Romance Cafe forums

All forums

Zavedi me - razvedi me! :)  

views: 2879, replies: 50
total: 50, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Post #1, page: 1
#1: 2006-11-26 23:38
Dilema koja nastane u nekoj vezi je dilema izmedju dvoje involviranih. Ako koristim/trebam nekoga treceg da bi bila u stanju resiti dilemu sa prvim, onda komotno racunam da sam i ja u nekoj drugoj prici neko treci za resavanje neke dileme medju nekih dvoje. Prosto ko ...prebranac, ali:

Da li je i koliko je taj neko treci motor za promene/odluke?

Zasto smo vecinom pleteni na mustru: potreban mi je neko na koga cu da "naskocim" pre nego sto "otskocim" od nekog? Iliti : sta je sigurno, sigurno je! A sve je sigurnije od biti SAM!

I zasto, pobogu, ljudi toliko cesto koriste frazu: ostavio/la sam nju/njega zbog Tebe?

Magicni trougao, interesuje me magicni trougao "bilateralnih" odnosa!
triViALna is no longer member of Romance Cafe
page: 4
#31: (2007-05-03 17:05)
Ako mi razdvedeš Kokicu od Džeki,ne pitam šta košta!Od zadnjeg teranja ne mogu da je razdvojim od tog seldžuka!
Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
#32: (2007-05-03 17:08)
Zna li Kokica koliko dzukaca ima na ovom svetu? Mada... mozzda je ipak TO to...kutunjo
Drina (female, 73)
#33: (2007-05-03 17:14)
Naivna,neiskvarena,blenta jedna!Zato sam i zamolio kolegu da pomogne!
Kroki (male, 77)
WinErr: 002 No Error - Yet.
Olga
#34: (2007-05-03 22:49)
Taj magicni trougao je vise nekako tragicni trougao i u njega se ulazi uvek i po pravilu- kada ne zelimo da se pomucimo da zavrsavamo ranije zapocete price, nego kao u spanskoj seriji vrtimo zaplet.
Zasto bi "naskakao" na nekoga u trku, mozes da se povredis ozbiljno. Zasto bi sa jedne stolice trcao u drugu a da pre toga malo ne prosetas i protegnes noge i vidis nesto novo, pogledas svet oko sebe i svet tebe dobro pogleda, a onda se odlucis za necije toplo krilo bas po svojoj meri.
U ljubavi sam bila uvek protiv te " trouglaste" geometrije, ljubav ne podnosi uglove, jer se u njima nakuplja mnogo prasine, lakse je odrzavati krug od rasirenih ruku dvoje koji se postuju i razumeju sami sebe.. ali u tom krugu je "vruce", druga strana ocekuje, gleda, snima, trazi, potreban je stalan rad ruku da se krug ne prekine, balansiranje da drugi ne poremete ravnotezu ili da se vrteci se u krug- ne padne. Pravi odnos zahteva napor, zato se ljudi iznova zaljubljuju,prave kombinacije, cekaju tzv. srodne duse kao da su komete, mastaju i pate za nekim davnim neostvarenim ljubavima, pominju ih i pominjace ih do cukununucadi, a da nikada nisu zasukali rukave i izbacili tog " treceg, nepotrebnog igraca" i pozabavili se sparing partnerom koji im je na raspolaganju a koji se sa lakocom odbacuje jer je dostupan.
Kako znamo od kakvog je materijala neko napravljen ako "stof" ne pipnemo nego samo " biramo ocima" razne materijale?
Tako ja mislim o trecem, trouglovima i trazenju neostvarenih ljubavi i cinjenju necega " zbog tebe".
Niko nikoga ne ostavlja "zbog tebe" vec samo poradi sebe ali uvek nadje zrtvu kojoj ce prikazivati snagu svojeg cina " zbog tebe" i zato ima mnogo pesama u kojima "zbog tebe ovo, ono" uvek optuzujuci drugu stranu za svoj ljubavni fijasko, a ova, recimo, zivotni moto je mnogih koji ulecu u "trouglove":
"Zbog tebe nikom
ne dam da me voli
a dusa boli,a dusa boli."
Ti sto uvode sporedne igrace smatrajuci ih relevantnim za ishod, verujem da cesto pevaju gore pomenutu pesmu.
Zivot je tezak, kada bolje razmislim ali ljubav slatka.
Olga is no longer member of Romance Cafe
#35: (2007-05-03 22:55)
srechom pa ne znam sva slova.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
Please note: VIP members do not see advertising
#36: (2007-05-03 22:57)
кад дуго ниси била у библиотеКи...
... и пусти тета Олгу нека пише... волим да је читам...
veka038 (female, 36)
Plava, nezna, neizbezna... PREZADOVOLJNA
luiss
#37: (2007-05-04 00:09)
A jel se to vama ne dsesava "SVETICE"??????????
luiss is no longer member of Romance Cafe
triViALna
#38: (2007-05-04 00:33)
Ako me razvedes - zaveo si me!
Ako me zavedes - nisi me razveo!

Onomad kada sam postavila ovu temu...imala sam neku konkretnu sliku u glavi - do poslednje nijanse upijenu. Rezultat iz neke u tancine poznate price tj. prica. Iz nekih statistika, pre- i proracuna. Ako lazu reci, ne lazu u brojke pretopljene reci!

Interesantan mi taj sitan bod u mustri koju pratite u recima. Koju pratimo sa recima. Koju pratimo kroz reci, ALI koju nigde u zivotu i u izivljenim recima ne pronalazim!

Gde su dvoje - treceg nema! Ako ga ima, ondaK prvi dvoje nisu dvoje nego nula! AhaM - logicno zvuci, ali ne sHljaka!
Ne sljaka u paru, individualno sHljaka!

Updated 1 time(s), Last update (triViALna) 2007-05-04 00:35

#39: (2007-05-04 00:45)
Ne znam kako je kod vas,ali mene do sada niko nije zaveo,a da nisam svesno, a precutno pristala na to.
A bass me zanima kako je nesvesno, a glasno-bez cutnje
Drina (female, 73)
triViALna
#40: (2007-05-04 00:48)
Nikada ni ne mozes da zavedes nekoga ko nece da bude zaveden! U tome i jeste poenta (precutana ii ne-precutana!), ali...svako izvrce pricu na onaj nacin na koji se njemu uklapa u...
u...
u...
reziju.

total: 50, displayed: 10, page: previous page 1 2 3  4  5 next page last page of 5
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis