cafe
Neo-n
#19: (2006-10-19 12:05)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
a bRReeeeeeeeeee - paJ sad - rid maj lipZ - O D B I J A NJ E je Ou Kej - sloboda izbora uz konvencionalni naklon - "hvala, ali ne hvala"

ali, kao male su nas uchili da odgoworimo na "dobar dan", kad nam se neko obrati na ulici - so, bilo kakaw odgowor je jednostavno uchtiv
#20: (2006-10-19 12:11)
KAKO ME NERVIRA!!!!!
Ranije nisam, a sad sam se izbezobrazila i ODBIJAM. Jedan od razloga je što nisam baš toliko dokona, a drugi što mi se javljaju sve neki....jeeee....klinci od 20 raspoloženi za sticanje iskustava (mislim, zašto ja? ) i....ma svašta nešto i....mrzi me brate da pričam.....sporo je i...........gde baš mene nađu.....ma, ne mogu

Updated 1 time(s), Last update (OBICNA) 2006-10-19 12:12

OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
total: 77, displayed: 10, page: previous page 1  2  3 4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

You have list where you can keep record of other members sorted by category, so you can contact them again very easy. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis