Romance Cafe forums

All forums

Vise momaka?? Da ili ne?  

views: 6112, replies: 76
total: 76, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2004-09-27 14:34
Vise momaka??? Da ili ne??
U zivotu sam srela mnogo ljudi tj. devojaka koje su u jednom trenutku zaljubljene u dva momka a naravno ima i onih koje odrzavaju dve veze! Dosta njih je reklo da bi glasali za poligamiju!! Misljenje??
plavusica (female, 22)
slatka,zanimljiva, komunikativna....
page: 3
#21: (2005-04-15 20:24)
taurus011:
senzualna: Ako je zena toliko spretna da dobro balansira u svemu, i da tu niko ne trpi...sto da ne

Ja sam otvorio radnju za ''balansiranje''...Posle mog ''balansiranja'',nije joj do ''setnje''...mis'im,ne ''baca'',ni levo,ni desno... ...''sigurna voznja''...

ho,ho....nasli smo resenje mom "milom"....samo reci adresu...da me "ukroti".... i evo stizemo kod tebe!!!
antraks (female, 26)
"!!!"
#22: (2005-04-15 23:37)
antraks:
taurus011:
senzualna: Ako je zena toliko spretna da dobro balansira u svemu, i da tu niko ne trpi...sto da ne

Ja sam otvorio radnju za ''balansiranje''...Posle mog ''balansiranja'',nije joj do ''setnje''...mis'im,ne ''baca'',ni levo,ni desno... ...''sigurna voznja''...

ho,ho....nasli smo resenje mom "milom"....samo reci adresu...da me "ukroti".... i evo stizemo kod tebe!!!

Jel Tebi Ilonkica...sestra...?
taurus011 (male, 44)
DomaćicaNađeta...OstaloUpostupku
ILONKA
#23: (2005-04-15 23:41)
nije ali u cemu je slicnost izmedju nas dve
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
#24: (2005-04-15 23:53)
Reko da nije i Ona Madjarica...nis ne razume,il se pravi da ne razume...pa dolazi do ''zabune''...
taurus011 (male, 44)
#25: (2005-04-16 00:09)
taurus011: Reko da nije i Ona Madjarica...nis ne razume,il se pravi da ne razume...pa dolazi do ''zabune''...

Vi se zbunili...pih!!!
antraks (female, 26)
"!!!"
Please note: VIP members do not see advertising
senzualna
#26: (2005-04-18 13:24)
taurus011:

...pazi samo..."sigurna voznja" uglavnom dosadi...pa menjas ili vozaca,ili vozilo...
senzualna is no longer member of Romance Cafe
#27: (2005-04-18 19:58)
senzualna:
taurus011:

...pazi samo..."sigurna voznja" uglavnom dosadi...pa menjas ili vozaca,ili vozilo...

Eeee...onda tu nema nista...Senzualno...a, zove se...''trpanje''... Nego...da se ne lazemo... jos Ti nisi naletela na pravog...''vozaca''...
taurus011 (male, 44)
luna

VIP
#28: (2005-04-18 20:23)
Hej moze, bas mi treba pomoc po kuci
luna (female, 49)
... El amor es más que un sentimiento, esto es un estado de ánimo ...
ILONKA
#29: (2005-04-18 20:58)
da i oko baste a ves masinu treba napraviti za ovakvi stvari treba njih vise
ILONKA is no longer member of Romance Cafe
#30: (2005-04-18 21:08)
ma bez veze .....isto ko sto je glupo imati i vise devojaka zamisli da ti dodje sutra devojka i kaze e imam jos jednog tiipa ......fujjjjj
voja79 (female, 54)
no way
total: 76, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

Each member has it's own Private Gallery of images and access to your gallery is permited only to those members who are in your private list. You can add any image in your... Private Gallery

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis