Deejana: Kao shto vidim, vidim...
Ako ste napisali ''(...) smisao napisanog (...) nego li nachin i gramatika.'', zar niste postavili smisao i gramatiku u dve kategorije?
Ili, ovo ''nego li'' podrazumeva istu kategoriju?
Pa, da, sad tvrdite da podrazumeva.
Hteli ste da kazete jedno, a rekli ste drugo. To mi je jasno.
Samo, ne shvatam, chemu aluzije! U chemu je Vash problem? Zashto Vi brinete o funkciji moderatora?
Zaista cenim vash trud, pa mi nece biti teshko da ponovim:
-
ne mozemo se slagati sa mishljenjem, vec slazemo sa nekim u mishljenju - i uzgred,
preda mnom se pishe odvojeno
*I dalje me gadjate bodezom. Ja cu Vas penkalom...
ops, zaboravih smajlic
pod br. jedan -zamenili ste teze izvukavši iz kontexta ono što sam rekao - ako je jedno bitnije od drugoga onda se valjda nalazi u istoj kategoriji, ali poredjano po hijerarhiji... dakle, nisam ja to izdvojio nego vi... u neuspelom pokušaju, naravno
pod br. 2 - vi ste bili "nepismeni" (važno) u primedbi vezanoj za izbor moderatora (nevažno), i ko što vidite ne raspravljamo na temi o moderisanju, nego na temi o "nepismenosti", a u smislu da ne posedujete kredibilitet da druge prozivate
pod br. 3 - hvala, u pravu ste - nedostajala mi je upravo ta definicija - "slagati se U mišljenju"

... sa osvrtom, naravno, na suštinu - nisam vas prozvao SAMO za
nepismenost, nego upravo za
neprimerenu prozivku "s'visine", na koju definitivno nemate pravo (a ja zadržavm pravo da o toj neprimernosti iznesem svoj stav)
pod br. 4 - kada se
najveći (ovo je ironija) umovi budu dogovorili da li je ispravno "samnom" ili sa mnom", možda "predamnom" i bude pogrešno - do tada mi ne pada na pamet da prihvatim nečiju ambiciju da ostavi zadužbinu ispraznim naklapanjem u vezi problema koji u stvari i ne postoji - ispravno je i jedno i drugo (samo zavisi od toga koje udžbenike, i iz koje epohe konsultujemo)... ukoliko i dalje insistirate objasnite mi šta znači termin "predA"?... po toj logici, a jedino u nju verujem, ukoliko želimo da to napišemo odvojeno, ispravno bi bilo "pre
d(¿) mnom" - što bi bilo više nego rogobatno... i naravno, "predA" je u (ovom slučaju) prefix, te se piše spojeno sa "mnom"
pod br. 5 - gde vi vidite bodež?¿? ne budite nepristojni insinuirajući nonsense (termin nonsens potražite u Vujakliji, pa se javite kada pronadjete... nadam se, potrajaće

)