Romance Cafe forums

All forums

Oralni seks  

views: 13028, replies: 84 LOCKED
total: 84, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
#1: (2004-10-03 15:02)
Pusenje i lizanje
Dali upraznjavate pusenje u toku predigre
AA Srdjan (male, 29)
Ucini nesto da bi ti zivot bio zanimljiviji
Contessa
#2: (2004-10-03 21:57)
Pusenje i lizanje
Ne baš uvijek tijekom predigre... nekad i poslije nje... ili prije... kako mi dođe :P
Contessa is no longer member of Romance Cafe
determinanta
#3: (2004-10-03 22:28)
Pusenje i lizanje
Auch, a u mom profilu pise da mi ne treba upaljach...ccc Salu na stranu, ali ako oboje zele, nije bitno da li pre, posle...ili samo to...
determinanta is no longer member of Romance Cafe
Veeliiki
#4: (2004-10-03 22:46)
Pusenje i lizanje
Ima li sta lepse nego videti osmeh na licu zene koja je upravo oralno zadovoljena? A ako vrati - vrati... Nista nije obavezno...
Veeliiki is no longer member of Romance Cafe
#5: (2004-10-04 00:27)
Pusenje i lizanje
ja sam mislio da je obicno muskarcima osmeh na licu kada ih oralno zadovolje a vidis ono drugacije pih nisam znao
FallenAngel (male, 29)
Please note: VIP members do not see advertising
Veeliiki
#6: (2004-10-04 00:43)
Pusenje i lizanje
Recimo da bi znao kad bi malo manje mislio na sebe a vise na obostrano uzivanje... Ne mozes dobiti kvalitet ako kvalitet i ne pruzis! Garantujem ti da, kad bi priustio devojci oralno zadovoljstvo, bi se mnogo lepse proveo nego do sada...
Veeliiki is no longer member of Romance Cafe
#7: (2004-10-04 02:07)
Pusenje i lizanje
To neosporavam i naravno da kod mene dame uvek imaju prednost ali za ovo (kako si se proveo da sada)si lupio jer i neznas ali nije ni bitno vazno je da si se ti nama na lizanju ovaj(oralnom)zadovoljstvu proveo i provodis.
U svakom slucaju pozdrav
FallenAngel (male, 29)
pariz
#8: (2004-10-04 17:30)
Pusenje i lizanje
Opustena stvar,sex bez i sa nije isti.Ima li sta lepse od zadovoljnog stezanja vase glave bedrima zadovoljne partnerke?Po meni nema!A naravno da obozavam kad mi se dobro p.....!Pre,posle,za vreme-potpuno nebitno!Nemojmo se folirati,pa svi mi zudimo za zadovoljstvom,jurimo ga celog zivota,i najcesce ne nadjemo sta trazimo!Ima li sta lepse od zadovoljnog uvlacenja dima cigarete u zadihana pluca dok kraj vas prede zadovoljna,znojava zenka?Ima li?
pariz is no longer member of Romance Cafe
#9: (2004-10-09 17:31)
Pusenje i lizanje
Mislio sam da na ovu temu niko nece da mi odgovori ali naprotiv kao sto vidim tema je interesantna.
Iznesite svoja iskustva nek svi stidljivi vide da to vise nije tabu tema.
Zenske slobodno recite da to volite
AA Srdjan (male, 29)
Ucini nesto da bi ti zivot bio zanimljiviji
vocko30
#10: (2004-10-09 18:27)
Pusenje i lizanje
samo higijena,,,,,,hotel,kupatilo, pa udri do krajnike,,
vocko30 is no longer member of Romance Cafe
total: 84, displayed: 10, page: first page  1  2 3 4 5 6 7 8 9 next page last page of 9
Please select forum you want to view:
Last
New posts in the last

Login:
username:
password:

Lost password?

Tips

We take care of your privacy. Your email address or any other personal info that can reveal your identity will never display unless you write it yourself. More info

Specijalna ponuda do 31.12.2008.. VIP članarina za celu 2009 godinu za samo 770 dinara.

Glasanje za članove meseca. Učestvujte u glasanju i osvojite nagrade.

Bitef Art Cafe
Sedo - Buy and Sell Domain Names and Websites project info: romance-cafe.com Statistics for project romance-cafe.com etracker� web controlling instead of log file analysis