Romance Cafe forums

All forums

Zavedi me - razvedi me! :)  

views: 2880, replies: 50
total: 50, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2006-11-26 23:38
Dilema koja nastane u nekoj vezi je dilema izmedju dvoje involviranih. Ako koristim/trebam nekoga treceg da bi bila u stanju resiti dilemu sa prvim, onda komotno racunam da sam i ja u nekoj drugoj prici neko treci za resavanje neke dileme medju nekih dvoje. Prosto ko ...prebranac, ali:

Da li je i koliko je taj neko treci motor za promene/odluke?

Zasto smo vecinom pleteni na mustru: potreban mi je neko na koga cu da "naskocim" pre nego sto "otskocim" od nekog? Iliti : sta je sigurno, sigurno je! A sve je sigurnije od biti SAM!

I zasto, pobogu, ljudi toliko cesto koriste frazu: ostavio/la sam nju/njega zbog Tebe?

Magicni trougao, interesuje me magicni trougao "bilateralnih" odnosa!
triViALna is no longer member of Romance Cafe
page: 3
#21: (2006-12-04 09:13)
A onda nekom , ti treci budes
leva ulica (female, 39)
Paznja!! Cor-sokak!! Idete na svoju odgovornost...
SARMANTNIVITEZ
#22: (2006-12-14 10:51)
I onda on ostane sam ...
SARMANTNIVITEZ is no longer member of Romance Cafe
#23: (2006-12-14 10:55)
i onda opet srecni su sviiiiiiiiii....
lily66 (female, 42)
Postoji tajna vjestina..srcu se pokoriti..))
#24: (2006-12-21 03:00)
.... ....skoro negde se tu motam po vukojebinama cg....lepa priroda nema šta....neverovatni kontrasti....nije reklamna forica...hahahaa...

.....provedem par dana po nekim kanjonima...i primetim one već famozne borove koji rastu iz stene.....nigde ni truna zemlje, ali vetar naneo semenku i ona se primila....rastvara i hrani se onim kamenom iz koga je iznikao....

.....otisne se kameni usov pokida par komada....spiči grom u jedan, požar se prenese na još nekoliko....i slični slučejevi propasti......

....gledam jedan..njegova stena dominira okolinom.....ima ohoho godina...kora mu izranjavana na stotine mesta...šiba smola nebi li se odbranio od nevremena....krošnju mu rascepio grom....liči mi da nije samo jedan....ali on stoji....uprvavio se nebu pod oblake....na okolnim stenama čitava šuma mladih borova....njegovi su potomci vidi se to po rešenosti da opstanu...hahhaa...a i po tome što su svi ostali potencijalni roditelji prilično daleko.....

.....prizor izaziva prijatne...da ne kažem sentimentalne osećaje....

....ali.....njegova stena je dotrajala...sam ju je pojeo....

....par dana kasnije vratim se istim putem...njega nema....nema ni stene....

....ispod je hučala komarnica.....

........e sada nek se nađe mozak koji će da me ubedi da ih je privukla....motorirala......komarnica....ma nije nego.....
ca blues (male, 36)
Flashback
#25: (2007-04-29 10:16)
Culi ste nekada za rasturaca ili rasturacicu brakova...
Flashback is no longer member of Romance Cafe
Please note: VIP members do not see advertising
sunce u ocima
#26: (2007-04-29 11:04)
A šta ako neko prosto tako voli? Šta ako je u biti te ličnosti potreba da, što ljubavlju, a što nekim drugim stanjem duha bude u interakciji sa više od jednog čoveka/žene? I na kraju... šta sa onim da trenutno u Beogradu (tom informacijom raspolažem) razmere problema su sledece 7:1 naravno žena u odnosu na muškarce. Daklem... svega ima tu po malo. A i ta tranzicija.....
sunce u ocima is no longer member of Romance Cafe
#27: (2007-05-03 13:12)
tranzicija je kriva za sve
Malena_Kv (female, 33)
cause all I want is just once to see you in the light,but you hide behind the colour of the night...
#28: (2007-05-03 14:33)
Morrrrrrrreeeeeeeeeeeee!!!

Same ve prosmatrem!!Nemo da se zakovrljim , sve će da ve razvedem!!!Znate!
Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
bezimena
#29: (2007-05-03 16:32)
bezimena is no longer member of Romance Cafe
ledobermann
#30: (2007-05-03 16:38)
uspesno razvodim brakove,zainteresovane....
ledobermann is no longer member of Romance Cafe
total: 50, displayed: 10, page: previous page 1 2  3  4 5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis