Romance Cafe forums

All forums

Šta je sve ljubav?  

views: 34298, replies: 749
total: 749, displayed: 10, page: first page previous page ... 57 58 59 60 61 62 63 64  65  66 ... next page last page of 75
Post #1, page: 1
Zelda

moderator
#1: 2006-10-19 20:49
Šta je sve ljubav?
Ja mislim da su klinci mnogo kreativniji i širi od nas, ali ajde da probamo... ako hoćete!
Zelda (female, 37)
Prijatna je spoznaja da postojiš u drugačijoj logici. To liči na slobodu.
page: 65
unusual

VIP
#641: (2008-06-05 14:58)
Šta je sve ljubav?
Gandalf:
unusual:
Gandalf: ...kako je ovo...neoBichno recheno...napravio sam baricu...

Pa napravio..kazem ja lepo izadji iz te "kadice i ostavi igracke" .a ti neces..i onda dok se brckas voda "pljuska" iz dok ti..........od "ne OBIcnih lepo recenih" pravis.............sta?

...ajde malo...pusti masti na volju...

i kako da mastam sada reci ti meni...........
unusual (female, 34)
Gandalf

VIP
#642: (2008-06-05 15:08)
Šta je sve ljubav?
...seti se kada si bila mala...
Gandalf (male, 38)
...majmun u najavi...
#643: (2008-06-05 15:19)
Šta je sve ljubav?
...kad nakon godina (Bog te!) "prezasicenja" sa sve izvanrednim oscilacijama up&down ( a down ide i ispod down-a) koje pride regularno cirkulisu ovim sajtom ipak uvek Jovo-na-novo redovno a i rado posecujem ovaj sajt.

triViALna (female, 32)
#644: (2008-06-05 15:33)
Šta je sve ljubav?
Zivot
KAJTEZ (male, 39)
Don't Worry , Be Happy
unusual

VIP
#645: (2008-06-05 16:04)
Šta je sve ljubav?
Gandalf: ...seti se kada si bila mala...

Secam se.................a ti...........koji si bese razred......o da ..........setila se vec......... bila......zato mi ovo omiljeno..............
unusual (female, 34)
Please note: VIP members do not see advertising
Vronsky

VIP
#646: (2008-06-06 09:25)
Šta je sve ljubav?
Kad ti neko snimi krajiske pjesme u fulu ...
Pa ih jos slusa s tobom ...
I fingira nesluceni uzitak ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#647: (2008-07-18 12:38)
Šta je sve ljubav?
Ljubav je... kada spontano pobrishesh sve svoje profile sa dating/chat sajtova jer ukapiras da je potreba za njima prestala a da tvoja prava potreba sedi tu kraj tebe i umiljato se smeska.... kada shvatis da je zavrsena potraga za naklonoscu, paznjom i smislom koje cemo dobijati i za osobom koju cemo obasipali istom... Kada sva 'igra' koju igramo spontano izgubi svaku primesu virtuelnog i kada cemo se smejati pravim smehom, ljubiti pravim poljupcima, grditi pravim recima, plakati pravim suzama a ne emotikonima, surogatima osecanja i raspolozenja, sterilnom zamenom za realno, chulno i osecajno....
Ja sam jos uvek na tushta i tma kojekakvih dating/chat sajtova...
Moji su profili jos uvek postojani...
Jos uvek nema one koja ce promeniti to.
Jos uvek trazim i nadam se.
I dokle god nalecete na te moje profile po kojekakvim sajtovima... znacete samo jedno:
da nisam srecan.
Srki_Lee (male, 43)
Svrha života je život sa svrhom
#648: (2008-07-18 12:59)
Šta je sve ljubav?
Ne baš bukvalno,ali delim najjednostavniju definiciju koju si napisao kao istinitu... Pa i kada nisam zajedno s tom kojom sam srećan nekako mi ne ide da postujem bilo gde,k'o da varam i sebe i druge... A ko će sve profile izbrisati...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-18 13:00

NeronChe (male, 44)
J M B 2 9 0 2 9 6 4 7 7 2 0 6 2
#649: (2008-07-18 13:25)
Šta je sve ljubav?
@ Srki
Bona fides (female, 77)
Neka ti je i kiseo odgovor, ja šećer nosim u džepu mojih misli
unusual

VIP
#650: (2008-07-18 17:26)
Šta je sve ljubav?
Srki_Lee: Ljubav je... kada spontano pobrishesh sve svoje profile sa dating/chat sajtova jer ukapiras da je potreba za njima prestala a da tvoja prava potreba sedi tu kraj tebe i umiljato se smeska.... kada shvatis da je zavrsena potraga za naklonoscu, paznjom i smislom koje cemo dobijati i za osobom koju cemo obasipali istom... Kada sva 'igra' koju igramo spontano izgubi svaku primesu virtuelnog i kada cemo se smejati pravim smehom, ljubiti pravim poljupcima, grditi pravim recima, plakati pravim suzama a ne emotikonima, surogatima osecanja i raspolozenja, sterilnom zamenom za realno, chulno i osecajno....
Ja sam jos uvek na tushta i tma kojekakvih dating/chat sajtova...
Moji su profili jos uvek postojani...
Jos uvek nema one koja ce promeniti to.
Jos uvek trazim i nadam se.
I dokle god nalecete na te moje profile po kojekakvim sajtovima... znacete samo jedno:
da nisam srecan.

Drago mi da procitam da jedan muskarac moye o ljubavi onako iskreno da pise..i nije strasno jel tako
unusual (female, 34)
total: 749, displayed: 10, page: first page previous page ... 57 58 59 60 61 62 63 64  65  66 ... next page last page of 75
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Monodrama - turisticka agencija
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis