... prashtam ali ne zaboravljam ..., ne svetim se ...
... a naročito ja 
Updated 1 time(s), Last update (fer) 2008-05-06 18:53
...prashtam ali ne zaboravljam...za razliq od chavke, ne svetim se...osveta mi ide pod ruq sa mrzhnjom...ne, ne mrzim nikoga...
.....josh malo ovakvih "istinitih prichica" i zaljubicu se - nepovratno....

...ma hajde, a do pronalaska pisija sam chachk'o nos i gled'o u u nebo?...ybt, koji s' ti papaCK...sorry sh'o t' zovem tako al' si djeneralno opichen mokrom chOrapom... sada izvoli nastavit' drke-dake...
...e vidish, bash o ovome pricham....prosto neverovatno kako jedno tako milo i drago bice kao shto si ti moze da ovako izvredja choveka...mozda je poenta u tome shto se izvinish negde u sredini?
... ja sam ono shto jesam...volim se za'ebavat' a kada naidju pelceri, ihahaj, materjala za izvoz...to shto imam 100 i koju (sabrano sa kilazhom) ne menja stvar...postoje ljudi kojima se izvinjavam od srca a postoje i oni kojima stanem na zhulj (namerno) i opet se izvinim...stvar qlture...naravno da i ja nazivam stvari pravim imenima al' i' volem malo upakovat u celofan... opet, stvar qlture...
Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.
Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.