Romance Cafe forums

All forums

Koji je vaš najveći "blam"  

views: 4441, replies: 76
total: 76, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 next page last page of 8
Post #1, page: 1
#1: 2006-11-25 15:33
Verovatno ste nekad napravili ''neshto'' (a mozda pravite i danas) chega se stidite. Mozda je "TO" bilo i nesvesno.
Da li imate hrabrosti da to isprichate ovde, nama, nepoznatim ljudima (i zenama, shto bi rekao Duchitj)?

Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
page: 5
Zelda

moderator
#41: (2006-11-28 18:49)
Bilo skoro, za vreme Sajma knjiga. Vracam se ja uvece kuci, videla neke ljude, kupila neke knjige. Na stanici guzzva, i mene mrzi da chekam bus, pa uzimam taksi. I dzzaram nesto po svom mobu, citam poruke, kuckam nesto. Odjednom cujem taksista se obraca meni, zapodeva covek razgovor o mobilnom. I meni malo cudno, ali uredno odgovaram, vichem cak, jer mu radio drnda... Sve dok me u jednom trenutku (proshlo je nekoliko mnuta) covek lepo ne zamoli da malo tishe govorim jer prica sa nekim, telefonom. Pokrila sam se ushima, i posto sam sebe prvo dobro oplevila (taktika "uradi samA, ispasces manje smeshna, ha ha") nisam zucnula sve dok nisam zalupila vrata sa spoljne strane.

uf
Zelda (female, 37)
Prijatna je spoznaja da postojiš u drugačijoj logici. To liči na slobodu.
#42: (2006-11-28 19:15)

Ma, nije ovo blam. (I meni se slichno dogodilo).

Joj, umrecu od smeha
Bravo, Zelda.
Deejana (female, 36)
''Ali moze li misao probuditi coveka iz zivotnog sna?''
#43: (2006-11-28 19:38)
Zbog nekog gadnog nevremena stizzem na otvaranje Medjunarodnog omladinskog kampa kad je oficijelni deo zavrshen, a i koktel vec pri kraju. Mi domacini, a gosti nam iz 9 zemalja Evrope, ukljuchujuci i dva strana predavacha. Ja umorna i iscrpljena, zabolela me glava od izvinjavanja i objashnjavanja razloga za toliko kashnjenje. A Tim realizatora me cheka, da kao rukovodilac kampa preuzmem odgovornost za sve potrebne preduslove. Vidim neshto debelo nije u redu, osecam napetost u vazduhu, a sve pokushavam da ih smirim, trudeci se da ih ubedim da govore jedno po jedno, ne bih li ukachila u chemu je problem. I klimam glavom, na sve shto kazzu, ponavljajuci samo dve rechi: "Super" ili "Why?", besomuchno pokushavajuci da izmedju redova prochitam razloge za toliko nezadovoljstvo. Pitala bih na srpskom, al' ne mogu, nije red zbog ovo dvoje stranaca koji su chlanovi Tima. Moram da pokazzem da smo mi divni domacini, da poshtujemo goste i tako to

I dodje red na Renarsa, jednog od dva strana predavacha. Pricha on, mirnim, ravnim glasom, a ja pratim grimase na licima drugih i pokushavam da uhvatim neverbalne poruke. Klimam glavom i kad je zavrshio kazzem: Super, okrecuci glavu ka sledecem chlanu Tima. I najednom svi pochinju da se smeju, a ja zbunjeno gledam - shta im je? Onda me devojka koja je sedela do mene munu laktom u rebra i kroz smeh mi objasni: "Cile, nesreco, koncentrishi se, momak ti se upravo pozzalio kako je zaradio stomachni virus, valjda od nashe hrane, a ti kazzesh super".

Domacinski, nema shta!
cile011 (female, 43)
falcao
#44: (2006-11-29 19:21)
Ono pipkanje u autobusu.
Kada sam imao 14,15 godina
voleo sam da "proverim" da li
nosi steznik ili ne.Devojcice ili
mlade tete, bilo je svejedno.
Posebno one lepo sredjene
i doterane.
Posle prvog ozbiljnijeg
zabavljanja ta navika jednostavno
je izcezla.
Sada se retko vozim autobusom,
i ako se nadjem u sl.situaciji
jednostavno se nasmesim
uspomenama.A ono lakat u
rebra hvala "Njemu" nisam doziveo.
falcao is no longer member of Romance Cafe
fan upps
#45: (2006-11-29 19:25)
heheh pa ti si imo i srece
fan upps is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
falcao
#46: (2006-11-29 19:30)
Fortuna moja sestra bwe,
zato i nisu Felinijevska
gorka secanja.

Updated 1 time(s), Last update (falcao) 2006-11-29 19:31

falcao is no longer member of Romance Cafe
#47: (2006-12-07 13:15)
nije najveci.. ali je jedan od mnogih..

vracam se sa posla i opet primetim lika s kojim se povremeno shmekam u busu..verovatno stanuje negde u mom kraju..
a pleni toliko da uopste nisam u stanju da primenim klasicnu zensku tehniku "ne gledam u tvom pravcu i nisam te primetila"..

i tako shmekamo se..stizemo na stanicu, on izlazi, a ja shvatim da mi se shtikla u nesto zaglavila...jace cimnem i naravno ostanem bez stikle...
pokupim je, strpam u tasnu i izlazeci iz autobusa proverim da lik nije sve to posmatrao..i..konstatujem s olaksanjem da je vec dobrano odmakao..
svratim u prodavnicu i izlazeci sa kesama trudim se da hodam kao da imam stiklu..odvratno..peta u vazduhu, a prsti bole...
u momentu na potiljku osetim pogled..a tip, naslonjen na saobracajni znak, gleda u mene i osmeh mu ide oko glave....
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#48: (2006-12-07 15:13)
3.

Par mojih prijatelja i ja na Lokrumu. Ja u belom kupaćem, jednodelnom. Moderan, ali nepraktičan. Lepo izgleda, kuvam se u njemu a nedajbože da se pokvasi - sve se vidi. Daklem, trpim za lepotu i skeniram okolo.

Nije mi trebalo mnogo da uočim strašnog frajera. Gledam ja njega, čini mi se da gleda i on mene. Kapiram da, ako mislim da nešto bude, a mislim, moram pod hitno da se odvojim od ovih ludaka sa kojima sam došla i da se jelte, osamim.

Rešim da idem do mesta odakle se skače u vodu da vidim koliko je visoko . Ustanem, uvučem stomak najviše što sam mogla (Ista Bo Derek), isturim grudi, glava gore....na prstiće i tap, tap, tap po vrelom kamenu.

I naravno padnem. Probam da ustanem pa opet padnem, pa opet i opet...i u tom kaljužanju skapiram da se nalazim u sred nekog udubljenja u kamenu prečnika jedno 2 metra u kojem ima 2 prsta vode a po dnu se uhvatila ona zelena ljiga. Beli kupaći.

Četvoronoške sam izmilela na opšte oduševljenje okupljenih.
OBICNA (female, 39)
Nije labud nego čaplja!
#49: (2006-12-07 15:21)
sreca te je zeleno IN...
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#50: (2006-12-07 15:21)
Da je bio mister pravi , prishao bi i pomogao , mozzda i sam skochio i napravio fazon od toga ...

Nije to bio blam , samo si ga, u stvari, testirala .. :P
Dream Raider (male, 46)
corporal punishment
total: 76, displayed: 10, page: previous page 1 2 3 4  5  6 7 8 next page last page of 8
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis