Romance Cafe forums

All forums

Anketa: šta bi uradio(la)  

views: 11914, replies: 268
total: 268, displayed: 10, page: first page previous page ... 12 13 14 15 16 17 18 19  20  21 ... next page last page of 27
Post #1, page: 1
romance-cafe

moderator
#1: 2006-12-20 00:32
Anketa: šta bi uradio(la)...
Pošto su me neki ljudi cimali da im dam administratorski pristup samo na 5 minuta (iz meni nejasnih pobuda), pade mi na pamet da pitam nešto, ali samo da mi iskreno odgovorite:

Šta bi radili da vam dam svoj password na 1 dan pa da možete da se ulogujete kao administrator?

Napominjem da ni moderatori nemaju takav pristup.

Ali iskreno... pa neka bude i odgovor "pobrisao bih sve..." (bar da znam ko nikada neće biti moderator )
romance-cafe (female, 34)
page: 20
vidivraga
#191: (2007-09-27 09:23)
Out of my mind. Back in five minutes.
vidivraga is no longer member of Romance Cafe
NENA412
#192: (2008-08-05 20:43)
izbrisala bih sve duple nikove pochev od svojih al se bojim da bi mi jedan dan bio malo
NENA412 is no longer member of Romance Cafe
#193: (2008-08-05 20:59)
ja bih razjurila sve goste iz kafane ..koji ce mi
INSOMNIE 32 (female, 34)
CRNA OVCA FAMILIJE:))
MegaSkot
#194: (2008-08-05 21:43)
MegaSkot is no longer member of Romance Cafe
pegi_64

VIP
#195: (2008-08-05 23:18)
INSOMNIE 32: ja bih razjurila sve goste iz kafane ..koji ce mi

Je l' ovo javno odricanje od lize..ničim izazvano?
pegi_64 (male, 44)
ne bih ovaj put o tome
Please note: VIP members do not see advertising
#196: (2008-08-06 01:08)
...ograničio određene slobode, proglasio narodnu demokratsku republiku RC, .......oslobodio utamničeno roblje..... zatvorio odelenje c va vjeki vjekov.....

...propisao da pisati mogu samo republici odani i staranje o proveri odaničkih sposobnosti poverio imperatorskom sudu.....

...bivše prvake poslao kod skima u kujnu kao pomoćne radnike....

...poštenoj inteligenciji organizovao komunalnu službu koja bi njihova dubokoumna mudrovanja smeštala na odgovarajuće mesto....

....građanskoj opoziciji naredio hiper produkciju plačipičko lirika textova....

...klub 27 konstituisao u ck .....ck bi potom na sebe preuzeo organizovanje i obrazovanje organa sovjeta....

.... uveo preki sud i gandija postavio za predsednika veća....

....zaslužnim veteranima obezbedio redovan boravak u sanatorijumima u kojima im na raspolaganju stoje plave crne riđe i sve što naiđe.....crvenokose takođe....

...napomena.....zaslužnima iz službi bezbednosti i pravosuđa obezbediti dovoljnu količinu najfinijih novozelandskih ovčica te jugoistočnoazijskih babunica ....

Updated 2 time(s), Last update (ca blues) 2008-08-06 01:22

ca blues (male, 36)
#197: (2008-08-06 19:22)
Otvorio bih josh mnogo klubova...dodushe, nijedan ne bi mogao da iza svog imena nosi cifru vecu od 27 kako nichim ne bi ugrozio vlasnika popularne monumentalne gradjevine (za koju nikada, u stvari, nisam bio siguran chemu sluzi - ushao sam tamo otprilike drugog dana po njenom otvaranju, malko mi se smuchio zivot kada sam procitao neke postove tipa "a jel' mogu i ja, a jel' mogu i ja?", pa mi se josh vishe smuchio zivot kada sam chuo da vlasnik na inbox onako velikodushno dozvoljava josh nekima da pishu na njoj (oh, shirine!) i nikada vishe nisam priviriJo na to predivno mesto...verovatno ima divnih stvari, ali, eto, propushtao sam ih, propushtam ih i propushtacu ih )...

...mada, kad bolje razmislim, mozda bih dopustio da se stavljaju i vece cifre, ali uz obavezan komentar: "Moj je veci!!!"(mislim na club, naravno )...

Nightingale (male, 36)
...isti, poseban, slobodan, samo svoj...
#198: (2008-08-06 19:26)
Uzela bolovanje odmah.
Plava ptica (female, 44)
Cuvajte se....pticijeg gripa,ili se vakcinisite
wildone

VIP
#199: (2008-08-06 21:13)
Nightingale: Otvorio bih josh mnogo klubova...dodushe, nijedan ne bi mogao da iza svog imena nosi cifru vecu od 27 kako nichim ne bi ugrozio vlasnika popularne monumentalne gradjevine (za koju nikada, u stvari, nisam bio siguran chemu sluzi - ushao sam tamo otprilike drugog dana po njenom otvaranju, malko mi se smuchio zivot kada sam procitao neke postove tipa "a jel' mogu i ja, a jel' mogu i ja?", pa mi se josh vishe smuchio zivot kada sam chuo da vlasnik na inbox onako velikodushno dozvoljava josh nekima da pishu na njoj (oh, shirine!) i nikada vishe nisam priviriJo na to predivno mesto...verovatno ima divnih stvari, ali, eto, propushtao sam ih, propushtam ih i propushtacu ih )...

...mada, kad bolje razmislim, mozda bih dopustio da se stavljaju i vece cifre, ali uz obavezan komentar: "Moj je veci!!!"(mislim na club, naravno )...

au najt, kako si ti nadrkan lik...

ja bih prvo ukinula ono zvono... tanaaaaaaa...
wildone (female, 34)
KOMAD BLENTOVINE :-)
#200: (2008-08-06 22:03)
ne znam dokne probam...cek prvo da udjem ko administrator pa cu posle da odgovorim
sneza67 (female, 39)
zivi i pusti druge da rade isto :)
total: 268, displayed: 10, page: first page previous page ... 12 13 14 15 16 17 18 19  20  21 ... next page last page of 27
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis