Romance Cafe forums

All forums

Shta vas je danas :D))  

views: 35629, replies: 961
total: 961, displayed: 10, page: first page previous page ... 56 57 58 59 60 61 62 63  64  65 ... next page last page of 97
Post #1, page: 1
#1: 2006-12-01 22:23
Shta vas je danas... :D))
nasmejalo

...
keep walkin`
Neo-n is no longer member of Romance Cafe
page: 64
#631: (2008-06-30 13:46)
Ushla dva Hrvata u aviJon koji leti do Njujorka.
Jedan sedne do prozora a drugi u sredinu.
Taman pre poletanja na sedishte do prolaza pored njih sedne jedan Srbin .
Samo shto je izuo cipele i malo se raskomotio kad ce Hrvat pored prozora:
"Mislim da cu da ustanem da si donesem jednu koka - kolu"
na shto ce Srbin:
"Nema problema - ja cu ti je doneti da se ne izvlachis odatle"
Chim je otisho Hrvat uzme jednu njegovu cipelu i pljune u nju. Kad se Srbin vratio sa koka - kolom drugi ce Hrvat:
"I ja bih rado jednu koka - kolu", dok Srbin ode da i njemu donese a drugi Hrvat mu odmah pljune u drugu cipelu.
Srbin se vrati sa koka-kolom i tako su svi uzzivali u letu do NY. Dok je aviJon sletao Srbin obu cipele i shvati shta su uradili i na to ce:
"Pa dokle ce ovo da se nastavlja? Ovo neprijateljstvo medju nama... ova mrzznja...ovo pljuvanje u cipele i pishanje u koka-kolu?"

.....
pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#632: (2008-07-01 14:39)
mail qma Donovana sa radnim nazivom...''zashto je more slano''....

pavladoljska (female, 32)
Vlasnica Brenda KPGS
#633: (2008-07-01 15:07)
NeronChe (male, 44)
Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...
Vronsky

VIP
#634: (2008-07-02 10:08)
Blagi, poznati lahor ...
Malo srece i za nas uboge ...
Pokoji smesak srece ne bi li se ponovo zivim osetili ...
Malo li je, kume ...
Vronsky (male, 46)
Whisper ...
#635: (2008-07-02 15:16)
NeronChe (male, 44)
Please note: VIP members do not see advertising
ferlajt

VIP
#636: (2008-07-02 16:57)
ima svi uskoro da pravimo ovakve vizitke... pa jel vidite ovu ludost sa neta...evo prenecu clanak...
Zbog sve veće zauzetosti i manje mogućnosti da se sretne potencijalni partner u Engleskoj se pojavio tzv. tuting ili bludžeking koji bi se najkraće opisao kao seks s nepoznatom osobom na brzinu.

Dovoljno je da imate mobilni telefon, da se uključite u “bluetooth” mrežu i nađete u blizini osobu koja baš u tom momentu ima porive slične vama. "Tuting" je zapravo besplatan servis koji poziva na anonimni seks s potpunim strancima u javnom prevozu, ali i zatvorenom prostoru - kaže se u objašnjenju najnovijeg hobija na internetu. Posle uspostavljanja veze razmeni se nekoliko poruka, pošalje eventualno fotografija i dogovori mesto gde će se razmeniti strasne pobude. Poenta je u tome da to bude neko javno mesto koje izaziva nalet adrenalina kao što je toalet u restoranu, prazan kupe u vozu, parking ili čak neka prazna kancelarija. Domet za ovu seksualnu igru je 10 metara, što znači da se potencijalni ljubavnik nalazi u vašoj nepoznatoj blizini
.

....kad ovde ima laznih profila...kkao ce tek da bude laznih bludzekinga... naostris se...da se sa nekim kalemish...a ono na poziv ti odgovorio brkati shofer zglobnog autobusa
..ajte vi braco englezi,proverite dal to radi kako treba...mi smo malo zaostali...pa aKo to fercerA ETO I NAS...

Updated 1 time(s), Last update (ferlajt) 2008-07-02 16:58

ferlajt (male, 99)
Pažnja! Deo ovog profila narušava pravila.Neće moći biti pretraživan ...
#637: (2008-07-02 17:01)
Auu , pa ovo je revolucionarni i evolucioni dan za nas željne nepoznatih ženskih tela... Ajde neko elokventniji neka predloži gazda Goranu da osmisli način kako bi se spajali ovde bez da prvo poubijamo sve alfa mužjake...

Sad će neko reći evo treba im TUTING da bi umočili...

Naša verzija bi mogla da se modifikuje,što bi uključilo i besplatnu dodatnu opremu u vidu crnih jeftinih kesa za djubre,tj. ne moraju da budu crne,samo da ne gledam...
NeronChe (male, 44)
#638: (2008-07-02 19:23)
... Kako Zemunac pozove psa... "Znachi... dodji"...
MiniMaus (female, 34)
Supercalifragilisticexpialidocious! :]
#639: (2008-07-02 21:24)
Zemunac...

Updated 1 time(s), Last update (NeronChe) 2008-07-02 21:24

NeronChe (male, 44)
#640: (2008-07-02 21:50)
Mojoj mami umesto matuske slike....

AN ERROR HAS OCCURRED!
Sorry Guest, you are banned from using this forum!
Pokušaj klanovskog udruživanja u cilju rušenja autoriteta i integriteta nekih članova foruma, što je strogo zabranjeno na svim forumima na netu i za posledicu nosi trajni ban.
Back
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
total: 961, displayed: 10, page: first page previous page ... 56 57 58 59 60 61 62 63  64  65 ... next page last page of 97
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Osvojite sedmicu na na loto-u
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis